IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спиди АД (SPDY / 0SP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Много силно ме съмнява, че цената ще е на заветната 50-ка - прекалено много маймуни ще има на клона, които ще предварят франсетата и вместо едни проценти, могат да вземат други. У нас всичко е възможно де, невъзможни неща няма, но моето (пожелателно) мислене е, че франсетата няма да купят на под 57-58, а може и 60 да е. Но пък мечтите (и моите, и твоите) са безплатни

Можеше и по точно,твърдо и по смело ..., ще се види до месец !

пп. мислиш, че ги бъркат 2-3К ?

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
      сега сериозно да питам анализаторите
      тази акция ще стане ли НОСОРОГ и ако ДА, до колко години? Ако НЕ, защо няма да стане?
      Не беше ли еднорог, а не носорог? Не, не мисля, че би могло да се случи в близките 4-5 години, това значи 3х растеж на цената от сегашните нива, което не го виждам как ще стане
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

То и аз питам Груец, като добър в сметалото и поддръжник по "балоняка", ще ми уважат ли франсетата меракот да се вратя на 51,00 или да свалям иоще на доле, барем се изравня с твойта средна?ама не казва ...
        Много силно ме съмнява, че цената ще е на заветната 50-ка - прекалено много маймуни ще има на клона, които ще предварят франсетата и вместо едни проценти, могат да вземат други. У нас всичко е възможно де, невъзможни неща няма, но моето (пожелателно) мислене е, че франсетата няма да купят на под 57-58, а може и 60 да е. Но пък мечтите (и моите, и твоите) са безплатни
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

сега сериозно да питам анализаторите
          тази акция ще стане ли НОСОРОГ и ако ДА, до колко години? Ако НЕ, защо няма да стане?

То и аз питам Груец, като добър в сметалото и поддръжник по "балоняка", ще ми уважат ли франсетата меракот да се вратя на 51,00 или да свалям иоще на доле, барем се изравня с твойта средна?ама не казва ...

Коментар

• сега сериозно да питам анализаторите

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Електронният магазин я е изкарал...още преди 9 дена. Има товарителница...въргаля се пратката някъде по складовет, просто суперневероятновеликата фирма Спиди е гола вода! Не могат да си извършват доставките. А как ги хранят клиентите им във Фейсбук...
              Само тук има няколко човека, които никога не са имали проблем с доставките им.

Осло, аз теб отдавна съм те заподозрял - или си вътрешняр или имаш някаква доста топла връзка със Спиди. 95% е вероятността да съм прав.
              Нищо лошо де Обаче е добре е да се има предвид.
              Ми довери се на останалите 5% - осло не е нито вътрешняр, нито има някаква топла връзка със Спиди, освен че е стабилен акционер от самото начало. Нямам право да ти кажа повече, щото личната кореспонденция си е лична А фейсбук е последното място на света, в което ще видиш похвала за някого, а не хейт. Пък че имат проблем с доставките - имат, при мен се реши с едно обаждане

Коментар

• Колеги, нещо сте объркали форума, рекламациите и въобще оплакванията не са за тук. Аз като имах забава от Амазон прайм и кво от това, гледам че акциите им не се държат зле.

Коментар

Явно в логаритъма за доставка има и променлива "хейти ли акцията във форума" и ако спреш да я храниш ще получиш след 10 дни, ако продължаваш, след 20 дни. А може и никога ако прекалиш. Итс ъп ту ю, както се казва.

Майтап бе Уили!

Сега сериозно. Обади се на електронния магазин.Явно не могат да я изкарат от склада си!

Защото чиляка в склада трябва да го намери, а може и да са продали 100 бройки, а да имат само 99 и ти да си изтеглил късата клечка. По коледа стават чудеса
                  Електронният магазин я е изкарал...още преди 9 дена. Има товарителница...въргаля се пратката някъде по складовет, просто суперневероятновеликата фирма Спиди е гола вода! Не могат да си извършват доставките. А как ги хранят клиентите им във Фейсбук...
                  Само тук има няколко човека, които никога не са имали проблем с доставките им.

Осло, аз теб отдавна съм те заподозрял - или си вътрешняр или имаш някаква доста топла връзка със Спиди. 95% е вероятността да съм прав.
                  Нищо лошо де Обаче е добре е да се има предвид.

Коментар

НАЙ! - 9-ти ден нямам доставка.
                    Явно в логаритъма за доставка има и променлива "хейти ли акцията във форума" и ако спреш да я храниш ще получиш след 10 дни, ако продължаваш, след 20 дни. А може и никога ако прекалиш. Итс ъп ту ю, както се казва.

Майтап бе Уили!

Сега сериозно. Обади се на електронния магазин.Явно не могат да я изкарат от склада си!

Защото чиляка в склада трябва да го намери, а може и да са продали 100 бройки, а да имат само 99 и ти да си изтеглил късата клечка. По коледа стават чудеса
                    Last edited by oslo; 09.12.2020, 14:03.

Коментар

Някой акционер с по дебели връзки да вземе да звънне да доставят тази пратка ! Да не я засилиха за Аляска или за Южния полюс някъде !

