IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от p0lki
    пеньо, всеки месец инвестирам почти еднаква сума и то само пари които са ми останали /спестени/ от предходния месец

Това доказва колко безнадежден случай си!
    Не мога да разбера колко тъп трябва да си за да продължаваш да бъдеш донор на БФБ.Що не взмеш да им дариш и имотите си дето имаш на мажоритарите на дружествата на които им пазаруваш акциите?
    Ти си нагледен пример как алчността помрачава разсъдъка и човек е готов да прави простотии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
      Интересното е, че се продават големи бройки по редица акции... и едва ли са някои дребни инвеститорчета.

Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
      Първоначално изпратено от Shemata
      Какви са ви очакванията за утре на БФБ?
      Умниците може би ще чакат тъпаците (още веднъж) да се рапродадат. (Лично мнение без да е препоръка)
      Това не е интересно, направо си е стронг сел

Бреййй, нямате свършване... :lol:

Коментар

• Интересното е, че се продават големи бройки по редица акции... и едва ли са някои дребни инвеститорчета.

Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
        Първоначално изпратено от Shemata
        Умниците може би ще чакат тъпаците (още веднъж) да се рапродадат. (Лично мнение без да е препоръка)
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Коментар

• Голяма веселба туканка при вас ) Хахахахахаха

Коментар

• пеньо, иди да се лекуваш, че от толкова гръцки маляки около теб съвсем си изперкал

пеньо, първо ме обявяваш, че едно лично не мога да изпратя

Първоначално изпратено от споменЪ
              баси малоумника е тоз порки. дори не може едно ЛС да изпрати, а тръгнал с акции да се занимава :lol:
              а в следващия си пост само след няколко минутки вече се кефиш колко много пъти на лични съм ти писал

селски хитрец, какво да го правиш?
              колко ме е питал и мен на ЛС. обяснявах му, кво да го правя? и странно защо не бях Пеньо тогава, а "спомене" :lol:
              пеньо, за хора на които фантазиите са като твоите /напълно противоположни/ в лекарските кабинети им назначават подходящо лечение

Коментар

и за утре , и за вдруги ден очакванията ми са положителни

имам кеш да намествам - така, че....

Коментар

• Какви са ви очакванията за утре на БФБ?
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• пеньо, здраво те сърби дирника

пеньо, запомни, че аз не усреднявам - не е толкова трудно да го запомниш

пеньо, всеки месец инвестирам почти еднаква сума и то само пари които са ми останали /спестени/ от предходния месец

пеньо, от толкова фафли "страстни устни" дето набиваш съвсем акъл не ти е останал

Коментар

• я на какви чудесни нива е осреднявал порки, Еврохолд на 4.56лв., Химимпорт на 7.55лв.
                      щом на тези нива е осреднявал, смятайте на какви си е формирал основния пакет акции

Първоначално изпратено от _1912_
                      Първоначално изпратено от ATILA
                      Шест поредни зелени сесии за СОФИКС - кратка справка показва , че такова чудо не е било от септември 2007 :-)

Значи това била причината за липсата на танцов състав "АПОКАЛИПТИКА" ................................ с едно единствено изключение , де

Но днес и онзи гьонсурат го няма
                      Представяш ли си в какво напрежение са дребните им душици!

Да купувам ли! Да чакам ли още!

Ха-ха!

Чакайте! Чакайте!

Дали ще могат да купят:
                      - Неохим - на 49.00
                      - Одесос на 205.00
                      - Оргахим на 153.00
                      - Хим - на 7.55
                      - Еврохолд - на 4.56
                      - Индустр. хол на 5.50
                      - Борда - на 4.50

и т.н......

Ха-ха!
                      АТИЛА , нивата за влизане са чудесни и не са за изпускане , но при АПОКАЛИПТИКО диалемата е друга

не е дали да купува или да чака , а дали да разваля депозита или да не го разваля

то им се купува , но паричките са на депозит , а ако развалят депозита ще загубят цялата им далавера от последните 6 месеца
                      това е лична трагедия
                      как спиш нощем порки? какво пиеш? хапчета или доста алкохолец?

