If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
най-хубавото при тази папира е, че когато се активизира търговията(както се очаква да си тече при подобен мастодонт като Хим) и върви цената, НЕ Е никакъв проблем да купиш и продадеш 5-6 цифрен пакет акции!
За предишните дни е ясно, че Мажо купува, щом се намалява ФФ.
Според мен, гледайки бидовете, тук се оформя временно дъно и явно големия купувач ни казва, че на тези нива е хепи да купува.
Трябва да се събере предлагането на всяко ключово ниво, така ги виждам аз нещата! ;-) ;-) ;-)
Днес излезе ФФ за 17.01.2018г. На 16.01.2018 има 3682бр. акционера на 17.01.2018 са вече 3885бр, т.е ръст от 203бр., няма промяна на ФФ според сайта на БФБ ???
Какво, за 1 ден да са купили 200 лица, които преди това не са имали.... нещо не се връзва....
Освен да са объркали тея убавци нещо цифрите.
ПП. В съседната тема, един Колга е видял, че файлът е грешен.
Днес излезе ФФ за 17.01.2018г. На 16.01.2018 има 3682бр. акционера на 17.01.2018 са вече 3885бр, т.е ръст от 203бр. Към 18.01.2018 няма промяна на ФФ според сайта на БФБ 20,99% ???
Много наияно...То щото на другите пазари не правят врътки
Обаче другите пазари не се опитват тепърва да градят репутация. Иначе съм съгласен че вопъла ми е наивен, в смисъл, че на закъснелия космонавт едва ли му дреме или пък ще му дреме в бъдеще.
Личното ми и неангажиращо мнение е, че вероятността да отиде близо до 3-те лева, е в пъти по-голяма от въроятността да се върне пак на 2-ка. Но ще гледаме и ще видим, аз засега си чакам и дребните дневни флуктуации не ме касаят особено. успех на играещите по позицията![/QUOTE]
Ама, ай да не до 2 -ка но поне 2,20 -2,25. Баххх то Батко, гледам днеска не ще и не ще да пусне малко фъндък поне до 2,30.
Не разбирам воплите на част от колегите, честно
Колеги, това е Хим-а, бре, не е някаква ултра читава компания с мега ясна структура и отношение към съсобствениците, каквито се явяваме всички инвеститори в нея. Та дори в сайта на Стоковата борса на ингилизки, като ДВИ на дружеството е посочен г-н или г-жа, че не успях съвсем да се ориентирам, нали съм си прост - Nyama Posochen. Предполагам е някакъв финладец или поне скандинавец?
Сега конкретно - а какво точно очаквате? Да растем всеки ден с по 5-6 стинки? Докога? Това да не е перпетуум мобиле? Нали трябва малко да върне, за да се засили. Близо 40% ръст за няма и месец малко ли е? Хайде да не се излагаме - стари кучета сме все пак, достаъчно компании сме видяли да се вдигат и да падат.
Личното ми и неангажиращо мнение е, че вероятността да отиде близо до 3-те лева, е в пъти по-голяма от въроятността да се върне пак на 2-ка. Но ще гледаме и ще видим, аз засега си чакам и дребните дневни флуктуации не ме касаят особено. успех на играещите по позицията!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Много наияно...То щото на другите пазари не правят врътки
+ наивно е, че си мислим, че пазарът спира ръста на цената, защото тук пазарът няма много общо с движението, а големият инвеститор... явно трябва да мине още някой пакет.
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар