If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като махнем холдинга и Велграф се вижда, че обема е много малък, така че примоцията няма да продължи дълго.
Нисък обем при падащи цени е изключително лош сигнал,поне така пише в учебниците.Ще му мислим като влезем в диапазона 380/385.След това е 320.Съдбата забавя,но винаги наказва невежите.
Гаки за едни брадва за други сватба Който може да отиграва прави пари в 2-те посоки който не може драска небивалици из форума Аз така или иначе съм се активизирал за купуване. 8 месеца вече ги чакам тези нива Дето се вика Бинго
Като махнем холдинга и Велграф се вижда, че обема е много малък, така че примоцията няма да продължи дълго.
Нисък обем при падащи цени е изключително лош сигнал,поне така пише в учебниците.Ще му мислим като влезем в диапазона 380/385.След това е 320.Съдбата забавя,но винаги наказва невежите.
Хайде бе човек.....дай нагледната фотосесия за днес...чакам я цяла сутрин.....
днес май предимно делтасток се панират, само от тях са ми покупките
като им свършат може да повъзстановим
*
може пък тия хубавци да са късметлиите да направят дъното
Дано да не излезе накрая, че колкото са ИП-тата, толкова да са и дъната ... ) Не е препоръка
днес май предимно делтасток се панират, само от тях са ми покупките
като им свършат може да повъзстановим
*
може пък тия хубавци да са късметлиите да направят дъното
имаше едно време в което си мислех, че сме прекалено груби с пешо като му разказваме простотиите тук, НО днешния ден е поредното доказателство, че ПК си е дребна душица и няма какво да му цепим басма и да му пазим реномето.
петре излагаш се!
без да имаш акции си оспамил темата със злорадстване!
продължаваш да се водиш от принципа:
не е важно, че Я имам запор - важно е на Вуте да му падат акциите
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
SoKoLoV
Да,Дау като отприщи нагоре,пак ще има сълзи за без пари .хааха
Въпроса е защо не продадохте като ви говореше Петъра?
Коментар