Първоначално изпратено от Petar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТи ходи да си доиграеш демото на бфб.Какви инвестиции имаш ти че да те приемам на сериозно.
Нееднократно си е писал инвестициите и предполагам са доста повече от твоите !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеА 0т този момент нататък на къде ще да е ??? Ама не го усуквай много...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеНе е ли рано да се радваме бе хора? Видяхте как се играе, отиваме ударно до 1,45, вчера пак до 1,39. Вчера защо не писахте, че излитаме, Ако утре пак удари 1,39 какво правим Аз бях пуснал поръчка да продам на 1,45 преди 2 дни ама се полакомих, махнах и после се сурна надолу към 1,39, а иначе щях да съм доволен от едни 4-5%Сега чакаме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениене духа вятъра, а ти
и още дълго ще духаш ''чепа''.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Оставете го "маминия сладък Ташко" на мира да си дочете книжките, че може и да уцели къде пролет !
Още не е препоръка - риска всеки сам си носи !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТи как мислиш дали съм схванал след като още преди година и половина казах на къде ще духа вятъра.
и още дълго ще духаш ''чепа''
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТи как мислиш дали съм схванал след като още преди година и половина казах на къде ще духа вятъра.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеНе се подигравайте с нещастието на ташака
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеАко един човек стои достатъчно дълго на БФБ, дори и да не разбира от коефиценти фундамент и техн. анализ, той би се научил поне да хваща сантимента, така че ташо може и да пише и да ви дразни, но ако има малко усет би схванал от де духа вятъра. До средата на декември тренда е Ъп, до там някъде ще е корекцията на низходящия тренд, след това ще видим, може и да се окаже че тренда се обръща, но това с времето, че не се знае нашите родни политици какво могат да измислят, и да прецакат нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениене са само празни надеждите му
винаги чака да му се потвърди тренда и започва да купува на 20-30% по-скъпо след което цената се връща в изходно положение?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеУсещам че ташака ще си остане само с празните надежди
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеМного хубаво, само че на магазина не приемат обещания, а реални пари, КОИТО ПРАВИМ В МОМЕНТА ОТ ХИМА. Гагарин мога да си купя във всеки един момент. Мога да си купя и други акции.. ОБАЧЕ СЕГА СЕ ПЕЧЕЛИ ОТ ТАЗИ, ЗАЩОТО тя расте СЕГА.
СЕГА е ключовата дума, която все ти убягва във вземането на инвестиционни решения. След това отключваш ядът и завистта си и започваш, да плюеш по ОЧЕВИДНО растящи позиции.
Можеш да купиш във всеки един момент ,но ако отчета който излиза тези дни е много добър ще купиш с 15 % по скъпо най малко защото големите ще лапнат на 44,45 лв бройките веднага а останалите на следващите нива са кът .....ако пък не ,ще ти призная правото на верна прогноза.....
Коментар
-
Не е ли рано да се радваме бе хора? Видяхте как се играе, отиваме ударно до 1,45, вчера пак до 1,39. Вчера защо не писахте, че излитаме, Ако утре пак удари 1,39 какво правим Аз бях пуснал поръчка да продам на 1,45 преди 2 дни ама се полакомих, махнах и после се сурна надолу към 1,39, а иначе щях да съм доволен от едни 4-5%Сега чакаме.
Коментар
Коментар