IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
    Първоначално изпратено от Мрънкалото
    Първоначално изпратено от INSIDER-A
    Сополов - тази тема от месеци трябва да е на 5-6 страница! Колкото и да я дърпате нагоре софикса не можете да дръпнете. Лъжци. Мощността на кризата се увеличава , а не намалява както управляващата върхушка обеща - за тях ще има тлъсти пачки от стотачки - за нас както винаги - к.р!
    ГолемиЯТ К-Р ще е за такива като теб :-) Кризата на средната възраст няма да ти приключи скоро. За такива като мен, които освен да си пишат с такива като теб имат и бизнес - кризата отшумява осезаемо. Виж и отчетите на публичните компании ако нямаш реални наблюдения. И - престани да мрънкаш и хващай лопатата - магистрали ще се строят. НалЕ Пепи?!?
    инсайдър- дреме ми на к.ра дали имаш бизнес или не! дори блондинките от село не се впечатляват от такива изречения.
    бизнес не притежавам - ако пък започна работа за някого в България то чакам поне 1000 евро М-Е-С-Е-Ч-Н-О!!!
    Интересно е дали на първи май 2010 година г-н ДЯнков ЩЕ има чест поне да депозира оставката си както е обещал при "провал в борба с кризата"! Криза има и ще има още дълги години (за някои бизнеси).

p.p. Далеч съм и от средната възраст и от лопатите - мразя да копам!
    не виждам повече добри отчети - след дни г-н Йорданов като извади една екселска таблица ще анал-изираме... по нодини 2007-2008-2009...да не ти се доплаче!
    притежавам акции (имам и въведени оферти) търгувани на БФБ и мнението ми не е препоръка
    Както си и мислех :-) Само мрънкаш по форумите.

Я ти по-хубаво виж какви са били цените на акциите през 2007-2008-2009 и дали приходите са им намаляли колкото цените ;-)
    http://www.teenproblem.net/

Коментар

• Първоначално изпратено от Мрънкалото
      Първоначално изпратено от INSIDER-A
      Сополов - тази тема от месеци трябва да е на 5-6 страница! Колкото и да я дърпате нагоре софикса не можете да дръпнете. Лъжци. Мощността на кризата се увеличава , а не намалява както управляващата върхушка обеща - за тях ще има тлъсти пачки от стотачки - за нас както винаги - к.р!
      ГолемиЯТ К-Р ще е за такива като теб :-) Кризата на средната възраст няма да ти приключи скоро. За такива като мен, които освен да си пишат с такива като теб имат и бизнес - кризата отшумява осезаемо. Виж и отчетите на публичните компании ако нямаш реални наблюдения. И - престани да мрънкаш и хващай лопатата - магистрали ще се строят. НалЕ Пепи?!?
      инсайдър- дреме ми на к.ра дали имаш бизнес или не! дори блондинките от село не се впечатляват от такива изречения.
      бизнес не притежавам - ако пък започна работа за някого в България то чакам поне 1000 евро М-Е-С-Е-Ч-Н-О!!!
      Интересно е дали на първи май 2010 година г-н ДЯнков ЩЕ има чест поне да депозира оставката си както е обещал при "провал в борба с кризата"! Криза има и ще има още дълги години (за някои бизнеси).

не виждам повече добри отчети - след дни г-н Йорданов като извади една екселска таблица ще анал-изираме... по нодини 2007-2008-2009...да не ти се доплаче!
      притежавам акции (имам и въведени оферти) търгувани на БФБ и мнението ми не е препоръка
      Както си и мислех :-) Само мрънкаш по форумите.

Я ти по-хубаво виж какви са били цените на акциите през 2007-2008-2009 и дали приходите са им намаляли колкото цените ;-)
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A

това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• Първоначално изпратено от Мрънкалото
          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Сополов - тази тема от месеци трябва да е на 5-6 страница! Колкото и да я дърпате нагоре софикса не можете да дръпнете. Лъжци. Мощността на кризата се увеличава , а не намалява както управляващата върхушка обеща - за тях ще има тлъсти пачки от стотачки - за нас както винаги - к.р!
            това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
              хахха ей Фори,Факушке е това като стане тука,ще бъдете много зле,не че сега не сте....

http://www.investor.bg/?cat=6&id=97383
              Живи да ни ожалиш...

Но пък ми е едно радостно за теб

Коментар

• хахха ей Фори,Факушке е това като стане тука,ще бъдете много зле,не че сега не сте....

http://www.investor.bg/?cat=6&id=97383

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                  Първоначално изпратено от Императорът
                  Побеснях днес, като видях как Монбат и Севтополис, след сексапилните си отчети, че пак на червено са.
                  Ами хората точно в такива моменти гледат нещо да попродадат на ентусиазирани ъпъри, че след това хептен нищо няма да може да се продаде...
                  Бе то за продаване ще може, ама на много, много сексапилна цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                    Побеснях днес, като видях как Монбат и Севтополис, след сексапилните си отчети, че пак на червено са.

Въобще тия дето са продавали, чували ли са терминът "финансов отчет" - че не ги четат - очевидно е ?!?
                    Приготви се утре и за поредното изсипване от 106 на SFARM.Това по случай отчетите.

Коментар

Първоначално изпратено от jamiemirror
                      карах те да ми обясниш как точно съм щял да издухам $ - не можа.
                      Първо искаще да купуваш гръцки дълга на 6% доходност. След това на 19%. След това на 24%... Сега е вече на 28%!!! Какво да говорим повече?

Едва ли някой е в състояние да ти обясни... Ти си от ония сладури, които смятат че можеш да загубиш само ако затвориш на загуба! :lol:
                      Какво изобщо можеш да кажеш се чудя?
                      Дълга е с матуритет след 2 години, никой няма да остави страна от евросъюза да фалира.
                      И защо да не си купя дълг с подобна доходност, гарантиран от Германия и Франция?
                      А тъпчо?

http://www.investor.bg/?cat=5&id=97369 ето оправдания защо БФБ не върви. Сега Гърция им виновна, утре ще е Португалия, Испания, Марс ... хахахаха!

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror
                        карах те да ми обясниш как точно съм щял да издухам $ - не можа.
                        Първо искаще да купуваш гръцки дълга на 6% доходност. След това на 19%. След това на 24%... Сега е вече на 28%!!! Какво да говорим повече?

Едва ли някой е в състояние да ти обясни... Ти си от ония сладури, които смятат че можеш да загубиш само ако затвориш на загуба! :lol:
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Първоначално изпратено от unseen
                          напълно сериозно -няма да се учудя ако не са забили или забиват пари в гръцки дълг и акции
                          Със сигурност такива като jamiemirror щяха да издухат всичките си спестявания там. Добре че нямат много стинки!
                          Ей глупав, карах те да ми обясниш как точно съм щял да издухам $ - не можа. Сега си стой в гащите с депозита и си клембуцай с мижавата годишна доходност, дето я правя за седмица общо взето

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                            Ами хората точно в такива моменти гледат нещо да попродадат на ентусиазирани ъпъри, че след това хептен нищо няма да може да се продаде...
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Побеснях днес, като видях как Монбат и Севтополис, след сексапилните си отчети, че пак на червено са.

Въобще тия дето са продавали, чували ли са терминът "финансов отчет" - че не ги четат - очевидно е ?!?
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от unseen
                                напълно сериозно -няма да се учудя ако не са забили или забиват пари в гръцки дълг и акции
                                Със сигурност такива като jamiemirror щяха да издухат всичките си спестявания там. Добре че нямат много стинки!

Коментар

Working...
                                X