Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Те най-добрите в света допускат грешки та ние ли няма да грешим
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнениеИ двамата сте опитни, успокойте се. Като се замисля то и аз следя БФБ от 2001 и инвестирам от 2007 ама това не ми пречи да греша половината време
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Oф, последно към теб, не се спря и ти като фортис и компания да поучаваш, а когато аз съм правил сделки, ти не си знаел що е борса - ето ти аргумент ад хоминем, цъкни си в гугъл да видиш какво е! Един път не сте дали прогноза от сектата какво очаквате в Лешперко и защо, но пък искате от другите не само прогноза до стотинка за цена на търговото, ми и детайлна обосновка - то бива шизофрения, ма чак пък толкова. И ти се оказа като прецаканото - все наведен откъм силните на деня, жалко, точно от теб очаквах повече. Бъди здрав и много успешен!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Oф, последно към теб, не се спря и ти като фортис и компания да поучаваш, а когато аз съм правил сделки, ти не си знаел що е борса - ето ти аргумент ад хоминем, цъкни си в гугъл да видиш какво е! Един път не сте дали прогноза от сектата какво очаквате в Лешперко и защо, но пък искате от другите не само прогноза до стотинка за цена на търговото, ми и детайлна обосновка - то бива шизофрения, ма чак пък толкова. И ти се оказа като прецаканото - все наведен откъм силните на деня, жалко, точно от теб очаквах повече. Бъди здрав и много успешен!
Хубава задница си имаш, не е за пропускане!
И ти си добър, но малко избирателно я караш в сметките и увличаш в тесния профил, па макар и с по голям опит, както подчертаваш! Сполай ти тебе и по Трифоново време пак ще си го речеме, ази мойто може и по късно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Така , така взе да се успокояваш и посмаляваш!
Колкото до алтернативко,- не съизмеримо е, както искаш така го разбирай и ти!
Нито началото им е еднакво, а и краят им се не види,- Дерзай и не скривай наполувин истината!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хм, това е интересен въпрос, аз също съм мислил по него, но понеже имаше няколко статии в Инвестор по въпроса и всички обясняваха как тази сдлека щяла да е оборотът на БФБ за няколко месеца, та не се и запънах да мисля повече
Инта, в твоя случай лафът е grumpy old man - когато ви задам въпрос по другите теми, в най-добрият случай получавам отговор (извън стандартния - бегай бе, скъсаняк, гроздето е кисело, а) - сметни си го сам. Аз ти давам сметките ми, ти ми викаш, ма що така ги смяташ? Ми не си ли малко нагъл, като за без акции, да вляза и аз в тази риторика. Дал съм ти цифричка, запиши си я, пък после можеш да ми се смееш. Апропо, отново да подчертая, че ми е все тая на колко ще мине пакетът на Валерко, цената на офертата към шматките като мен няма да е под 65+ лева, което ще го добутаме с обжалване до 70+ лева. Лично мнение, получено в следствие на гледане на кафе и елементарно смятане на форуърд ебитда от 60+милиона. Айде стига толкова - в Алтерко е най-яко, там само НАЙ стига, критика не се търпи
Така , така взе да се успокояваш и посмаляваш!
Колкото до алтернативко,- не съизмеримо е, както искаш така го разбирай и ти!
Нито началото им е еднакво, а и краят им се не види,- Дерзай и не скривай наполувин истината!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеЗачетах се малко в тази тема отскоро та може и да съм пропуснал нещо ,ама защо смятате че въпросната сделка се очаква да мине на регулиран пазар ,а не на извънборсовия?
кажи речи 5-6 лв. на акция
найс а?
Те едно време Пиринско го листнаха , сделка и делистинг само за да не платят данък
найс а?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеЗачетах се малко в тази тема отскоро та може и да съм пропуснал нещо ,ама защо смятате че въпросната сделка се очаква да мине на регулиран пазар ,а не на извънборсовия?
Инта, в твоя случай лафът е grumpy old man - когато ви задам въпрос по другите теми, в най-добрият случай получавам отговор (извън стандартния - бегай бе, скъсаняк, гроздето е кисело, а) - сметни си го сам. Аз ти давам сметките ми, ти ми викаш, ма що така ги смяташ? Ми не си ли малко нагъл, като за без акции, да вляза и аз в тази риторика. Дал съм ти цифричка, запиши си я, пък после можеш да ми се смееш. Апропо, отново да подчертая, че ми е все тая на колко ще мине пакетът на Валерко, цената на офертата към шматките като мен няма да е под 65+ лева, което ще го добутаме с обжалване до 70+ лева. Лично мнение, получено в следствие на гледане на кафе и елементарно смятане на форуърд ебитда от 60+милиона. Айде стига толкова - в Алтерко е най-яко, там само НАЙ стига, критика не се търпиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Коя цифра искаш, инта? Кога съм бягал от отговор? Написах ти по-долу, че сделката едва ли ще е под 57-58 лева, а търговото ще е над 60 при всички обстоятелства (ние ще го оспорим и ще стане над 70) -това ми е прогнозата, колко по-конкретен да бъда?
Как стигаш до 57-58,00 , с коя ЕБИтда
пп. не ти се отговаря, но пак да питам. Ти не качваш ли останалите на въртолета?Last edited by inta53; 09.12.2020, 15:33.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
ЕЕе, тогава и аз ще затворя печалба,...не така с рогите, кажи нещо по точно, що бягаш от цифрата ,-не те разбирам пък аз сега!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Inta, звучиш точно толкова разбираемо, колкото и Чичо Пенчо - дано имаш и неговите успехи. максимално добронамерен съм към почти всеки, няма въпрос, на който да не отговоря конкретно, според възможностите и знанията ми, никога не хваля акция, докато я продавам и т.н., а накрая получвам само укори и едносрочни лафчета. Ми правете си каквото искате бре, нали парите са си ваши - ето, слагайте на 40 кинта, евал съм го в балоняка, повече едва ли ще дадат франсетата за тоя дирижабъл
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар