If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преци, ти имаш ли тук.. На колко мислиш, че ще е търговото.. Или ти се пазиш от арменците..
Имам още Кире. Освобожадавам по малко в пиков режим, (поради предположения за "сделката") Само добро мога да кажа за таз артия. - откакто е на бфб, на два пъти влаам (както беше казал някой) и е на профит. Нека всичкото бумаги на бфб да са такива. На всички ви пожелавам сносен профит
Груйче, не се сърди брат.. Тролове винаги е имало и ще има..Щом и Осло, който е толкова сдържан и експертен изкараха вътрешар и пристрастен..
Още малко и ще видим , кой крив и кой прав.. Сегашната комисия се представи добре с Трейс, така че очаквам справедлива цена.. Нека си се вият и опашките пред офисите на Спиди.. Имам акции тук и в Алтерко имам..
Преци, ти имаш ли тук.. На колко мислиш, че ще е търговото.. Или ти се пазиш от арменците..
Ех, Кире, толкова ли не ги усещаш - понеже явно ги дразня в другите теми, в които дори спрях да пиша, трол фабриката се засили тук, в "моята" тема. Винаги се стартира с едно уж мазничко такова поведение, после се започва едно покровителствено говорене и накрая ти искат да дадеш оценка до стинка за търговото. Трол до трола, мила моя майно льо. Ма щом така ги кефи баш троловете на форума с големите претенции и разбирания, кой съм аз, че да ги спра - затова и в подписа ми има послание, което се старая да спазвам. Така че нека се прифържаме към доброто старо НАЙ и Балоняк и да се приключва. В тази тема също спирам да пиша до Нова година - нека си лудуват троловете, мен това какво ме бърка, видно е, че са толерирани иявно това е правилната посока за развитие на форума
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Oф, последно към теб, не се спря и ти като фортис и компания да поучаваш, а когато аз съм правил сделки, ти не си знаел що е борса - ето ти аргумент ад хоминем, цъкни си в гугъл да видиш какво е! Един път не сте дали прогноза от сектата какво очаквате в Лешперко и защо, но пък искате от другите не само прогноза до стотинка за цена на търговото, ми и детайлна обосновка - то бива шизофрения, ма чак пък толкова. И ти се оказа като прецаканото - все наведен откъм силните на деня, жалко, точно от теб очаквах повече. Бъди здрав и много успешен!
Кога съм искал нещо от теб не помня??? Виж си портфейла и след това се слагсй из форума. Мариян ти каза да не обиждаш, но не ти се получава. Като отидеш на следващо ОС кажи-аз съм Грую, да се види колко вдигаш.
Oф, последно към теб, не се спря и ти като фортис и компания да поучаваш, а когато аз съм правил сделки, ти не си знаел що е борса - ето ти аргумент ад хоминем, цъкни си в гугъл да видиш какво е! Един път не сте дали прогноза от сектата какво очаквате в Лешперко и защо, но пък искате от другите не само прогноза до стотинка за цена на търговото, ми и детайлна обосновка - то бива шизофрения, ма чак пък толкова. И ти се оказа като прецаканото - все наведен откъм силните на деня, жалко, точно от теб очаквах повече. Бъди здрав и много успешен!
Хубава задница си имаш, не е за пропускане!
И ти си добър, но малко избирателно я караш в сметките и увличаш в тесния профил, па макар и с по голям опит, както подчертаваш! Сполай ти тебе и по Трифоново време пак ще си го речеме, ази мойто може и по късно.
Така , така взе да се успокояваш и посмаляваш!
Колкото до алтернативко,- не съизмеримо е, както искаш така го разбирай и ти!
Нито началото им е еднакво, а и краят им се не види,- Дерзай и не скривай наполувин истината!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Хм, това е интересен въпрос, аз също съм мислил по него, но понеже имаше няколко статии в Инвестор по въпроса и всички обясняваха как тази сдлека щяла да е оборотът на БФБ за няколко месеца, та не се и запънах да мисля повече
Инта, в твоя случай лафът е grumpy old man - когато ви задам въпрос по другите теми, в най-добрият случай получавам отговор (извън стандартния - бегай бе, скъсаняк, гроздето е кисело, а) - сметни си го сам. Аз ти давам сметките ми, ти ми викаш, ма що така ги смяташ? Ми не си ли малко нагъл, като за без акции, да вляза и аз в тази риторика. Дал съм ти цифричка, запиши си я, пък после можеш да ми се смееш. Апропо, отново да подчертая, че ми е все тая на колко ще мине пакетът на Валерко, цената на офертата към шматките като мен няма да е под 65+ лева, което ще го добутаме с обжалване до 70+ лева. Лично мнение, получено в следствие на гледане на кафе и елементарно смятане на форуърд ебитда от 60+милиона. Айде стига толкова - в Алтерко е най-яко, там само НАЙ стига, критика не се търпи
Така , така взе да се успокояваш и посмаляваш!
Колкото до алтернативко,- не съизмеримо е, както искаш така го разбирай и ти!
Нито началото им е еднакво, а и краят им се не види,- Дерзай и не скривай наполувин истината!
Зачетах се малко в тази тема отскоро та може и да съм пропуснал нещо ,ама защо смятате че въпросната сделка се очаква да мине на регулиран пазар ,а не на извънборсовия?
защото на извънборсов продавача ще плати 10% данък печалба
кажи речи 5-6 лв. на акция
найс а?
Те едно време Пиринско го листнаха , сделка и делистинг само за да не платят данък
найс а?
Зачетах се малко в тази тема отскоро та може и да съм пропуснал нещо ,ама защо смятате че въпросната сделка се очаква да мине на регулиран пазар ,а не на извънборсовия?
Хм, това е интересен въпрос, аз също съм мислил по него, но понеже имаше няколко статии в Инвестор по въпроса и всички обясняваха как тази сдлека щяла да е оборотът на БФБ за няколко месеца, та не се и запънах да мисля повече
Инта, в твоя случай лафът е grumpy old man - когато ви задам въпрос по другите теми, в най-добрият случай получавам отговор (извън стандартния - бегай бе, скъсаняк, гроздето е кисело, а) - сметни си го сам. Аз ти давам сметките ми, ти ми викаш, ма що така ги смяташ? Ми не си ли малко нагъл, като за без акции, да вляза и аз в тази риторика. Дал съм ти цифричка, запиши си я, пък после можеш да ми се смееш. Апропо, отново да подчертая, че ми е все тая на колко ще мине пакетът на Валерко, цената на офертата към шматките като мен няма да е под 65+ лева, което ще го добутаме с обжалване до 70+ лева. Лично мнение, получено в следствие на гледане на кафе и елементарно смятане на форуърд ебитда от 60+милиона. Айде стига толкова - в Алтерко е най-яко, там само НАЙ стига, критика не се търпи
Коя цифра искаш, инта? Кога съм бягал от отговор? Написах ти по-долу, че сделката едва ли ще е под 57-58 лева, а търговото ще е над 60 при всички обстоятелства (ние ще го оспорим и ще стане над 70) -това ми е прогнозата, колко по-конкретен да бъда?
Как стигаш до 57-58,00 , с коя ЕБИтда
пп. не ти се отговаря, но пак да питам. Ти не качваш ли останалите на въртолета?
Коментар