IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gaki
    Първоначално изпратено от мечето Йоги
    Гаки, би могъл да покажеш една картина, на една полугола френска мадама, държи байряк, около нея брадясали мъже се гледат кръвнишки, а отдолу под картината пише "Свободата води народа", забравил съм кой френски автор беше ))
    Те тва е те. Точно тази имах предвид, генерале.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Първоначално изпратено от stat counter
      Дали днес е деня, в който някой голям е решил да бутне стоповете или нещата отиват съвсем на зле??
      Съвсем на зле отиват нещата. На БФБ стопове просто НЯМА.
      Ебахти стоповете, тва да не е форекс. Бфб е за майстори, а те отдавна са заебали стоповете ))

Коментар

Първоначално изпратено от ivo111
        Първоначално изпратено от SoKoLoV
        Няма кои да ти обърне внимание,няма как един нормален човек да пише такива тъпотии.И да си мисли,че е нормален.Това е.
        Мисля си, че скоро от КФН пак трябва да му обърнат внимание.
        Хипотеза - ако аз стана член на КФН , а са ми обърнали внимание, няма ли да има конфликт на интереси ?

Само питам.....хипотеза.....
        Остани си с хипотезите. Те няма да ти помогнат. Наговори твърде много глупости.

Коментар

Първоначално изпратено от ivo111
          Няма кои да ти обърне внимание,няма как един нормален човек да пише такива тъпотии.И да си мисли,че е нормален.Това е.
          Хипотеза - ако аз стана член на КФН , а са ми обърнали внимание, няма ли да има конфликт на интереси ?

ако ти станеш член на КФН, аз лично ще се обадя на Господари да ефира да го отразят подобаващо

Коментар

• Хипотеза ли да тайните ти надежди.Там взимат само психично здрави хора.
            Дали ще те вземат???А да и висше икономическо образувание.....дали????
            И дали след като си изгубил парите на хората.....дали????
            И аз само питам.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV

Коментар

Ха-хааа!

Соки, я напиши нещо умно.

Коментар

еми да ти сега ли разбра, че млекаря не е добре с главата

Коментар

• Няма кои да ти обърне внимание,няма как един нормален човек да пише такива тъпотии.И да си мисли,че е нормален.Това е.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                        Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                        След толкова мъка днес, дойде и една добра новина от съседна Гърция.

Добрият св.Нагъзаки поканил да му дойдат на гости в България , неговите 2 ма братя помощници - св.Насираки и св.Клизмаки. Щели много да му помогнат в работата която се отваряла за следващите месеци.

От Русия пък на помощ идвал добрият мечок Миша заедно с цялата си рода мечки и мечища, че климатът много добре им понасял.
                        започвам да си мисля, че си Гей
                        Грешна мисъл. Светците мен не ме навестяват защото нямам 1 акция търгувана на БФБ. Само ми пращат прес-релийсти за това какво смятат да правят. Държат се по адекватно от което и да е ДВИ на публична компания.

Коментар

• Най-после вече пазарът започва да се нормализира. Вече сме в синхрон с международните пазари!
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                            Пичове, айде да си направим Индекс на Апокалипсиса (дневен брой постове на - ПК, Факушка, Форекс Мастър, Ташунко със Сапа, Гаки,jamiemirror,SPEKO*, Де Ниро*). И когато индексът направи връх пазарът ще направи дъно!

Днес тоя индекс просто изригна
                            Утре пак. Туй сега не е Апокалипсис, равномерен плавен спад е. Апокалипсиса е като се събудиш - Софикса от 390 на 290 примерно

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                              Първоначално изпратено от Батя
                              Пичове, айде да си направим Индекс на Апокалипсиса (дневен брой постове на - ПК, Факушка, Форекс Мастър, Ташунко със Сапа, Гаки,jamiemirror,SPEKO*, Де Ниро*). И когато индексът направи връх пазарът ще направи дъно!

Днес тоя индекс просто изригна

Батя хич не ми е до индекси въпроса беше това че имаше хора дето през цялото време ме плюха щото изказах одобно мнение за спад а сега мълчат като н.......рани.Особено един дето сега ще се хване затова че има 2 ст до спад на Цкб на 1.15 .Кой го е еня това когато е разпродал навреме.Еня го е само него защото няма за какво да се хване.От 4 г каръка само губи Добре дошъл е такъв чаляк за чуждите джобове.
                              Прав е Ташунко. Разбира се, важно е колко е софикса, но по-важно е да използваш мозъка си когато трябва. Не казвам че хората са тъпи - не е лесно да си продадеш акциите когато хвърчат нагоре. Още по-трудно е да продадеш когато се сриват.
                              И точно за такива моменти става въпрос. А тези моменти (според мен) бяха преди повече от две години. Вече е необратимо късно за доста хора.
                              Всички мечти за софикс 1000 - 1500 са вече само сън.
                              Много хора знаят, че докато не потръгнат нещата в САЩ, ЕС (големите икономики) тук ще е все така. И как да дойдат пари отвън, след като най-добрите места за спекула са далеч от тук? Кой ще е толкова луд да пилее пари на БФБ при положение че има реална възможност да изкара нещо другаде?
                              Реално - не знам държачите на хартии дали да продават сега или да ги държат (от две години нямам нищо общо с бфб).
                              За тези с акции няма полезен ход - каквото и да направят - все по- навътре ще влиза.

Коментар

• След толкова мъка днес, дойде и една добра новина от съседна Гърция.

Добрият св.Нагъзаки поканил да му дойдат на гости в България , неговите 2 ма братя помощници - св.Насираки и св.Клизмаки. Щели много да му помогнат в работата която се отваряла за следващите месеци.

От Русия пък на помощ идвал добрият мечок Миша заедно с цялата си рода мечки и мечища, че климатът много добре им понасял.

Коментар

Working...
                                X