If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По манипулативна статия не бах чел скоро.От кога от Правителството зависи развитието на борсата,или понеже е държавна БФБ и сега правителството трябва да я развива ли как ..
за съжаление - зависи. от това дали ПРАВИТЕЛСТВОТО ще промени ДДС, дали ПРАВИТЕЛСТВОТО ще го набие на компаниите с разходи за болнични, с това дали ПРАВИТЕЛСТВОТО ще има последователна политика и нкакъв смислен план.
така, както ПРАВИТЕЛСТВОТО ни вкара в ЕС и тогава борсата се изстреля
По манипулативна статия не бах чел скоро.От кога от Правителството зависи развитието на борсата,или понеже е държавна БФБ и сега правителството трябва да я развива ли как ..
Много, много глупости и безмозъчни изказвания имаше от страна на някои екземпляри тук във форума през последните 2-3 дни.
Гък, Фък, Пепко, Остапчо, Есстрадащия, КомплексЪ и разни други апокалиптосчета-мушмороци се скъсаха да ни забавляват с глупостите си.
А истина те е, че: Апокалиптосите ще бъдат ритуално изнасилени. Обречени са. Това го знаят всички с изключение на гореизброените и някои техни последователи от 1-ви клас.
Всичко това се вижда от 3800 километра.
Джедайският меч свети тъмнозелено.
И нека модераторът да бъде така любезен да не трие това, което съм написал.
карах те да ми обясниш как точно съм щял да издухам $ - не можа.
Първо искаще да купуваш гръцки дълга на 6% доходност. След това на 19%. След това на 24%... Сега е вече на 28%!!! Какво да говорим повече?
Едва ли някой е в състояние да ти обясни... Ти си от ония сладури, които смятат че можеш да загубиш само ако затвориш на загуба! :lol:
Мастъре аз познавам един дет 3 г само едно и също плямпа и все излитаме че вече не мойм си кацна на гъза.Зяпачев му е името щот той и нищо друго не прай де само блей на компа и ръси глупости у форумчето.Колкото пъти съм му казал че ще паднем все на контра излизаше и кви ли обиди не получих ама те нещата си ставаха не заради мен или някой друг ами такива са времената За кой ли път това момченце изтърва да сложи някой левче в кошничката
Много, много глупости и безмозъчни изказвания имаше от страна на някои екземпляри тук във форума през последните 2-3 дни.
Гък, Фък, Пепко, Остапчо, Есстрадащия, КомплексЪ и разни други апокалиптосчета-мушмороци се скъсаха да ни забавляват с глупостите си.
А истината е, че: Апокалиптосите ще бъдат ритуално изнасилени. Обречени са. Това го знаят всички с изключение на гореизброените и някои техни последователи от 1-ви клас.
Всичко това се вижда от 3800 километра.
Джедайският меч свети тъмнозелено.
И нека модераторът да бъде така любезен да не трие това, което съм написал.
Най-много виновни за случващото са големите риби(банки) две излязоха и край сроко няма да влизат.А другите големи някои влезнаха в депозити(което е пълна глупост),някои въобще ги няма.Това няма как да е капиталов пазар.И всяка нова лоша новина отежнява положението е главите на собствениците на горните.Депресирани са доста,и това ги различава от инвеститорите по цял свят.
Но още малко и ще опадат от клона един по един,тогава няма връщане обаче.
jemi айде измери колко са паднали Гърците Въпреки,че спекуланти от цял свят ги нападат(което не е никак стабилизиращо,а точно обратното).То да не е България.
не е препоръка...
Не мога да разбера как тогава след като виждате какво става някой приказват за ракетата дето утре щяла или след 5 седмици да излети не иска само салам трябва и акъл ама някой ма въобще го нямат.
Коментар