Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Inta, звучиш точно толкова разбираемо, колкото и Чичо Пенчо - дано имаш и неговите успехи. максимално добронамерен съм към почти всеки, няма въпрос, на който да не отговоря конкретно, според възможностите и знанията ми, никога не хваля акция, докато я продавам и т.н., а накрая получвам само укори и едносрочни лафчета. Ми правете си каквото искате бре, нали парите са си ваши - ето, слагайте на 40 кинта, евал съм го в балоняка, повече едва ли ще дадат франсетата за тоя дирижабъл
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Не извъртай задница, аз цитирам теб с "балоняк", а питам и казвам къде ще застана за да съм на борда отново! И дали ще ме огрее, а останалото си го сметни сам. За лични успехи ;- поствам ти като се изгубиш във времето, аз не съм Ти, и ти не правя разбор, а ти отправям забележки че прекаляваш с еднопосочния уклон , не сегис тогиз, а въз често, и пак не поглеждаш в страни и изотзад!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Тцъ, баш дви-то им е едно от най-слабите звена, казвал съм го нееднократно във форума!
Иначе си прав да се нервиш - според мен са мега претоварени, което си е проблем на фирмата, а няма как да ти кажат, че ще дойдат след седмица, щото кофти за имиджа, затова те изнервят, което е два пъти по-кофти за имиджа. Затова и аз няма да държа, ако търговото ме устройва - твърде много негативи събраха напоследък, в търсенето на пазарен дял. Но пък грешки на растежа, кво да правиш!
То това ни е разликата с теб - аз инвестирам в читав бизнес и го гледам отвреме-навреме, не ме е@е преоценката породена от настроенията на пазара. Ти гледаш по-спекулативно на нещата, еваларка за намирането на време за това
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМи. инта, всеки сам си решава - ти на моменти ми приличаш на онзи от Търговище с най-то. Ок, направил си пари някъде, после може и да си загубил, всел си едни дивиденти, което е супер и т.н., ма извън твоите фирми никоя друга не става и са балоняци и т.н. Дай, обясни как тук е балоняк, пък в любимото ти М+С не е? Или Алтерко? Или каквото там се сетиш? Тук имаш уникалната комбинация от гарантиран дивидент (това го има само в адсиците и онова с претенциите на евереста), постоянно растяща компания на постоянно растящ сектор, изключително коректен мажоритар (засега) и евентуално упражняване на опция от едни франсета (може и да не стане). Коя друга компания на БФБ отговаря на тези условия и не е балоняк?
Хубаво е, като си лафим и си викаме балоняци и т.н., да видим и алтернативите, да не се окаже, че точно твоите, сравнени с този балоняк, са дирижабли
Не извъртай задница, аз цитирам теб с "балоняк", а питам и казвам къде ще застана за да съм на борда отново! И дали ще ме огрее, а останалото си го сметни сам. За лични успехи ;- поствам ти като се изгубиш във времето, аз не съм Ти, и ти не правя разбор, а ти отправям забележки че прекаляваш с еднопосочния уклон , не сегис тогиз, а въз често, и пак не поглеждаш в страни и изотзад!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМомчета, няма как търговото след сделката да е под 58-59,50, които са пазарни цени..В последните 5-6 години такива случаи няма..Цената няма да е по ниска от 62-65 лева, а може да е и по висока..Не допускам, че французите ще се циганят като нашите маджовци ..Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеМалко да поспамя (няма да казвам дали съм хейтър или не ми управляват парите - т.е. пак губя пропуснати ползи).
Груец, кажи на кой се обади да ти реши проблема. ДВИ-то ли?Че само с него не се сетих да се свържа.
Та по темата - драмата с тия започна още през лятото (тогава няма черен петък) - за нещастие се оказа, че някои пратки на dhl се разнасят от рапидо в България. Та тогава пак 3 дена получавах смс, да очаквам пратка и да си я следя на сайта, който според мен е random position generator. С 3 дена закъснение дойде от засада в 8:30 сутринта. Тогава го приех спокойно - нали пандемия, криза, преструктуриране...к@ра ми кафе. Няма кой да ти вдигне. Добре че имам агенти в тия среди, за да ги разритат да си вдигат поне телефона. Ицо хазарта е прав, че без "човек" си умрел прав.
Сега имах 2 пратки (гащи и документи по стандартите на форума), изпратени от София за София в един и същи ден - сутринта и вечерта. Пак - доставка днес вчера, доставка днес днес, доставка днес - утре...бе пи@ка им лелина - кажете "доставка след седмица на 8.12.2020" и това е. Толкова ли е трудно да пуснат смс-а, когато натоварят буса, а не когато са си мислили че може би ще го натоварят. На картата - същото положение като преди 3 месеца - буса се "върти в квартала" - горната улица, долната улица, лявата улица..., но от наблюдателницата не се вижда бус на посоченото място - както казах - random position generator. Най-смешното е, тези две пратки са единствените (и може би последни на спиди) на посочения адрес - а според тях с изчерпан лимит за доставка на този адрес. Както и да е, идва заветния куриер и носи едната пратка - гащите, за документите - утре...явно ги изпращат отзад-напред.
