Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Личното ми и неангажиращо мнение е, че вероятността да отиде близо до 3-те лева, е в пъти по-голяма от въроятността да се върне пак на 2-ка. Но ще гледаме и ще видим, аз засега си чакам и дребните дневни флуктуации не ме касаят особено. успех на играещите по позицията![/QUOTE]
Ама, ай да не до 2 -ка но поне 2,20 -2,25. Баххх то Батко, гледам днеска не ще и не ще да пусне малко фъндък поне до 2,30.
Коментар
-
Не разбирам воплите на част от колегите, честно
Колеги, това е Хим-а, бре, не е някаква ултра читава компания с мега ясна структура и отношение към съсобствениците, каквито се явяваме всички инвеститори в нея. Та дори в сайта на Стоковата борса на ингилизки, като ДВИ на дружеството е посочен г-н или г-жа, че не успях съвсем да се ориентирам, нали съм си прост - Nyama Posochen. Предполагам е някакъв финладец или поне скандинавец?
Сега конкретно - а какво точно очаквате? Да растем всеки ден с по 5-6 стинки? Докога? Това да не е перпетуум мобиле? Нали трябва малко да върне, за да се засили. Близо 40% ръст за няма и месец малко ли е? Хайде да не се излагаме - стари кучета сме все пак, достаъчно компании сме видяли да се вдигат и да падат.
Личното ми и неангажиращо мнение е, че вероятността да отиде близо до 3-те лева, е в пъти по-голяма от въроятността да се върне пак на 2-ка. Но ще гледаме и ще видим, аз засега си чакам и дребните дневни флуктуации не ме касаят особено. успех на играещите по позицията!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМного наияно...То щото на другите пазари не правят връткиМненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМного наияно...То щото на другите пазари не правят врътки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
А като се има предвид че през ЕТФ-а това се вижда чак във Франкфурт, пак ще излезе, че сме се изложили пред чужденците.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеВчерашния с 200 000та хиляди можеше и днес да се класира, да са му честити... Отиде сега 10 дена да му сърбаме връзкарското изпълнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеВчерашния с 200 000та хиляди можеше и днес да се класира, да са му честити... Отиде сега 10 дена да му сърбаме връзкарското изпълнение.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
Временно примирие между мечките и биковете. Намерена е равновесна цена за този етап.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mysterious Разгледай мнениеЗащо такова затишие по темата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМисля, че ще има още две седмици ръст, вероятно по скромен - до към 2.6 ... После при намаляване на обемите ще се търгува на нива около 2.5 като търговията ще се прехвърли при ЦКБ - докато щерката навакса ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
идеята ми беше, ако може да се разбере колко са акциите в малките в смисъл не свързани с мажо. Ама нищо няма да се разбере от тази книга
Коментар
Коментар