Аз си мисля че отчета ще бъде публикуван след 17.00 часа за да не взриви пазара....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
Счетоводителите и те са хора, може да се разболеят, може да имат проблем с нета. Днес ще го пуснат сигурно. А и какво толкова очаквате от този отчет?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
Счетоводителите и те са хора, може да се разболеят, може да имат проблем с нета. Днес ще го пуснат сигурно. А и какво толкова очаквате от този отчет?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеотчет?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПо принцип си прав, но думата ми беше за рационален пазар отразявящ новините...
пазара е ирационален и колко по-бързо го разбереш толкова по-бързо ще вземеш да печелиш от него
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИли викаш да гледам как е било и няма да сгреша..
но има вероятност да се случи нещо веднъж на 100 пъти и ти точно това преследваш и си готов да пропуснеш другите 99 възможности...
няма лошо ................. чувал съм, че има и бели лястовици...
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСпоред мен подценяваш участниците...
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЩе видимLast edited by polki; 01.03.2018, 21:41.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
[QUOTE=polki;n3306231]
от толкова много време сте на борсата и толкова много време прекарвате във форума - как не ви остана време да забележите, че ножицата се затваря когато пазара е низходящ (има разпродажба на акции) и ножицата се разтваря когато пазара е възходящ (има търсене на акции)[/QрUOTE]
По принцип си прав, но думата ми беше за рационален пазар отразявящ новините... Или викаш да гледам как е било и няма да сгреша.. Според мен подценяваш участниците...Ще видим
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМда, сега ще видим дали пазара е адекватен и дали ножицата ще се затвори...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКакво за ЦКБ ? ... и там очетите не влияят на цената...Досега беше така ...
Може и да има първи път.....
http://www.infostock.bg/download/CCB...17_cons_BG.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКакво за ЦКБ ? ... и там очетите не влияят на цената...Досега беше така ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
не е проблем за мен да го публикуват и утре, ако резултатите са подобни на ЦКБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЗнам, че не е казус, но следва да е коректно инфото.
За отчета, дали е проблем да се обзалагаме дали ще е преди 23.59?
Коментар
Коментар