Първоначално изпратено от dimitar1978
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеПривет,
Ако има нещо да се "взривява", то това ще стане преди общото събрание !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеАз си мисля че отчета ще бъде публикуван след 17.00 часа за да не взриви пазара....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
ти си паднал отдавна , за теб не се отнася, пиши по тематаLast edited by Manyface God"; 02.03.2018, 11:11.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Да, защо да се взривява пазара днес, след като БХ до понеделник със сигурност ще ни измисли поредния повод, да се събаря...
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеАз си мисля че отчета ще бъде публикуван след 17.00 часа за да не взриви пазара....The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
Счетоводителите и те са хора, може да се разболеят, може да имат проблем с нета. Днес ще го пуснат сигурно. А и какво толкова очаквате от този отчет?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
Счетоводителите и те са хора, може да се разболеят, може да имат проблем с нета. Днес ще го пуснат сигурно. А и какво толкова очаквате от този отчет?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеотчет?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПо принцип си прав, но думата ми беше за рационален пазар отразявящ новините...
пазара е ирационален и колко по-бързо го разбереш толкова по-бързо ще вземеш да печелиш от него
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИли викаш да гледам как е било и няма да сгреша..
но има вероятност да се случи нещо веднъж на 100 пъти и ти точно това преследваш и си готов да пропуснеш другите 99 възможности...
няма лошо ................. чувал съм, че има и бели лястовици...
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСпоред мен подценяваш участниците...
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЩе видимLast edited by polki; 01.03.2018, 22:41.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
[QUOTE=polki;n3306231]
от толкова много време сте на борсата и толкова много време прекарвате във форума - как не ви остана време да забележите, че ножицата се затваря когато пазара е низходящ (има разпродажба на акции) и ножицата се разтваря когато пазара е възходящ (има търсене на акции)[/QрUOTE]
По принцип си прав, но думата ми беше за рационален пазар отразявящ новините... Или викаш да гледам как е било и няма да сгреша.. Според мен подценяваш участниците...Ще видим
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар