Колеги, можете ли да ми обясните къде гледате промяната на фрий флоута на позицията. В справката от ЦД бройката 64799020 не се променя от поне 3-4 месеца. Преди няколко дни имаше дискусия с приложени изчисления,а че свободните акции падат? Много Благодаря!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Първо гонеха 2.4 ключово, сега 2.5, утре например 2.60? И така на всеки 10 стишки.
Без препоръки!). Реално вече беше пробита съпротивата, която ТА ни предлага - върховете от 2014 са подминта, като преди това върна малко, при това със сравнително добри обеми. Ако ТА работеше и бяхме нормална борса, ега трябваше да има затваряне на къси и бързо изстрелване нагоре, а такова няма. Което значи само едно - купувачът не бърза и иска да си направи пакет, което е повече от чудесно, защото ще обере всичко и после мишоците ще си играем на на нива 3+. Лично мнение, неангажиращо
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Първо гонеха 2.4 ключово, сега 2.5, утре например 2.60? И така на всеки 10 стишки.
Без препоръки!Но съм убеден, че не всички на 2.5 са продавачи и могат да бъдат изненадани.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
понякога 2 - въпросът е да се пробие 2,50 и да се задържи над нея. Признавам, че първоначално влязох с цел бърза спекула и таргет 2,50, но сега вече променям мнението си и се засилвам за 3+. Дори обимислям да купя още малко, пак за чиста спекула като пробие 2,50, за да съм уверен в ръста към тройката. Затова и 2,50 е толкова важно да се пробие, просто е психологическо за следващата спирка на 3 - поне на мен така ми говорят звездите и шестимата индианци, които имат връзка с кораба-майка. Не е препоръкъ
Без препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнениеНе зная какви меченца , какви 5 лева ... Тук някой упорито се съпротивлява на купувача в опита му цената да се повиши ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВсеки ден нов връх, с по стинка.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВсеки ден нов връх, с по стинка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнение
не е нужно нищо да се продава .... В ХИМ има почти 800 мл. лв. неразпределена печалба за изминали години , пона така пише в отчетите !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеДали тия на 2.50 няма да изчезнат в миг?
Без препоръки!Last edited by realista; 01.02.2018, 11:05.
Коментар
Коментар