IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivo111
    Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Първоначално изпратено от stat counter
    Дали днес е деня, в който някой голям е решил да бутне стоповете или нещата отиват съвсем на зле??
    Съвсем на зле отиват нещата. На БФБ стопове просто НЯМА.
    Има въпрос към теб във форума за Монбат. Ще отговориш ли? Чакаме.
    Чакай си реда, аз бях първи. Искам да знам кога точно Трейс ще стане 100лв. На Софикс 80 или на Софикс 112?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Първоначално изпратено от stat counter
      Дали днес е деня, в който някой голям е решил да бутне стоповете или нещата отиват съвсем на зле??
      Има въпрос към теб във форума за Монбат. Ще отговориш ли? Чакаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
        Първоначално изпратено от Батя
        Пичове, айде да си направим Индекс на Апокалипсиса (дневен брой постове на - ПК, Факушка, Форекс Мастър, Ташунко със Сапа, Гаки,jamiemirror,SPEKO*, Де Ниро*). И когато индексът направи връх пазарът ще направи дъно!

Днес тоя индекс просто изригна

Батя хич не ми е до индекси въпроса беше това че имаше хора дето през цялото време ме плюха щото изказах одобно мнение за спад а сега мълчат като н.......рани.Особено един дето сега ще се хване затова че има 2 ст до спад на Цкб на 1.15 .Кой го е еня това когато е разпродал навреме.Еня го е само него защото няма за какво да се хване.От 4 г каръка само губи Добре дошъл е такъв чаляк за чуждите джобове.
        ташунко,
        много от нас очакваха , че може и да има спад (по-дълбок от 380)
        мен много ме издразни безумния спам , който организирахте с полки... не отива на сериозен 'играч' да залива форума с глупости

хубав ден от мен
        успех

ПС предполагам си успял да клъвнеш малко цкб или нещо друго
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от stat counter

Коментар

• Дали днес е деня, в който някой голям е решил да бутне стоповете или нещата отиват съвсем на зле??

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
              Първоначално изпратено от Gaki
              Гаки ....очаквам днешната илюстрация с нетърпение !
              Не намирам нищо подобаващо подходящо.Но поведението на борсата разкрива добро поле за изява.
              Гаки, би могъл да покажеш една картина, на една полугола френска мадама, държи байряк, около нея брадясали мъже се гледат кръвнишки, а отдолу под картината пише "Свободата води народа", забравил съм кой френски автор беше ))
              Йоги, на Delacroix e. Но като се сещаш за френски художници романтици, има една картина на Жерико по-подходяща за случая - "Салът на Медуза".

Коментар

• Зa днес ми стига квот видях отивам да ударя един сън След тоа имам други дела от които ще се извади пара

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                  Пичове, айде да си направим Индекс на Апокалипсиса (дневен брой постове на - ПК, Факушка, Форекс Мастър, Ташунко със Сапа, Гаки,jamiemirror,SPEKO*, Де Ниро*). И когато индексът направи връх пазарът ще направи дъно!

Батя хич не ми е до индекси въпроса беше това че имаше хора дето през цялото време ме плюха щото изказах одобно мнение за спад а сега мълчат като н.......рани.Особено един дето сега ще се хване затова че има 2 ст до спад на Цкб на 1.15 .Кой го е еня това когато е разпродал навреме.Еня го е само него защото няма за какво да се хване.От 4 г каръка само губи Добре дошъл е такъв чаляк за чуждите джобове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя

за заспалата ни борса един спайк лоу е добре дошъл. дето се вика да пообрули заспалите маймуни от клона дето не им е мястото , че да има място за тарикатите

а под дървото хиените (ПК и компания ) се хилят и вият

не е препоръка нито за покупка на акции нито за катерене по дървета
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Пичове, айде да си направим Индекс на Апокалипсиса (дневен брой постове на - ПК, Факушка, Форекс Мастър, Ташунко със Сапа, Гаки,jamiemirror,SPEKO*, Де Ниро*). И когато индексът направи връх пазарът ще направи дъно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
                        Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                        Първоначално изпратено от Tiki Man
                        Като махнем холдинга и Велграф се вижда, че обема е много малък, така че примоцията няма да продължи дълго.
                        Нисък обем при падащи цени е изключително лош сигнал,поне така пише в учебниците.Ще му мислим като влезем в диапазона 380/385.След това е 320.Съдбата забавя,но винаги наказва невежите.
                        Гаки за едни брадва за други сватба Който може да отиграва прави пари в 2-те посоки който не може драска небивалици из форума Аз така или иначе съм се активизирал за купуване. 8 месеца вече ги чакам тези нива Дето се вика Бинго
                        Ташунко,многократно си го казвал,но кой да чуе.И сега няма да признаят,че си бил прав,макар че почувстваха грапавината на сапа във всичките си дупки.А ако знаеха какъв още се е задал....Ехехехе

То в това им е силата да мълчат като е...ни з...ци когато се зададе сапа Аз така или иначе почвам да си купувам от тук таме където намеря за добре Каква готина разлика се получи при Цкб само кеф за търпението ми От близо 1.70 до тая цена супер разлика Добър % мисля си ей така и си павкам от лулата

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
                          Гаки, би могъл да покажеш една картина, на една полугола френска мадама, държи байряк, около нея брадясали мъже се гледат кръвнишки, а отдолу под картината пише "Свободата води народа", забравил съм кой френски автор беше ))

Коментар

Като махнем холдинга и Велграф се вижда, че обема е много малък, така че примоцията няма да продължи дълго.
                            Нисък обем при падащи цени е изключително лош сигнал,поне така пише в учебниците..
                            Всъщност е точно обратното. Но пък обема вече се вдигна и без това.

В крайна сметка, тук е БФБ и нищо няма значение. Аз ще чакам промоцията под 380. Чак на 320 не бих заложил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                              Нисък обем при падащи цени е изключително лош сигнал,поне така пише в учебниците.Ще му мислим като влезем в диапазона 380/385.След това е 320.Съдбата забавя,но винаги наказва невежите.
                              Гаки за едни брадва за други сватба Който може да отиграва прави пари в 2-те посоки който не може драска небивалици из форума Аз така или иначе съм се активизирал за купуване. 8 месеца вече ги чакам тези нива Дето се вика Бинго
                              Ташунко,многократно си го казвал,но кой да чуе.И сега няма да признаят,че си бил прав,макар че почувстваха грапавината на сапа във всичките си дупки.А ако знаеха какъв още се е задал....Ехехехе

Коментар

Гаки ....очаквам днешната илюстрация с нетърпение !
                                Не намирам нищо подобаващо подходящо.Но поведението на борсата разкрива добро поле за изява.

Коментар

Working...
                                X