If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
DD нещо излишно ти се дразни (не заслужаваш), но и аз се чудя като толкова не ти харесва акцията защо непрекъснато дремеш в този форум.... или те кефи да плюеш или ти плащат за това?
Я да ми обясниш каква хубава работа са свършили на купувача....
DD нещо излишно ти се дразни (не заслужаваш), но и аз се чудя като толкова не ти харесва акцията защо непрекъснато дремеш в този форум.... или те кефи да плюеш или ти плащат за това?
Аз паднали борсови играчи не удрям ти що се мъчиш да играеш ролята на умираща змия.....
Смешно ти е ама на много хора им се реве и напускат страната заради тази сган "Монтита".
Повярвай ми, но повече хора ревът от вас ( администрацията) отколкото от инвестиции на борсата !
Гледай си държавната хранилка и спри да се правиш на много знаещ и разбиращ!!
Сериозно смятам, че държавата ни е на този хал заради "Монтита" в администрацията ;-(((((((((((
Аз паднали борсови играчи не удрям ти що се мъчиш да играеш ролята на умираща змия.....
А ако погледнеш твоята греда в окото ,ще ти стане ясно що сме на това дереже....търсиш вината в другите заради твоята глупост....
не ти се бъркам в хоризонта, но ти да си чул за занулени акции......
От ПЧБ до сега има поне няколко хиляди...... и съм сигурен че поне 90% са ги купували с твойте доводи ....
Гледай си държавната хранилка и спри да се правиш на много знаещ и разбиращ!!
Сериозно смятам, че държавата ни е на този хал заради "Монтита" в администрацията ;-(((((((((((
Немисля така! Хоризонта и мащаба определят поведението на играчите. Спекулантите влизат за един обяд, вечеря или бутилка вино справка по-долу колегата. ПОртфейлните инвеститори( визирам в повечето случай ДФ, ПФ, ИД) влизат с по-дълъг хоризонт и това, че са започнали да купуват на 2,40 и продължават на 1,30 не ги притеснява толкова. Ако някой се мисли за факир и се бие в гърдите, че уцелва върхове и дъна може да се пробва ( щом има нужните знания, умения и квалификация) да управлява портфейли от по 10-15млн. и повече.
Това, което искам да кажа, и надявам се, че правилно ще ме разбереш колега, е че всеки гледа,мисли и мери от своята призма !
Спорна !
не ти се бъркам в хоризонта, но ти да си чул за занулени акции......
От ПЧБ до сега има поне няколко хиляди...... и съм сигурен че поне 90% са ги купували с твойте доводи ....
Зависи кои купувачи визираш?Ония дето купуваха от 2,4 до 1,4 вероятно им идва да се
гръмнат.
Немисля така! Хоризонта и мащаба определят поведението на играчите. Спекулантите влизат за един обяд, вечеря или бутилка вино справка по-долу колегата. ПОртфейлните инвеститори( визирам в повечето случай ДФ, ПФ, ИД) влизат с по-дълъг хоризонт и това, че са започнали да купуват на 2,40 и продължават на 1,30 не ги притеснява толкова. Ако някой се мисли за факир и се бие в гърдите, че уцелва върхове и дъна може да се пробва ( щом има нужните знания, умения и квалификация) да управлява портфейли от по 10-15млн. и повече.
Това, което искам да кажа, и надявам се, че правилно ще ме разбереш колега, е че всеки гледа,мисли и мери от своята призма !
Спорна !
Тук си имаше типичен мечи капан, а за бичия капан всичко зависи от мецаните... ако много искат да слизат по урвата, то бика ше ги чака в долината за да ги набучи на рогата!
Много повече завъртяха от тия 140К акции напоследък и с малко покупка можеше да си дърпа цената нагоре и да сипва като се събере на бид-а. Не мисля, че беше това цялата работа, но лично мнение, да не стане някои бичи капанец. че вече сме го виждали и тук и на ЦКБ няколко пъти?
Тук си имаше типичен мечи капан, а за бичия капан всичко зависи от мецаните... ако много искат да слизат по урвата, то бика ше ги чака в долината за да ги набучи на рогата!
Коментар