If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Никой обаче не би се разсърдил на още едни 30-40 стотинки дърварската нагоре... пък и според мен пазара също се поувлече с тези 3-5 стотинки дни наред ;-)
Ако някой си мисли че купувачът не е на ясно как се игра играта пак да помисли . За мен майката има много повече потенциал от дъщерните !
Ако такава е целта, събирането - това което правиха доскоро бе повече от дърварско изпълнение.
Никой обаче не би се разсърдил на още едни 30-40 стотинки дърварската нагоре... пък и според мен пазара също се поувлече с тези 3-5 стотинки дни наред ;-)
Ако такава е целта, събирането - това което правиха доскоро бе повече от дърварско изпълнение.
Абе добре ни подведоха точно преди датите за отчитане на фондовете. След нова година действително беше малко дърварски, но кой да ти каже каква е играта.
Засега е ясно, че нищо не е ясно, но поне за мен индикациите са за нов скок - все пак няма как да растем цял месец с по 3-5 стотинки на ден, нали? Не че някой ще откаже, но все пак не е редно, някакси А какво се случи досега също е прекалено неясно, защо - още по-малко, но да се радваме, че хванахме тренда (или поне част от него, в моя случай). Вярвам в тренда, не в мажото...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Според мен ще се събира помалко , без да се вдига драстично цената....., което е по- евтиното за събитащия ....
В последните дни не намалява ФФ, което означава, че мажо е поспрял с покупките за момента. Ще видим какво ще реши...дали ще ни пуска надолу по пързалката или изчакваме за скока.
Казваме - когато кеширах, специално аз си мислех, че се гони цена. Към днешна дата си мисля, че се гонят по-скоро бройки, което е доста позитивно за акцията . Успех!
Казваме - когато кеширах, специално аз си мислех, че се гони цена. Към днешна дата си мисля, че се гонят по-скоро бройки, което е доста позитивно за акцията . Успех!
Коментар