Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 3
Collapse
Заключена.
X
X
-
SoKoLoV
аххаха Петъре къде си....анализаторе... ела да си видиш жертвите...
Балона които надуваш е същият,които другите по естествен начин са надули при 1900-1700 пункта.
Като ти казвам,че си силен сигнал "купувай" не ти се вярва ама на..
не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertramПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от БатяПичове, айде да си направим Индекс на Апокалипсиса (дневен брой постове на - ПК, Факушка, Форекс Мастър, Ташунко със Сапа, Гаки,jamiemirror,SPEKO*, Де Ниро*). И когато индексът направи връх пазарът ще направи дъно!
Днес тоя индекс просто изригна
Батя хич не ми е до индекси въпроса беше това че имаше хора дето през цялото време ме плюха щото изказах одобно мнение за спад а сега мълчат като н.......рани.Особено един дето сега ще се хване затова че има 2 ст до спад на Цкб на 1.15 .Кой го е еня това когато е разпродал навреме.Еня го е само него защото няма за какво да се хване.От 4 г каръка само губиДобре дошъл е такъв чаляк за чуждите джобове.
много от нас очакваха , че може и да има спад (по-дълбок от 380)
мен много ме издразни безумния спам , който организирахте с полки... не отива на сериозен 'играч' да залива форума с глупости
хубав ден от мен
успех
ПС предполагам си успял да клъвнеш малко цкб или нещо друго
Прав си ама що се мъчи да ме убеди че бялото е черно този обект.Че не му и спира плювалника да дрънка дори когато не ми се занимава с негоКак д го оставя ми кажи та той не миряса явно при него трябва каквото повикало такова се обадило
А що се отнася за Цкб да доволен съм направих добра разлика с цената та дори и да падне още няма да съм на загуба ако не на печалба
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lki
Първоначално изпратено от пеньо на08.02.2009атила, че ще има слизане до 200, според мен две мнения по въпроса няма.
http://forum.investor.bg/viewtopic.php?p=885308#885308
абе ти си продай акциите в диапазона 1900-1700, като мен, а после пак питай за слизането до 200 :lol:
няма по-нагло и дебелокожо същество от порки.
Първоначално изпратено от споменЪатила, че ще има слизане до 200, според мен две мнения по въпроса няма. не вярвам в световната конспирация, но съм склонен да повярвам в това, че зад тази проява на Каролци има задна мисъл. според мен истинското им послание не е насочено към настоящите акционери на дружества на бфб (понеже те вече са толкова претръпнали, че дали загубата ще им е 80 или 90% им е все тая), а по-скоро към онези, които се канят да влизат на тези нива, от 250-200. може би искат да наплашат хората, да не им се пречкат при покупките, понеже и без това пазара е супер неликвиден.
не случайно съм казвал, че всеки си има глава на раменете и сам трябва да си взема решенията. ако някой действа воден от мнението и съветите на друг, после да не се оплаква.
не преставаш да ме учудваш обаче. толкова съм те комплексирал, че за да докажеш сам на себе си, че не си чак толкова жалък, си тръгнал да изопачаваш чуждите коментари. след толкова твои издънки: влизане на пазара на върха, осредняване на безумни нива като Софикс 1500-1200-800-500 и непрестанно тръбене колко подценени били акциите, след купища погрешни прогнози, като тази, че март 2009 Софикса щял да бъде над 2000 и предлагане на бас на всеки инакомислещ с ироничен тон (понеже на профаните им дай да са иронични в началото на прогнозите им, а после се крият като мишоци и се спотайват), той тръгнал да се смее, че видите ли, споменЪ прогнозирал Софикс 200, а Софикса паднал "само" до 250 :lol:
Коментар
-
абе ти все си изненадан, кога от американци, кога от марсианци и т.н.
накрая всичко си отиде на мястото на ДАУ ... но ти си от тоя тип хора който агресивността и негативизма е основно верую .От такива като теб, марсианци съм изненадан, но от това което става на БФБ ... не съм, малко късно но става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lkiПървоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от kefalaМного по-отдавна замириса на чалга!!!/ на софикс 258 в очакване на софикс 200 , но получил друго
Една година след като продадох Еубг на 1,40, а Хим на 2.60, ти на колко можеш да ги продадеш? чиче, някои хора можем при Софикс 280 да продадем Енемона купена на 5 лева на цена от 8.80, а такива като теб и на софикс 420 не могат да го направят. талант, знания и нюх се иска за тези неща. с килийно образование не ставанекадърен си и още много ще губиш и много ще страдаш. поредната 1 пропиляна година за теб. колко станаха вече? 3-4??? или след сълзливото ти признание, че си бил Карък каръков Каръков и всичко, с което си се захванал се е проваляло, провал е целия ти жалък живот?
