IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Инвеститори, работата става сериозна..... Тия мечки са полудяли....

Мечка уби човек в смолянско
    www.novatv.bg/bg/news/view/7653/2010/05/18/

П.П. вижте нещо интересно от материала:

"По данни на Регионалната дирекция по горите през последните години популацията на мечките расте, като в момента броят им е 224 само в областта. За сравнение на територията на цяла Гърция са преброени едва 200."

В Гърция имало по-малко мечки от тук. Лоша работа.....

Коментар

• да и шефа му така казваше(агент Камен) ли беше...."че и ракета даже неможе да качи Софикс нагоре" или нещо ткова.. Което вече е патологичен случай.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
        Точно,така ФМ,хората ще излязт от стъбилния долар и ще влезнат в неизвестностите пред еврото....
        "Risk-averse investors seek havens in US markets"

А за по долните мазняри ето отговора от един друг анализатор:
        "А. Николов: Всички крещят продавай, аз започвам да купувам"
        Същия този анализатор преди половин година смело обясняваше на лекция в УНСС, как в момента
        SOFIX щял да бъде на нива 800-900...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
          ако една държава фалира първото което става е валутата и да се обезцени драстично.
          1. Еврото не е валута на една държава.
          2. Гръцката икономика е 2% от еврозоната. Нормалната логика е еврото да се обезцени с 2% дори гръцката икономика изцяло да се изпари.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
            Първоначално изпратено от kefala
            С две думи може да се каже:Щом има единна валута,трябва да има и единно икономическо управление!!!
            Някой може ли да ми обясни, като на просто момче, защо ако фалират няколко държави от еврозоната това ще е краят на еврото като валута!? Мисля, мисля... и не мога да разбера.

Според мен като фалира Гърция, това ще доведе до поскъпване на еврото, защото търсенето му ще се увеличи за да се покрие платежния баланс на банките които са давали кредити на Гърция... Когато Лимън Брадърс фалираха, доларът поскъпна драстично! Същото би трябвало да стане и с еврото!
            лимън брадърс не са държава! ако една държава фалира първото което става е валутата и да се обезцени драстично. нема пари за заплати - печатница = ето ви пари. нема пари за пенсии - ето ви пари. инфлация и тн мазало... това е нормалния случай.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Еврото е типичен пример за стадно ирационално поведение. Вероятността за поскъпване на еврото към долара към момента е много по-висока от вероятността да продължи да пада, но само заради това, че е падало последните месеци на мнозинството - поне като бройка им се струва, че е почти сигурно че ще продължи да пада.

Коментар

• Точно,така ФМ,хората ще излязт от стъбилния долар и ще влезнат в неизвестностите пред еврото....
                "Risk-averse investors seek havens in US markets"

А за по долните мазняри ето отговора от един друг анализатор:
                "А. Николов: Всички крещят продавай, аз започвам да купувам"

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
                  С две думи може да се каже:Щом има единна валута,трябва да има и единно икономическо управление!!!
                  Някой може ли да ми обясни, като на просто момче, защо ако фалират няколко държави от еврозоната това ще е краят на еврото като валута!? Мисля, мисля... и не мога да разбера.

Според мен като фалира Гърция, това ще доведе до поскъпване на еврото, защото търсенето му ще се увеличи за да се покрие платежния баланс на банките които са давали кредити на Гърция... Когато Лимън Брадърс фалираха, доларът поскъпна драстично! Същото би трябвало да стане и с еврото!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal
                    Първоначално изпратено от Aladdin
                    :lol:
                    Цял ден крепяхме, защо така стана накрая че изпуснахме нещата?

Ами нещата си имат име и това са Златен Лев Брокери с основна заслуга за днешният финал.

Какъв им беше зора на тия „професионалисти”.

Не знаем.

Можем само да гадаем. Според мен през нощта са играли на азиатските после са се прехвърлили на европейските пазари а в 13,00 може мимоходом да са хвърлили един поглед и на нашето БФБ. Сега могат да дремнат до отварянето на американците. Там са май най-добри.
                    Тия управляват милиони и сигурно са прекалено заети. Тук на БФБ-то им е само като един вид отмора.Няма анализи , фундамент и разни ала бала . Юруш и това е.После каквото стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                      Ето какво се случва с кудкудяците

http://media.picfor.me/00116C31F/original.jpg
                      Хях.Отпраха му го на СокиИли пък беше Гойко?Все тая

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
                        Първоначално изпратено от kefal
                        Сега е времето да изпеем песента на Силвия Кацарова: Потъва Големия Кораб Потъва :lol:
                        Трудно ще ти е да го проумееш.Все пак питай кудкудяк Гойко.Той отвреме навреме получава проблясъци.
                        Е това се случва с кудкудяците

Коментар

• Ето какво се случва с кудкудяците

Коментар

• Къде ни е УНИСОНА ? Днес бая ще се затормозят брокерчетата смотльовци с коментарите .Трябва да се напънат и да мислят други обяснения .

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal
                              Сега е времето да изпеем песента на Силвия Кацарова: Потъва Големия Кораб Потъва :lol:
                              Нещата ги изпуснахме още лятото - когато 3 000 000 Българи се излъгаха да гласуват за некомпетентният, прост и крадлив Б.Б. БФБ трудно ще се оправи, докато той и сбирщината му некадърници съсипват икономиката и страната ни.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
                                аххаха Петъре къде си....анализаторе... ела да си видиш жертвите...

Балона които надуваш е същият,които другите по естествен начин са надули при 1900-1700 пункта.
                                Като ти казвам,че си силен сигнал "купувай" не ти се вярва ама на..

не е препоръка.
                                Ти хубаво си отворен - ама пазара пак ти го отпра.
                                Как да му се вярва на човек - Петър с право ти се подиграва!
                                О Жертво Соколева

Коментар

Working...
                                X