Коментар

Как няма да върви бързо? На всяка пратка СЛУЖИТЕЛКАТА В ОФИС взима допълнително пари. Не са само куриерите на доставена пратка, също са и служителите в офис взимат на всяка пратка. Не са на твърдо, лятото като пратките са по-малко парите им са малко. Всички се борят да им гласуваш с усмихнато лице, това също им вдига, ако има рекламация се прави разследване и ги глобяват. Един път глобиха куриера, че ми омота връщането на едни документи.
                        Куриерският бизнес на Спиди е направен така, че на всяко звено всичко е лесно за оценка и получаваш бонус. Не е колектив от 100 човека, в който куче влачи, диря няма. Всичко е по конец. Едва ли има такава компания в БГ, затова французите им дадоха Румънското поделение, просто бяха вдигнали ръце. Може да ви разкажа реален случай в чужда логистично-транспортна компания, европейски лидер, западна, всичко побългарено, хванали графика на шефа от секретарката му и се стягат само когато ще идва на "изненадваща" инспекция, обличат униформи, метат, правят се че работят. Все едно сме в комунизма, а е западна мултинационална компания, капиш. Това нещо съм го прозрял още 2013-та и съм доволен, че го прозрях.

15% го описа много добре, защо Спиди е номер 1 и остава номер 1.
                        В допълнение Еконт обслужва сивия сектор, а НАП го погна. Вероятно ще го погне още повече.

Между другото p/e около 10, дивидентна около 5%, на растяща компания с 23%,къде дават така?

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Пред офиса на Спиди съм, чакам за пратка..Пред мен има 11 човека и опашката върви бързо, но идват нови..Млади , хубави момичета , които работят бързо- около минута на пратка..Хайде наслука Груйче.. Успех на инвестиралите и тук..Имам акции, имам и в Алтерко..
                          Как няма да върви бързо? На всяка пратка СЛУЖИТЕЛКАТА В ОФИС взима допълнително пари. Не са само куриерите на доставена пратка, също са и служителите в офис взимат на всяка пратка. Не са на твърдо, лятото като пратките са по-малко парите им са малко. Всички се борят да им гласуваш с усмихнато лице, това също им вдига, ако има рекламация се прави разследване и ги глобяват. Един път глобиха куриера, че ми омота връщането на едни документи.
                          Куриерският бизнес на Спиди е направен така, че на всяко звено всичко е лесно за оценка и получаваш бонус. Не е колектив от 100 човека, в който куче влачи, диря няма. Всичко е по конец. Едва ли има такава компания в БГ, затова французите им дадоха Румънското поделение, просто бяха вдигнали ръце. Може да ви разкажа реален случай в чужда логистично-транспортна компания, европейски лидер, западна, всичко побългарено, хванали графика на шефа от секретарката му и се стягат само когато ще идва на "изненадваща" инспекция, обличат униформи, метат, правят се че работят. Все едно сме в комунизма, а е западна мултинационална компания, капиш. Това нещо съм го прозрял още 2013-та и съм доволен, че го прозрях.

15% го описа много добре, защо Спиди е номер 1 и остава номер 1.
                          В допълнение Еконт обслужва сивия сектор, а НАП го погна. Вероятно ще го погне още повече.

Между другото p/e около 10, дивидентна около 5%, на растяща компания с 23%,къде дават така?

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам

Коментар

• Пред офиса на Спиди съм, чакам за пратка..Пред мен има 11 човека и опашката върви бързо, но идват нови..Млади , хубави момичета , които работят бързо- около минута на пратка..Хайде наслука Груйче.. Успех на инвестиралите и тук..Имам акции, имам и в Алтерко..

Коментар

Писах по-долу - пледирам за АДЕКВАТНИ КУРИЕРСКИ УСЛУГИ.
                              Не ме интересуват цените. Искам качество и да не съм принуден да ползвам услугите на фирми - хибриди между куриери и третокласни разносвачи на всякакви боклуци.

Има известна разлика между документи, лекарство и чехли, нали
                              Тоест, като имаш лиценз за куриер и се ангажираш с доставка на следващия ден - да бъдеш така добър да си извършваш почтено услугата.
                              Ами не, няма разлика между документи, лекарства и чехли. Никоя от тези категории не е спешна/важна по подразбиране. Спешно е ако си го уговорил да е спешно.
                              И това че някой те принуждава да ползваш нечии услуги просто няма как да е вярно. Обади се на търговеца, кажи му "Трябва ми задължително да пристигне утре, пратете по DHL, ще платя колкото трябва" и да видим дали ще откаже. Ако откаже ще се намери друг, който ще се навие".

Коментар

• Според мен не може да се правят някакви генерални изводи от една забавена пратка. Напоследък пазарувам доста онлайн и наистина се наблюдава лек хоас, но изглежда е валиден за всички фирми. Аз предпочитам да ми ги доставят до офис, за да ги взимам, когато мога. Този месец се чака доста пред офисите, но големи забавяния на самите пратки не съм наблюдавал - в рамките на ден е всичко.
                                Днес, пред два от офисите на Спиди имаше опашки през целия ден. Аз трябваше да взема от Еконт и там чакаха двама души. Вчера ситуацията беше точно обратната.

Коментар

Working...
                                X