IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ето какво скоро ще се случи на БФБ с някои участници

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко
      Първоначално изпратено от Gaki
      Първоначално изпратено от Бързоходко
      Ето нещо като първа лястовичка
      http://money.ibox.bg/news/id_1683125370
      "Райфайзен предлага нова схема за инвестиране в договорни фондове"
      Ако наистина вярваш,че това е бяла лястовица,то тогава притежаваш завидно чувство за хумор.Но то си е доказано качество.
      Казах че е "Първа" не "бяла". Идеята ми е, че някой се опитва да вдъхне нов живот на идеята с ДФ. А това отвсякъде си е индикация за UP.
      Кое по-точно е индикация - че не разбрах?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
        Първоначално изпратено от Бързоходко
        Ако наистина вярваш,че това е бяла лястовица,то тогава притежаваш завидно чувство за хумор.Но то си е доказано качество.
        Казах че е "Първа" не "бяла". Идеята ми е, че някой се опитва да вдъхне нов живот на идеята с ДФ. А това отвсякъде си е индикация за UP.

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
          Първоначално изпратено от дългосрочен
          Започват рикламите приди първата част на филма "Нагоре, Нагоре". След това започва филма. Това което съм казал до момента, така е станало. ФУНДАМЕНТА ПОВЕЧЕ, ЩЕ ПОСКЪПНЕ ОТ ПЛЯВАТА.
          Как е по-правилно да се пише "риклами" или "реклами", съответно мечето (Йоги) или мичето (Йоги) )))))))))
          Ама и ти си един рИклматор, дано не се стигне да правиш рИклмамация накрая )
          Задаваш му сложен въпрос.
          Няма да те разбере.

Но се е опитал да бъде честен - опитал се е да регистрира целия никнейм който му е на душата - "дългосрочен балък", но инвестора има ограничения за броя на символите...
          Но и "дългосрочен" е напълно достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
            Започват рикламите приди първата част на филма "Нагоре, Нагоре". След това започва филма. Това което съм казал до момента, така е станало. ФУНДАМЕНТА ПОВЕЧЕ, ЩЕ ПОСКЪПНЕ ОТ ПЛЯВАТА.
            Как е по-правилно да се пише "риклами" или "реклами", съответно мечето (Йоги) или мичето (Йоги) )))))))))
            Ама и ти си един рИкламатор, дано не се наложи, да ти правим рИклмамация накрая )

Коментар

• нещо не се разбрахме или аз не се изразих правилно!

Ккато и да е, според мен ще има нагоре!
              И сега е ред на Киро да прецени колко!

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP
                Първоначално изпратено от цар плъх
                точно това имах предвид Инсайдъре!
                А Гаки това 550 си е 25%, и не говоря за утре или вдругиден, а както Инсайдъра ме е разбрал- година- две!
                Е че ако се бориш за 15-20% за година-две, по-добре стой на депозити със сигурност ще ги минеш 15% и то без риск.
                Най-добре е да пусне запитване до форекс мастера на лични.

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                  Първоначално изпратено от bertram
                  в момента едни 100 милиона евро свежа пара могат да вдигнат Софикса не с 10 а с 30% за отрицателно време , че и повече от 30%...
                  100 млн. евро ще го вдигнат с 100% СОФИКС.
                  Съгласен. И ден по-късно ще е обратно на старите нива - а парите прилапани.
                  Не се научихте.

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                    Първоначално изпратено от jamiemirror
                    Кеша по депозитите е много по-ликвиден, че и по-доходен в последните 2 години спрямо БФБ специално.
                    1) В огромна грешка си за доходността през последните 2 год. ;-) Или може би говориш от собствена гледна точка?

2) плъха ти говори за следващите 2 год. Предишните 2 год. вече изтекоха :-)
                    Нямам ни депозит, ни БФБ акции. Та е за ваша сметка
                    Следващите не 2 а 20 години ще са зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                      в момента едни 100 милиона евро свежа пара могат да вдигнат Софикса не с 10 а с 30% за отрицателно време , че и повече от 30%...
                      Да, това е проблема... 100 милиона свежи пари може и да го вдигнат с 30%, но ако 100 милиона бъдат изтеглени ще го смъкнат със 70%!!!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• А на депозит мастърчето само да му подметна че с тия качвания по двете ми най-тежки акции (ССВ и EUBG) днес, а също и с доброто ми влизане вчера с 5Т при Свилоза, съм на път за ден да заработя лихвичката дето си я чака цяла година

Стискай депозитааа, ша има за екскурзийка
                        Батя ,
                        ти ли беше с 5 К ... аз влезнах само с 1000 акции ,че е слаба позиция и днес ги разкарах на 60 стотинки.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко

Коментар

• Първоначално изпратено от цар плъх
                            А Гаки това 550 си е 25%, и не говоря за утре или вдругиден, а както Инсайдъра ме е разбрал- година- две!
                            Повече са процентите,около 30% са.Но и забележката на PIMP си я бива,както и тая на Факушка.Всеки си е със своята истина.Но някои смятат буквално като бакали.

Коментар

• Първоначално изпратено от цар плъх
                              Е че ако се бориш за 15-20% за година-две, по-добре стой на депозити със сигурност ще ги минеш 15% и то без риск.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana
                                Преди 10 минути в офиса един евреин ми очерта такава апокалиптична картинка за българската икономика и политическа картина, пречупена през международни интереси и сфери на влияние че свят ми се зави... Не бих го взел на сериозно ако не знаех че е водещ бизнесмен със завидно натрупано богатство, контакти и житейски опит доказващ уменията му....
                                Къде са тези евреи, "водещи бизнесмени със завидно натрупано богатство, контакти и житейски опит" дето обикалят офисите на рапаните и им дават съвети безплатно?

Или това е по-скоро за темата "Бисери и вицове"
                                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Working...
                                X