If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След моя пост ще стане малко искрено и лично, но и аз днес мислех да продам 50% ама се спрях. Ще видя утре как ще се развие играта.....
Някой трупа пакет на тези нива, ако е мажо всякакви пожелания ми се въртят в главата, ако е инвеститор значи някой, някъде вярва на акцията и мажо, а това според мен е много добър знак......след първия ще дойде и втори ............надявам се
Ами ако е мажо,чудя се кое би било по силен бичи сигнал от това.Всички знаем че почти винаги цената е такава каквато мажо пожелае,а какво стои зад инициативата му .....той си знае.Практиката показва че колкото повече спекуланти продадат толкова по силен става ръста........справка примерно Еврохолд
След моя пост ще стане малко искрено и лично, но и аз днес мислех да продам 50% ама се спрях. Ще видя утре как ще се развие играта.....
Някой трупа пакет на тези нива, ако е мажо всякакви пожелания ми се въртят в главата, ако е инвеститор значи някой, някъде вярва на акцията и мажо, а това според мен е много добър знак......след първия ще дойде и втори ............надявам се
Днес се разделих с 50% от позицията си на 2.35 все пак 40% за 1 г за мен са хепи
Последно пиша щот ставам досадем
Да споделя, през 2015 когато от 1,5 стигна до почти 2 лв и аз продадох по същия начин 60 -70% от акциите си купени от 1,55 до 1,62 (не бяха малко) над 1,88 и не съжалявах. Е после купувах (да спирам пропадането!?) от 1,50 до 1,40 и съжалявах на 1,20 и по- надолу, ама сега пък се кефя на тъпя си акъл тогава.Общо взето интересни са спекулантските простотии. Така че късмет Новака, където и да ти излезе.
ако някой друг не ти отговори ще погледна и ще пиша по-късно, че сега излизам
Благодаря предварително, по спомени нямахме по- вече от 500 - 600 хил лв оборот за тия 5 -6 дена, може и да бъркам с много. Става въпрос за началото на Април 2014г.
Коментар