Първоначално изпратено от ivo111
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от stat counterДали днес е деня, в който някой голям е решил да бутне стоповете или нещата отиват съвсем на зле??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от БатяПичове, айде да си направим Индекс на Апокалипсиса (дневен брой постове на - ПК, Факушка, Форекс Мастър, Ташунко със Сапа, Гаки,jamiemirror,SPEKO*, Де Ниро*). И когато индексът направи връх пазарът ще направи дъно!
Днес тоя индекс просто изригна
Батя хич не ми е до индекси въпроса беше това че имаше хора дето през цялото време ме плюха щото изказах одобно мнение за спад а сега мълчат като н.......рани.Особено един дето сега ще се хване затова че има 2 ст до спад на Цкб на 1.15 .Кой го е еня това когато е разпродал навреме.Еня го е само него защото няма за какво да се хване.От 4 г каръка само губиДобре дошъл е такъв чаляк за чуждите джобове.
много от нас очакваха , че може и да има спад (по-дълбок от 380)
мен много ме издразни безумния спам , който организирахте с полки... не отива на сериозен 'играч' да залива форума с глупости
хубав ден от мен
успех
ПС предполагам си успял да клъвнеш малко цкб или нещо друготова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от мечето ЙогиПървоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от Петър КараивановГаки ....очаквам днешната илюстрация с нетърпение !))
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяПичове, айде да си направим Индекс на Апокалипсиса (дневен брой постове на - ПК, Факушка, Форекс Мастър, Ташунко със Сапа, Гаки,jamiemirror,SPEKO*, Де Ниро*). И когато индексът направи връх пазарът ще направи дъно!
Батя хич не ми е до индекси въпроса беше това че имаше хора дето през цялото време ме плюха щото изказах одобно мнение за спад а сега мълчат като н.......рани.Особено един дето сега ще се хване затова че има 2 ст до спад на Цкб на 1.15 .Кой го е еня това когато е разпродал навреме.Еня го е само него защото няма за какво да се хване.От 4 г каръка само губиДобре дошъл е такъв чаляк за чуждите джобове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяПичове, айде да си направим Индекс на Апокалипсиса (дневен брой постове на - ПК, Факушка, Форекс Мастър, Ташунко със Сапа, Гаки,jamiemirror,SPEKO*, Де Ниро*). И когато индексът направи връх пазарът ще направи дъно!
а под дървото хиените (ПК и компания ) се хилят и вият
не е препоръка нито за покупка на акции нито за катерене по дърветатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от Tiki ManКато махнем холдинга и Велграф се вижда, че обема е много малък, така че примоцията няма да продължи дълго.Който може да отиграва прави пари в 2-те посоки който не може драска небивалици из форума
Аз така или иначе съм се активизирал за купуване. 8 месеца вече ги чакам тези нива
Дето се вика Бинго
То в това им е силата да мълчат като е...ни з...ци когато се зададе сапаАз така или иначе почвам да си купувам от тук таме където намеря за добре
Каква готина разлика се получи при Цкб само кеф за търпението ми
От близо 1.70 до тая цена супер разлика
Добър % мисля си ей така и си павкам от лулата
Коментар
-
Първоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от Tiki ManКато махнем холдинга и Велграф се вижда, че обема е много малък, така че примоцията няма да продължи дълго.
В крайна сметка, тук е БФБ и нищо няма значение. Аз ще чакам промоцията под 380. Чак на 320 не бих заложил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от Tiki ManКато махнем холдинга и Велграф се вижда, че обема е много малък, така че примоцията няма да продължи дълго.Който може да отиграва прави пари в 2-те посоки който не може драска небивалици из форума
Аз така или иначе съм се активизирал за купуване. 8 месеца вече ги чакам тези нива
Дето се вика Бинго
Коментар
-
Първоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от Петър КараивановГаки ....очаквам днешната илюстрация с нетърпение !))
Коментар
Коментар