If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Grosss,ама какви ги говориш.Има една приказка:"Умиране има,отърване няма".И при мен е така.Финансовата страна ме интересува,но не е на преден план.Гледам да се забавлявам.Успех...
Генарале,вие сте нашата путеводна светлина пък кво чувам,напускате корабът.
Grosss,ама какви ги говориш.Има една приказка:"Умиране има,отърване няма".И при мен е така.Финансовата страна ме интересува,но не е на преден план.Гледам да се забавлявам.Успех...
Е,Преци,навярно нищо не означава.Времената се променят,условията на живот - също.Борсата е на никъде,само отделни проблясъци,скучно е.Липсват ми някои персонажи...
Генарале,вие сте нашата путеводна светлина пък кво чувам,напускате корабът.
Генерале, в редиците лиспва Кашпировски, а това какво може да означава !?
Е,Преци,навярно нищо не означава.Времената се променят,условията на живот - също.Борсата е на никъде,само отделни проблясъци,скучно е.Липсват ми някои персонажи...
Това много ли е или не толкова много?Освен това утре може и да го няма.По моему е опит за натиск върху цената,но въпреки многото внушения,не се намери нито един да купи на 2,35.Ослушват се като глухи козлета в рядка гора.
ти ли продаваш този пакет на 2,35
по мои сметки имаш останали 100-110 хил.акции ............... а може и под 100 да са вече..
Интересно какво стана с големия... Изглеждаше, че докато изкупуваше няма кой да го спре и всъщност си беше така. Беше го подкарал на пазарни поръчки. Сега спря. Стигнаха цената, изкупиха нужните бройки или е само временно според вас? И все пак при толкова милиони, не трябва ли да излезе информация някъде?
не обръщаш внимание на малките детайли и затова си в небрано лозе
първо искам да напиша, че имам акции и имам интерес акцията да расте ................ така, че всичко което напиша по-долу нека се възприема като мерак (мое лично желание) нещата да са така както ги описвам и никой не бива да търгува повлиян от това което тук си пиша
и така - какво се случи - малко фактология:
"големия изкупуваше и нямаше кой да го спре" както казваш, но пропускаш, че спря да купува някъде на около 2,30 и тогава се видя, че спря да намалява ФФ
след 2,30 от по-миналия петък дребните сами качиха цената до 2,43 и се видя, че нямахме сили сами да продължим нагоре и цената се върна 10 ст.
големия седи и си чака на 2,30 , и ни е оставил ние да се наиграем ................ дали ще изкара голямата лопата и ще тръгне към тройката не знам и нямам представа, но за сметка на това знам, че "реал" са звъняли на посредници чиито клиенти продават и са питали дали могат да купят по-големи пакети , но пак повтарям, че търсят пакети на сегашните цени без да знам дали цената ще ходи нагоре и без да знам какво всъщност се цели и ако се случи нещо такова (тласък към 3 лв.) нямам представа кога ще се случи
всеки може да се обади на посредника си и да го попита дали от "реал" са звъняли (тази седмица и в края на миналата) да питат за по-големи пакети на хим
всеки трябва да си даде сметка, че на борсите всеки иска да спечели, а за да спечели трябва да "прекара" (да излъже) останалите играчи на пазара
не бива да се забравя, че "големия" много лесно може да организира един мечи капан и да обере пакетите на треперищите ръчички .................. например "реал" започват леко да продават на сегашните --- слуха бързо се разнася, че мажо продава ---- всички тръгват да се надпреварват с ордери отдясно и в един момент може да се получи така, че бикове станали в паниката мечки да бъдат обезглавени и оставени без акции
в заключение да кажа, че варианти има много, а какво ще се случи само мажо знае, но всеки от нас има рамене на главата си и сам си решава какво да прави като накрая не бива да обвинява друг за едно или друго решение
пак искам да напиша, че имам акции и имам интерес акцията да расте ................ така, че всичко което написах по-горе нека се възприема като мерак (мое лично желание) нещата да са така както ги описвам и никой НЕ ТРЯБВА да търгува повлиян от това което си пиша
Интересно какво стана с големия... Изглеждаше, че докато изкупуваше няма кой да го спре и всъщност си беше така. Беше го подкарал на пазарни поръчки. Сега спря. Стигнаха цената, изкупиха нужните бройки или е само временно според вас? И все пак при толкова милиони, не трябва ли да излезе информация някъде?
Според мен не са били само толкова бройки за купуване.Инък нямаше да ги пазарува на кушия.Щеше да е по-бавно и по-умно.Явно леко успокояват нещата...Естествено не е препоръка.
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Бях убеден ,че това на 2,33 купува е айсберг , средно голям ..... оказаха се 30000 бр.
Това много ли е или не толкова много?Освен това утре може и да го няма.По моему е опит за натиск върху цената,но въпреки многото внушения,не се намери нито един да купи на 2,35.Ослушват се като глухи козлета в рядка гора.
Коментар