IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от p0lki
    Караиванов, вече няколко пъти те питам нещо както във форума , така и на лично , но ти не ми отговаряш - има ли някаква причина за това ?
    обикновенно се обръща към Петър с "АНАЛизаторе", но изведнъж като има нужда от него и става "Караиванов".
    селски хитрец, какво да го правиш?
    колко ме е питал и мен на ЛС. обяснявах му, кво да го правя? и странно защо не бях Пеньо тогава, а "спомене" :lol:

Коментар

• сега видях, че още ми седи в пощата и не е изтрито и съм го пратил преди повече от месец

чирпанската мастия да мълчи там долу...

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Първоначално изпратено от p0lki
        Караиванов, вече няколко пъти те питам нещо както във форума , така и на лично , но ти не ми отговаряш - има ли някаква причина за това ?
        На лични не съм получил нищо.....сега отново проверих.
        А тук явно не съм видял! За какво става въпрос?
        не се прави

преди седмица сигурно беше

на мен е отбелязано, че си го отворил съобщението

сега ти пратих ново

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          Първоначално изпратено от p0lki
          баси малоумника е тоз порки. дори не може едно ЛС да изпрати, а тръгнал с акции да се занимава :lol:

много е забавно с него, а и е добър донор

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki

Коментар

• Караиванов, вече няколко пъти те питам нещо както във форума , така и на лично , но ти не ми отговаряш - има ли някаква причина за това ?

Коментар

• Люки.....изгледай внимателно видеото....особенно часта какво се случва в къщичката на Шаро

http://media.picfor.me/00116C31F/original.jpg

Коментар

• Re: Пепи

Първоначално изпратено от Gaki
                  Монолог на Козела:Ехехемееее,дълго,дълго ще ме сънувате.Нале?
                  [/quote]

Духай супата, тъпак.
                  Моля модераторът да не трие писанието на джедая Люк!

Коментар

• Пепи

Монолог на Козела:Ехехемееее,дълго,дълго ще ме сънувате.Нале?
                    [/quote]

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                      Но пък е станало и трябва да се направят съответните изводи, а те са:
                      Когато ходиш в гората, очаквай мечки.

П.П. Дано този "миниизвод" спаси бъдещите дървосекачи от 224-те, скоро 223-те мечки в смолянско.
                      Виждам колко съжаляваш, ще шитнеш баба ти на късо и после ще се огледаш за друго, като загубиш..

Коментар

• Но пък е станало и трябва да се направят съответните изводи, а те са:
                        Когато ходиш в гората, очаквай мечки.

П.П. Дано този "миниизвод" спаси бъдещите дървосекачи от 224-те, скоро 223-те мечки в смолянско.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                          Искам да се извиня на близките на загиналия, че използвам материала за неуместни шеги.
                          Бог до прости човека.
                          Да прав си, не е смешно, извинения и от мен, че го коментирах.

Коментар

• Искам да се извиня на близките на загиналия, че използвам материала за неуместни шеги.
                            Бог да прости човека.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                              Хъм, има издадено разрешително за отстрел, Вие да му мислите
                              Факт е обаче, че за отстрел на 1 (една) мечка се иска разрешение от ресорния министър, а ресорният на биковете нехае какво им се случва....

Коментар

• Хъм, има издадено разрешително за отстрел, Вие да му мислите

Коментар

X