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                        Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                        Люки.....изгледай внимателно видеото....особенно часта какво се случва в къщичката на Шаро

http://media.picfor.me/00116C31F/original.jpg
                        Пепенце, нямам намерение да гледам неща, които забавляват твоето пилешко мозъче.
                        От труп като тебе, освен гавра нищо друго не става.
                        Люки...Дау днес потъна с над 200 пойнта. Да ти казвам ли к'во те чака утре ? Зеления....червения меч...все тая .....ще греят там дето слънце не е гряло.... ;-)

Коментар

• пеньо, разбирам те, че имаш гости от червен бряг и не си на работа тази нощ, но имам диалог с АНАЛизатора и ми пречиш

иди в някоя друга тема и пише кога ще дойде софикс 200 или кога еврото ще струва 2.29 лв

Коментар

• чиче, я кажи пак на хората как съм се набуфкал на БФБ на софикс 897, а аз имам грижата да ги развеселявам докато пишеш, с един от твоите най-големи бисери :lol:

септември 2008
                            Продължава обработването и облъчването на аудиторията с една единствена цел - продавайте.

И всеки ден хората продават. Масовата терапия дава резултати. Но имам един въпрос :

КОЙ КУПУВА АКЦИИТЕ НА ПРОДАВАЩИТЕ ???

Че то не може само да се продава - насреща някой трябва и да купува и те купуват

Кои са тези "балъци" които купуват на тези нива - П/Е под 10 при развиваща се икономика ?

Всеки си гони неговите интереси тук и защо аз сега да продавам ???

За да могат Пеньовците да купуват ли ?

Не, не и не - тази няма да стане . Нищо няма да продам .

Единствено ще допълвам акции както по-долу прави и колегата Arxangel.

Всички които призовават за продажби на акции са хора без една акция - защо ли толкова са се загрижи тези хора за моите акции ???

ЗАщо ли плача им стана толкова истеричен последните дни - като на жени в менопауза ???

Дали не усещат и те , че това са последните дни в които могат купят на тези наистина заслужаващи си за инвестиране нива ?

Подчертал съм думата инвестиране , а не съм употребил думата спекула - защо ли ?

Какво ще стане с моите акции ако си ги задържа ?

Парите които взема при евентуална продажбата на акциите - какво да ги правя ? На депозит ли да ги оставя

Защо на горните ми въпроси не отговорят Пеньо, АНАЛизатора, психично болния с няколко ника - все хора без акции , притесняващи се за нашите акции

Къде бяха тези хора да ни информират преди една година да продаваме ? - Дали точно те /с другите си никове/ не викаха най-силно ЪП ЪП ЪП за да продават тогава те ???

Защо тези "доброжилатели" не ме питат дали съм добре със здравето, дали не съм настинал от дъжда, дали не ме боли главата от препиването онази вечер , а се интересуват само дали съм продал акциите ми ???

Как така става хем не ме харесват , хем не ме познават , а са толкова загрижени за акциите ми

Дали пък харесват и целта им е да вземат без пари нашите акции !!!!!!!!!!!!!
                            ... и само да допълня, от петък темпото вече не е темпо пич ;-) ако съм си мислел, че сме около крайното, а не временно дъно, дали нямаше да влезна с доста повече от тез 10%?...
                            странна работа, сега казва, че съм вкарал всичкия кеш на 897, а тогава ме проклина, че съм нямал акции :lol:
                            айде бе смешко, защити се. или като ти разкрия поредната лъжа и бързо подвиваш койрука като бит помияр

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                              Люки.....изгледай внимателно видеото....особенно часта какво се случва в къщичката на Шаро

http://media.picfor.me/00116C31F/original.jpg
                              Пепенце, нямам намерение да гледам неща, които забавляват твоето пилешко мозъче.
                              От труп като тебе, освен гавра нищо друго не става.

Коментар

• чирпанската мастия да мълчи там долу и да не си вреш миндж@т@ когато двама си мерят инструментите

Коментар

Working...
                                X