я поне да се посмеем на сериозните ти ежемесечни финансови постъпления от "търговските ти обекти" :lol:
Първоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от meche_cveti93мече, това за боядисването е разбираемо
накрая си събират боклуците и искат някой друг да им оправя щетите - в последните години нещата си дойдоха на местата, след включване на съответната точка в договора
баси палячото, не спираш да ме забавляваш :-)
Написано на 26.02.2009
Първоначално изпратено от polki
аз излезнах септември 2007 /малко рано, че не издържах/ и започнах за влизам пак малко рано , че пак не издиржах в края на януари 2008 година
Първоначално изпратено от polkiПреди година попаднах на този форум. Почти всичко изчетох - от акции и фондове , през жилища и FOREX , до “Какво да правя с .....хиляди левове или евро” и “Бисери и вицове” . Някоя и друга книга си купих, и ми станаха ясни доста неща. Миналата седмица реших и аз да се пльосна в този гьол /наречен БФБ/ и преведох една прилична сума на ДФ. Знам , че ще срещна неодобрение и пренебрежение на повечето то вас, че съм спал цяла година, и не съм инвестирал, и колко много съм изпуснал през тази година , и т.н. и т.н. Ще получа и укор , че съм се “заиграл” с ДФ , а не съм се “качил” на COBOS-а , при положение , че съм научил кои са читавите /с добър фундамент/ и кои са “избалончените” дружества.
Но каквото човек сам си надроби – ще си го сърба. Аз бих добавил само – ако е останало нещо за сърбане , де .
Проблемът при мене е другаде, а именно – казвам се Карък Каръков Каръков .
Където и да се “закача”, ако не до 3 , гарантирано до 6 месеца “далаверката” умира и следва здраво набутване. Абсолютно съм сигурен , че историята се повтаря за мене отново и отново. С отварянето на тази тема , искам да предупредя всички инвеститори на БФБ , че вече съм на пързалката, за да няма после “ама защо не каза...”.
И както обичате да се застраховате и подчертавате :
“Горното не е препоръка за купуване или продаване на акции, търгувани на БФБ.”
Първоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от _1912_Продължава обработването и облъчването на аудиторията с една единствена цел - продавайте.
И всеки ден хората продават. Масовата терапия дава резултати. Но имам един въпрос :
КОЙ КУПУВА АКЦИИТЕ НА ПРОДАВАЩИТЕ ???
Че то не може само да се продава- насреща някой трябва и да купува
и те купуват
Кои са тези "балъци" които купуват на тези нива - П/Е под 10 при развиваща се икономика ?
Всеки си гони неговите интереси тук и защо аз сега да продавам ???
За да могат Пеньовците да купуват ли ?
Не, не и не - тази няма да стане . Нищо няма да продам .
Единствено ще допълвам акции както по-долу прави и колегата Arxangel.
Всички които призовават за продажби на акции са хора без една акция - защо ли толкова са се загрижи тези хора за моите акции ???
ЗАщо ли плача им стана толкова истеричен последните дни - като на жени в менопауза ???
Дали не усещат и те , че това са последните дни в които могат купят на тези наистина заслужаващи си за инвестиране нива ?
Подчертал съм думата инвестиране , а не съм употребил думата спекула- защо ли ?
Какво ще стане с моите акции ако си ги задържа ?
Парите които взема при евентуална продажбата на акциите - какво да ги правя ? На депозит ли да ги оставя
Защо на горните ми въпроси не отговорят Пеньо, АНАЛизатора, психично болния с няколко ника - все хора без акции , притесняващи се за нашите акции
Къде бяха тези хора да ни информират преди една година да продаваме ? - Дали точно те /с другите си никове/ не викаха най-силно ЪП ЪП ЪП за да продават тогава те ???
Защо тези "доброжилатели" не ме питат дали съм добре със здравето, дали не съм настинал от дъжда, дали не ме боли главата от препиването онази вечер , а се интересуват само дали съм продал акциите ми ???
Как така става хем не ме харесват , хем не ме познават , а са толкова загрижени за акциите ми
Дали пък харесват и целта им е да вземат без пари нашите акции !!!!!!!!!!!!!
чиче, я кажи само, как съм се набухал на Софикс 897, като не съм имал акции. сам го казваш, дори съм ти го оцветил в червено :lol:
П.П. сега доволен ли си чиче
Коментар
Коментар