Въпроса сега е какво се сговни за година-година и малко? Дали са почнали да пият презк@рин, защото ще ги лапат франсетата/очакват преструктуриране, или някой мъти работата с друга цел?
Иначе си прав да се нервиш - според мен са мега претоварени, което си е проблем на фирмата, а няма как да ти кажат, че ще дойдат след седмица, щото кофти за имиджа, затова те изнервят, което е два пъти по-кофти за имиджа. Затова и аз няма да държа, ако търговото ме устройва - твърде много негативи събраха напоследък, в търсенето на пазарен дял. Но пък грешки на растежа, кво да правиш!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Ми. инта, всеки сам си решава - ти на моменти ми приличаш на онзи от Търговище с най-то. Ок, направил си пари някъде, после може и да си загубил, всел си едни дивиденти, което е супер и т.н., ма извън твоите фирми никоя друга не става и са балоняци и т.н. Дай, обясни как тук е балоняк, пък в любимото ти М+С не е? Или Алтерко? Или каквото там се сетиш? Тук имаш уникалната комбинация от гарантиран дивидент (това го има само в адсиците и онова с претенциите на евереста), постоянно растяща компания на постоянно растящ сектор, изключително коректен мажоритар (засега) и евентуално упражняване на опция от едни франсета (може и да не стане). Коя друга компания на БФБ отговаря на тези условия и не е балоняк?
Хубаво е, като си лафим и си викаме балоняци и т.н., да видим и алтернативите, да не се окаже, че точно твоите, сравнени с този балоняк, са дирижаблиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Малко да поспамя (няма да казвам дали съм хейтър или не ми управляват парите - т.е. пак губя пропуснати ползи).
Груец, кажи на кой се обади да ти реши проблема. ДВИ-то ли?Че само с него не се сетих да се свържа.
Та по темата - драмата с тия започна още през лятото (тогава няма черен петък) - за нещастие се оказа, че някои пратки на dhl се разнасят от рапидо в България. Та тогава пак 3 дена получавах смс, да очаквам пратка и да си я следя на сайта, който според мен е random position generator. С 3 дена закъснение дойде от засада в 8:30 сутринта. Тогава го приех спокойно - нали пандемия, криза, преструктуриране...к@ра ми кафе. Няма кой да ти вдигне. Добре че имам агенти в тия среди, за да ги разритат да си вдигат поне телефона. Ицо хазарта е прав, че без "човек" си умрел прав.
Сега имах 2 пратки (гащи и документи по стандартите на форума), изпратени от София за София в един и същи ден - сутринта и вечерта. Пак - доставка днес вчера, доставка днес днес, доставка днес - утре...бе пи@ка им лелина - кажете "доставка след седмица на 8.12.2020" и това е. Толкова ли е трудно да пуснат смс-а, когато натоварят буса, а не когато са си мислили че може би ще го натоварят. На картата - същото положение като преди 3 месеца - буса се "върти в квартала" - горната улица, долната улица, лявата улица..., но от наблюдателницата не се вижда бус на посоченото място - както казах - random position generator. Най-смешното е, тези две пратки са единствените (и може би последни на спиди) на посочения адрес - а според тях с изчерпан лимит за доставка на този адрес. Както и да е, идва заветния куриер и носи едната пратка - гащите, за документите - утре...явно ги изпращат отзад-напред.
Въпроса сега е какво се сговни за година-година и малко? Дали са почнали да пият презк@рин, защото ще ги лапат франсетата/очакват преструктуриране, или някой мъти работата с друга цел?
- 1 like
Коментар
-
2-3К, пари за семки, а случайно да забравяш НН или мислиш, че само шепата спекулантчета ще се включитеПък и все си мисля, че Валеркото едва ли е чааааак толкова ларж, иначе за чий му е да "пудри" резултатите, вече не знам коя година подред, щото всички знаем, че има само екселски печалби - упс, забравих, че и 50% от печалбата (реално към 60+) раздава ежегодно като дивидент. Не, определено лъже тоя арменец, ще продавам и ще си ходя при Чичо, Алтерегото или Планиняците - там си е най-добре
Ха, Валерковата си е баш де трябва и друг нема се найде туку тъй- рано да го оферира и сегурно, тк. че не го мисли толкоз
пп.-реципрочно можеш сметна алтернативко де би ходил по тукашната сметка и дали можовци не биха се изръсили с мерак???Last edited by inta53; 09.12.2020, 15:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Можеше и по точно,твърдо и по смело ..., ще се види до месец !
пп. мислиш, че ги бъркат 2-3К ?Пък и все си мисля, че Валеркото едва ли е чааааак толкова ларж, иначе за чий му е да "пудри" резултатите, вече не знам коя година подред, щото всички знаем, че има само екселски печалби - упс, забравих, че и 50% от печалбата (реално към 60+) раздава ежегодно като дивидент. Не, определено лъже тоя арменец, ще продавам и ще си ходя при Чичо, Алтерегото или Планиняците - там си е най-добре
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНе беше ли еднорог, а не носорог?
Коментар
Коментар