IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПеКа, мерси за отговора.
    Въпросите, които задаваш са точни и правилни и засягат 95% от народа ни ...
    Борсата в БГ се движи от останалите 5% от хората, а тях написаното от теб не ги касае...
    Остават две седмици до края на месеца...надеждата умира последна !!!
    успехи

Коментар

• Петъре,я по добре кажи на колко хора изгуби парите.
      И след това прави такъв глупав анализ.Всичкото което си написал е пълна глупост,мога точка по точка да ти посоча точно обратните факти.Само че леко субективно си разбрал състоянието на държавата.Какво начение има държавата след като сме пазарна икономика.Ужас от такива анализатори като тебе,се стига до тази обезценка...това е истината.
      Същото го говореше и за ДАУ, ей голям си .....Глашатай ..

Коментар

• [quote="Петър Караиванов"]
        Първоначално изпратено от 4i40
        Само да попитам Гаки, Факи и ПеКа и
        Как при 2.2 милиарда дефицит (бюджетен) за първите 3 месеца на годината, инфлация от 2.6% , спад на чуждестранните инвестиции, спад в цените на имотите, продажби на автомобили,свито потребление, ръст на контрабандата и нивото на безработицата, ти очакваш ръст на индексите ????????????????????????
        Можи ли линка, откъде си видял, че бюджетния дефицит е 2,2 млрд.лв.?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
          Само да попитам Гаки, Факи и ПеКа и мечето Йоги ???( факи, може да не ми отговаря..)
          По-добре ли ви стана на душата след поетичната мастурбация ???
          Живи , здрави и все така да се веселите!

ЗА мен този срив по позициите ми бе изненада...Като си гледам личната прогноза за края на май се очертава "леко" разминаване от 100 пункта...
          Леле каква радост ще се вихри сега!!!
          Дерзайте
          На мен не ми е по-добре от ничиия загуба. Но ти сам констатираш, че личната ти прогноза се разминава със 100 пункта или около 20-25% което показва ясно 2 неща.
          1.Имаш голямо ЕГО защото си вярвал,че анализът ти е правилен
          2.Имаш проблем с разчитане и тълкуване на политическите послания и обстановка, както и на макроикономическите показатели на България.

Как при 2.2 милиарда дефицит (бюджетен) за първите 3 месеца на годината, инфлация от 2.6% , спад на чуждестранните инвестиции, спад в цените на имотите, продажби на автомобили,свито потребление, ръст на контрабандата и нивото на безработицата, ти очакваш ръст на индексите ????????????????????????

На база отчети ли? Ами те са толкова напудрени и разкрасени,че това се вижда от 3800км както казва Люк или Пепи беше (няма значение кой от двамата) ?

Къде са парите от еврофондовете? Къде е тяхното усвояване? 33 дни минаха отдавна, а министърът с този ресор си мълчи ! Да не говорим за забавено връщане на ДДС с по над 6-8 месеца, за замразените плащания по държавни поръчки,за повишените преки и косвени данъци. Какво си очаквал да се случи в тази изпърдяна държава, че да се промени инвеститорското настроение ?

Ако слушаш ЯсТрЕбОвСкИ,Люк, Пепи и компания - нещата са от розови по-розови и днес видяхме че са узрели в яркочервено.

Дори АТИЛА се сафиряса и разбра,че БФБ е не умряла жаба, а направо препарирана.

Сори за шамарите които си отнесъл от пазара , но го приеми като един безценен урок и не допускай пазара да те кара отново да учиш същият урок.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa
            Първоначално изпратено от 4i40
            ЗА мен този срив по позициите ми бе изненада...Като си гледам личната прогноза за края на май се очертава "леко" разминаване от 100 пункта...
            Е - че 100 пункта си е направо нищо за теб.
            Спомни си другото разминаване - от 1800 до 400...
            Говорим за разминаване между лична прогноза и реалност - тоест, става от 3000 до 300! :lol:
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Дали вече пазарите не правят корекция на цялото движение от март 2009г. до май 2010г.? В тази връзка, май спадът на нашата борса е свързан точно с тази корекция, а не защото се очаква задълбочаване на проблемите в икономиката, в частност в компаниите.
              Въпреки всичко, има значителна вероятност БФБ да е солидарна със спада и по другите борси и СОФИКСА да се сурне към 350

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
                Е - че 100 пункта си е направо нищо за теб.
                Спомни си другото разминаване - от 1800 до 400...

Коментар

• Кокошков, я сподели с нас вижданията си за бефебето.

Коментар

• Само да попитам Гаки, Факи и ПеКа и мечето Йоги ???( факи, може да не ми отговаря..)
                    По-добре ли ви стана на душата след поетичната мастурбация ???
                    Живи , здрави и все така да се веселите!

Леле каква радост ще се вихри сега!!!
                    Дерзайте

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                      Фък и Гък, да му ядете на Лука главата.
                      А джедаят Люк си е седнал на акциите и хич не му пука за вашите психични заболявания.
                      И само да повторя: ОБРЕЧЕНИ СТЕ !
                      Даже и Пепко-Лъжеца го знае.
                      седнал си на главата си..

Коментар

• Точно така Люк,кажи им на кудкудяците.

Коментар

• Re: ЛУК

Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                          21.04.2010
                          Както казах вчера (модератора ми изтри поста), от днес започнахме да катерим.

№1 си.

Коментар

• Фък и Гък, да му ядете на Лука главата.
                            А джедаят Люк си е седнал на акциите и хич не му пука за вашите психични заболявания.
                            И само да повторя: ОБРЕЧЕНИ СТЕ !
                            Даже и Пепко-Лъжеца го знае.

Коментар

• Re: ЛЮК&Со

Първоначално изпратено от Gaki
                              Днеска ЛУК се гръмнал,Пепи скочил в трап.
                              От бичетата приготвят вкусен тас-кебап.
                              Утре генерал АЛИ ще направи щедър жест,
                              Безплатно ще обслужи кудкудяка,за едната чест.
                              :lol:

Лука няма да се гръмне - мазохист си пада той.
                              На Генерали (Али), се радва
                              и услугите му най-редовно ползва -
                              зер - безплатни са, нали?

Коментар

• ЛЮК&Со

Днеска ЛУК се гръмнал,Пепи скочил в трап.
                                От бичетата приготвят вкусен тас-кебап.
                                Утре генерал АЛИ ще направи щедър жест,
                                Безплатно ще обслужи кудкудяка,за едната чест.

Коментар

Working...
                                X