2 | CHIM | Химимпорт АД | 2,410 | 577 547 524,04 |
3 | SFARM | Софарма АД | 4,270 | 575 587 026,16 |
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
никога не казвай никога ....
това което се случи последните 30-40-50 г. с петрола повече никога няма да се върне...
такъв ръст от 2000% повече няма да видим освен, ако от сегашните $50-60 цената не се вдигне над $1000fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
мда
хората по света са глупави и ще се оставят на арабелите и на путин да им продават петрола на $150 и на $200
в интересни времена живеем и всичко се развива със страшна сила ................. това което се случи последните 30-40-50 г. с петрола повече никога няма да се върне...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
мда
хората по света са глупави и ще се оставят на арабелите и на путин да им продават петрола на $150 и на $200
в интересни времена живеем и всичко се развива със страшна сила ................. това което се случи последните 30-40-50 г. с петрола повече никога няма да се върне...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЗаводът за биодизел може да се окаже една добра инвестиция ако петролът надхвърли 100 долара.
в интересни времена живеем и всичко се развива със страшна сила ................. това което се случи последните 30-40-50 г. с петрола повече никога няма да се върне...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
ми предложи им някоя такава компания ............. може да те почерпят с нещо................ то компании с активи близки до неразпределената печалба седят и чакат ХИМ-а
хората не са прости, а пари в момента бол ....................... единствено ХИМ се търгуваше на 1/10 част от активите си, но нещата започват да се оправят
аз смятам, че във времена като сегашните трябва да прекструктурират бизнеса и да реализират онова от което не се нуждаят .................. виждаме, че вече втора година не могат да продадат завода за биодизел, че дори и не могат да го дадат под наем
тази и другата година не разкарат ли шкартото в портфейла си при наличието на толкова много напечатани пари в Европа, САЩ и по света ................. то ще им се наложи да чакат следващия бизнес цикъл след 10 години пак
Коментар
-
ми предложи им някоя такава компания ............. може да те почерпят с нещо................ то компании с активи близки до неразпределената печалба седят и чакат ХИМ-а
хората не са прости, а пари в момента бол ....................... единствено ХИМ се търгуваше на 1/10 част от активите си, но нещата започват да се оправят
аз смятам, че във времена като сегашните трябва да прекструктурират бизнеса и да реализират онова от което не се нуждаят .................. виждаме, че вече втора година не могат да продадат завода за биодизел, че дори и не могат да го дадат под наем
тази и другата година не разкарат ли шкартото в портфейла си при наличието на толкова много напечатани пари в Европа, САЩ и по света ................. то ще им се наложи да чакат следващия бизнес цикъл след 10 години пакМненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
Мажоритара не продавал !
ако не можеш да се ориентираш в отчетите то тогава може да търсиш "картинките" които съм качвал в тематаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Колега, а няма ли вероятност "Групата" да купи друга компания, различна от посочената с активи близки до не разпределената печалба ?................ то компании с активи близки до неразпределената печалба седят и чакат ХИМ-а
тази и другата година не разкарат ли шкартото в портфейла си при наличието на толкова много напечатани пари в Европа, САЩ и по света ................. то ще им се наложи да чакат следващия бизнес цикъл след 10 години пакfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
...... като видиш, че сантимента се променя трябва да можеш много бързо да оцениш новата ситуация и да яхнеш вълната нищо, че си пропуснал десетина процента например ............. хвани останалите 50-80-100% профит
Коментар
-
честно казано ми е интересно, че никой не ме подкрепи във форума при положение, че от няколко години мажо и сие разпродаваха яко ХИМ-а
иначе не мисля, че им е заговорила съвеста ................. по-скоро кеша приготвен за ЧЕЗ седи без да носи доходност, явно няма те да са купувачите на енергодружеството и сега парите се връщат отбратно на мястото си...
Коментар
-
честно казано ми е интересно, че никой не ме подкрепи във форума при положение, че от няколко години мажо и сие разпродаваха яко ХИМ-а
иначе не мисля, че им е заговорила съвеста ................. по-скоро кеша приготвен за ЧЕЗ седи без да носи доходност, явно няма те да са купувачите на енергодружеството и сега парите се връщат отбратно на мястото си...
Коментар
Коментар