precakanoto, тук от значение са представите за стойност на французите. Какво мислим с теб или Осло не е толкова важно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеНяма спор, че една здравословна корекция тук ще бъде добре дошла за всички.За съжаление и двете са в небитието
Изглежда техния пример не е добре да бъде следван
)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСкърца балончето, звукът може да стане все по-сърцераздирателен но ако последва и последния пукот нещата може да се оправят. За сметка на това обаче ми е все по-интересно какъв е баланса и растежите на ... рапидо
Спред мен еконта може да ги изпревари за малките пратки, а ако погледнете каква е средната цена на фактурите в лотарията на нап ще се запитаме дали не точно с тях се извършват в в по-голяма степен въпросните пратки“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениевиртуалната печалба на база котировки, не е печалба, а служи само фондовете да си отчитат доходностите, които са също виртуални - днес ги има утре ги няма. реално е само когато се затвори позиция. тук затварянето на тези цени е мираж, щото те са на база факта, че леко се купува
Спред мен еконта може да ги изпревари за малките пратки, а ако погледнете каква е средната цена на фактурите в лотарията на нап ще се запитаме дали не точно с тях се извършват в в по-голяма степен въпросните праткиLast edited by precakanoto; 22.12.2015, 21:07.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Последните проучвания показват, че само16-17% от българите пазаруват онлайн, което е изключително нисък процент. Това каза в интервю за Агенци „Фокус" Богомил Николов, изпълнителен директор на Асоциация „Активни потребители" и доктор по икономика.
„Това сравнено с една Холандия да речем, където над 80-85 %, е изключително ниско. Българите все още са доста предпазливи в пазаруването по мрежата. Много хора просто не се възползват от огромните предимства", уточни д-р Николов. Едно от тях са по-ниските цени, тъй като един онлайн търговец не се налага да плаща наем на магазин и охрана.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеАбе не ни обяснявай на нас тук за виртуални и реални печалби де. Минали сме отдавна през тези уроци. Освен тоа аз не съм фонд и не трябва да се отчитам пред никого в края на годината. Имам опита и знанията какво се случи с други логистични компании в света. А каква ще е цената след 5 години пак ще си приказваме. В някои позиции сме чакали и по 10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениевиртуалната печалба на база котировки, не е печалба, а служи само фондовете да си отчитат доходностите, които са също виртуални - днес ги има утре ги няма. реално е само когато се затвори позиция. тук затварянето на тези цени е мираж, щото те са на база факта, че леко се купува
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениевиртуалната печалба на база котировки, не е печалба, а служи само фондовете да си отчитат доходностите, които са също виртуални - днес ги има утре ги няма. реално е само когато се затвори позиция. тук затварянето на тези цени е мираж, щото те са на база факта, че леко се купува“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеБулсон, много обичам когато печеля (съм спечелил) в някоя позиция да ми се обяснява колко много съм сбъркал. И тук пак ще напомня един цитат на солиста на KISS: "I fell all of the time. It means nothing."Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеОсло, яко се е нашил в Спийдито и се мъчи каква ли кладенчова вода да ни вади. То е ясно, че Спийди неструва 200 милиона, колкото е сега капитализацията, на времето който помни знае, че и при ОТЦК се трупаха така бидове на по 120 лв. и всички знаеме, как свършва всяка авантюра по търгуване на акция на база на бъдещи очаквания, а тук на 200 милиона се търгуват само бъдещи очаквания и то доста розовиОсвен фондове (всеки знае идеята на един фонд каква е - да се точи) едва ли някой със здравия си разум слага бид на 36 при условие, че то струва 6 само
“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Осло, яко се е нашил в Спийдито и се мъчи каква ли кладенчова вода да ни вади. То е ясно, че Спийди неструва 200 милиона, колкото е сега капитализацията, на времето който помни знае, че и при ОТЦК се трупаха така бидове на по 120 лв. и всички знаеме, как свършва всяка авантюра по търгуване на акция на база на бъдещи очаквания, а тук на 200 милиона се търгуват само бъдещи очаквания и то доста розовиОсвен фондове (всеки знае идеята на един фонд каква е - да се точи) едва ли някой със здравия си разум слага бид на 36 при условие, че то струва 6 само
Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВият се балони из въздуха, пикират волно, създават коледна атмосфера.
Дедо коледа не е терорист, макар да лети на шейната опасан с балони.
честит нов абсолютен рекорд
тапата изскочи отново
стадото чака чака и до скоро нямаше бид над 36 лв., а сега се начучулиха да се надкачват
1 25 36.600
1 20 36.502
1 20 36.501
1 400 36.500
1 450 36.000
и народа гледа така
Не е препоръка за покупко-продажба на ЦК. Имам акции, нямам стоящи оферти. Коледа иде, наздраве за над 30% годишен ръст докато SOFIX е на почти минус 20%. Разликата между 130 и 80 е 62,5% по-добро представяне.
ЕнджойLast edited by oslo; 15.12.2015, 14:00.
Коментар
-
Опа нов пазар за куриерите
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2015/1...-onlain.286404
Да разнасят документи за самоличност
Сигурно знаете че скиците от АГКК ги носят също куриери
Коментар
Коментар