IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

След като на няколко пъти от ония дни от лакомия не излязох с малка печалба днес затворих на прилична загуба. Сипа едвам мърда а ФТСЕ-то полуде

А тия с тия комисионни направо ме разбиват ще местя към FXCM ама апа им е много зле днес се опитах да вкарам пари за втори път и отново една камара данни трябва да попълниш губиш няколко минути и накрая не мина транзакцията
    Да, досадно взискателни са понякога. Виж, там някъв customer service, доста помагат при проблем. Иначе, ако те дразни апа пробвай с други, има доста, също стабилни, често и с по-добри условия.

Иначе кофти, че не дропи FTSE-то, но те разбирам напълно защо си решил да излизаш при такива нощни такси. Сега ще имаш възможност да се включиш от по-високи нива и без такова цоцане, което си е сериозна възможност за захлебване

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
      Между другото Тесла има потенциал за още поне 20 нагоре, но Сипа в момента ми е по-интересен и предпочитам да го следя изкъсо, щото очаквам нови върхове за скъсяване. Смятам си риска в момента на какви нива да влизам и с колко. Доста трудно катери и не съм сигурен дали ще докара до 4100.
      След като на няколко пъти от ония дни от лакомия не излязох с малка печалба днес затворих на прилична загуба. Сипа едвам мърда а ФТСЕ-то полуде

А тия с тия комисионни направо ме разбиват ще местя към FXCM ама апа им е много зле днес се опитах да вкарам пари за втори път и отново една камара данни трябва да попълниш губиш няколко минути и накрая не мина транзакцията

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
        Бързи 10фигури и хилядарка в джоба от Бай Илон. Мерси. Кеш аут.
        Той няма много,много за даване на този ред,но щом си успял да вземеш………..?!?

Коментар

• Между другото Тесла има потенциал за още поне 20 нагоре, но Сипа в момента ми е по-интересен и предпочитам да го следя изкъсо, щото очаквам нови върхове за скъсяване. Смятам си риска в момента на какви нива да влизам и с колко. Доста трудно катери и не съм сигурен дали ще докара до 4100.

Коментар

• Бързи 10фигури и хилядарка в джоба от Бай Илон. Мерси. Кеш аут.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

.

А най-манипулираният актив, без конкуренция, е нафтата.
              Да кажем че са си по-скоро конкуренти в този имиджов показател.

Коментар

• Архитектът е човекът!

По въпроса за "пазара":

Click image for larger version

Name:	zivmoo9ush1a1.jpg
Views:	1
Size:	83.3 КБ
ID:	3994291

Коментар

• БОЖЕ БОЖЕ

ЕВРЕЙЧЕТАТА ИЗМИСЛИХА ТОП НОВИНА

ПРОСТО ИМ СЕ ПРЕКЛАНЯМ

Американските борси се оцветиха зелено, тъй като Wall Street залага на успокояване на инфлацията

Коментар

• ЕВРЕИЧЕТААААААААААА

ХАНУКАТА ЛИ ВИ ИДВА
                    НИЩО НЕ СТЕ ВИДЯЛИ
                    Last edited by the architect; 23.11.2022, 03:21.

Коментар

• ТРЪМП Е НАЙ ВЕЛИКИЯТ ЧОВЕК АМЕРИКАНЕЦ НА ТОЗИ СВЯТ
                      Last edited by the architect; 23.11.2022, 03:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
                        Като става въпрос за злато копачи ,каква ви е средносрочната визия за златото?
                        Как ще се държи то при лихвените покачвания следващият месец?
                        Дали става ясно на все повече хора,че царят е гол и че инфлация под 4-5% скоро се не види?
                        И в крайна сметка, дали златото няма да продължи да бъде най-тежко и брутално манипулираният актив?
                        Въпреки всичко.
                        Копачите за мен са множител към златото, който даже дава дивидент. Един вид нямаш нужда от марджин, за да направиш x3-x4 спрямо GLD. 25% скок на метала могат да удвоят NEM. Отделно копачите вадят и други метали. Тези с повече сребро ми се струват с по-висок множител - PAAS особено.

Под 1650 не очаквам. Над 2000 в близките два месеца също е малко вероятно, защото ще се правят, че вдигат лихвите. Инфлацията няма пряко отношение към цената на златото. Препоръчвам всеки спад да се добавят копачи, но според мен най-доброто време за това отмина. Отделно е хубаво да се помисли и за експозиция към по-малко нервните хартии на миньорски лихвари - WPM, Franco Nevada, Osisko... Не е фатално, но и за тях сте леко позакъснели и изтървахте най-лесните пари.

А най-манипулираният актив, без конкуренция, е нафтата.

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
                          Като става въпрос за злато копачи ,каква ви е средносрочната визия за златото?
                          Дали става ясно на все повече хора,че царят е гол и че инфлация под 4-5% скоро се не види?
                          И в крайна сметка, дали златото няма да продължи да бъде най-тежко и брутално манипулираният актив?
                          Въпреки всичко.
                          Аз лично мисля че ще видим 1580$
                          преди голямото ПУК може-би януари за сега всичко е много объркано.
                          Най вероятно заради Русия продава злато лично мнение )))

Коментар

• Като става въпрос за злато копачи ,каква ви е средносрочната визия за златото?
                            Въпреки всичко.

Коментар

• GOLD и дивидент имат другата седмица
                              ​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Това е общия консесус. Ама дали пазарът вече не е дисконтирал слабите отчети? Между другото, лека-полека DAX е направил +20% от последното дъно. Кешовата позиция засега е нелош избор, и аз взех Barric Gold, може би малко рано...
                                Аз вчера взех NEM миналата седмица ги затворих мислех и аз за GOLD но пак съм доволен мисля ,че GOLD имат слизане до 14$

Коментар

X