Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
мда
хората по света са глупави и ще се оставят на арабелите и на путин да им продават петрола на $150 и на $200
в интересни времена живеем и всичко се развива със страшна сила ................. това което се случи последните 30-40-50 г. с петрола повече никога няма да се върне...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЗаводът за биодизел може да се окаже една добра инвестиция ако петролът надхвърли 100 долара.
хората по света са глупави и ще се оставят на арабелите и на путин да им продават петрола на $150 и на $200
в интересни времена живеем и всичко се развива със страшна сила ................. това което се случи последните 30-40-50 г. с петрола повече никога няма да се върне...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
ми предложи им някоя такава компания ............. може да те почерпят с нещо................ то компании с активи близки до неразпределената печалба седят и чакат ХИМ-а
хората не са прости, а пари в момента бол ....................... единствено ХИМ се търгуваше на 1/10 част от активите си, но нещата започват да се оправят
аз смятам, че във времена като сегашните трябва да прекструктурират бизнеса и да реализират онова от което не се нуждаят .................. виждаме, че вече втора година не могат да продадат завода за биодизел, че дори и не могат да го дадат под наем
тази и другата година не разкарат ли шкартото в портфейла си при наличието на толкова много напечатани пари в Европа, САЩ и по света ................. то ще им се наложи да чакат следващия бизнес цикъл след 10 години пак
Коментар
-
ми предложи им някоя такава компания ............. може да те почерпят с нещо................ то компании с активи близки до неразпределената печалба седят и чакат ХИМ-а
хората не са прости, а пари в момента бол ....................... единствено ХИМ се търгуваше на 1/10 част от активите си, но нещата започват да се оправят
аз смятам, че във времена като сегашните трябва да прекструктурират бизнеса и да реализират онова от което не се нуждаят .................. виждаме, че вече втора година не могат да продадат завода за биодизел, че дори и не могат да го дадат под наем
тази и другата година не разкарат ли шкартото в портфейла си при наличието на толкова много напечатани пари в Европа, САЩ и по света ................. то ще им се наложи да чакат следващия бизнес цикъл след 10 години пакМненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
Мажоритара не продавал !
ако не можеш да се ориентираш в отчетите то тогава може да търсиш "картинките" които съм качвал в тематаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Колега, а няма ли вероятност "Групата" да купи друга компания, различна от посочената с активи близки до не разпределената печалба ?................ то компании с активи близки до неразпределената печалба седят и чакат ХИМ-а
тази и другата година не разкарат ли шкартото в портфейла си при наличието на толкова много напечатани пари в Европа, САЩ и по света ................. то ще им се наложи да чакат следващия бизнес цикъл след 10 години пакfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
...... като видиш, че сантимента се променя трябва да можеш много бързо да оцениш новата ситуация и да яхнеш вълната нищо, че си пропуснал десетина процента например ............. хвани останалите 50-80-100% профит
Коментар
-
честно казано ми е интересно, че никой не ме подкрепи във форума при положение, че от няколко години мажо и сие разпродаваха яко ХИМ-а
иначе не мисля, че им е заговорила съвеста ................. по-скоро кеша приготвен за ЧЕЗ седи без да носи доходност, явно няма те да са купувачите на енергодружеството и сега парите се връщат отбратно на мястото си...
Коментар
-
честно казано ми е интересно, че никой не ме подкрепи във форума при положение, че от няколко години мажо и сие разпродаваха яко ХИМ-а
иначе не мисля, че им е заговорила съвеста ................. по-скоро кеша приготвен за ЧЕЗ седи без да носи доходност, явно няма те да са купувачите на енергодружеството и сега парите се връщат отбратно на мястото си...
Коментар
-
Коментар
-
когато си продавал бях писал тук в темата нещо от рода, че продалите преди нова година като видят, че цената стане 1,95 ще се включат и ще закарат цената на 2,2 ................... в този ред на мисли искам да ти кажа, че на борсата трябва да си повратлив ........... като видиш, че сантимента се променя трябва да можеш много бързо да оцениш новата ситуация и да яхнеш вълната нищо, че си пропуснал десетина процента например ............. хвани останалите 50-80-100% профитСега ги изяжда отвътре съвестта на продалите и ни гонят и се стараят да скочат в движение, че то при чичо е блокаж.
Last edited by radon222a; 16.01.2018, 12:35.
Коментар
Коментар