Първоначално изпратено от Gaki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеАми тогава - welcome to the jungle!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениетук театъра заприличва на цирк.
тази уж толкова велика компания с безкраен и единствено разрастващ се бизнес се търгува на борсата на принципа на пени-сток.
изпържени "инвеститори" се дебнат през 1/2 стотинка за купи/продай тапети и после се хвалят какви великански % печалба са реализирали
трагедияаааа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениетук театъра заприличва на цирк.
тази уж толкова велика компания с безкраен и единствено разрастващ се бизнес се търгува на борсата на принципа на пени-сток.
изпържени "инвеститори" се дебнат през 1/2 стотинка за купи/продай тапети и после се хвалят какви великански % печалба са реализирали
трагедияааааThe strongest stand last.
Коментар
-
тук театъра заприличва на цирк.
трагедияаааа
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеМного е интересно как тези от лява чакат в ниското и като не стане си чупят краката да го нят влака.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
... на по високо от текущите в момента, да - интересно мислене...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеМного е интересно как тези от лява чакат в ниското и като не стане си чупят краката да го нят влака.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВече са 3671.
Да не забравяме, че ето Новака е орязал наполовина експозицията, но все още е част от тези 3 665 акционера с другите си 50 %.
Коментар
-
А аз утре мисля да добавя още т.к. седмицата привършва и имам едно чувство че от понеделник продължаваме по тренда. Тези пакети едва ли се купуват да носят загуби в нечии портфейли. Като цяло се поодруса дървото меките круши поопадаха. Може би има умерени спекуланти, които ще ги сърби да си обират печалбата, но такива ще има винаги и на по-високи нива, но като цяло ФФ и акционерния състав намалява и това ще доведе до по-малко съпротива при възходящия тренд. Особенно е важно какво е намислил Батко, а това ще стане ясно чак юни на ОСА, та дотогава виждам само Ъп. Ма може и да бъркам и аз съм човекМнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Стори ми се че спомена преди време 30 процента на 2.50 ,защо така не дочака .....пък и процентите...?
Другаде ли ще наливаш......още съм на влака...дано да я закарат до 3 и повече.....амин
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВие сега зорлем ще карате човека да товари обратно.
Коментар
Коментар