Първоначално изпратено от 6000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеДнес почти никакви движения май това ще му е върха на СП за ноември от утре по пързалката няколко дни та да има мегдан декември пак да катери
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Другите които разгледах са им все по дървени условията на късите не ми се занимава повече да търся. Сега свалих десктоп версията ще опитам с нея
Иначе съпорта е ОК днес след като не мина транзакцията ми звъняха да ме питат дали могат да помогнат
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Да, досадно взискателни са понякога. Виж, там някъв customer service, доста помагат при проблем. Иначе, ако те дразни апа пробвай с други, има доста, също стабилни, често и с по-добри условия.
Иначе кофти, че не дропи FTSE-то, но те разбирам напълно защо си решил да излизаш при такива нощни такси. Сега ще имаш възможност да се включиш от по-високи нива и без такова цоцане, което си е сериозна възможност за захлебване
Иначе съпорта е ОК днес след като не мина транзакцията ми звъняха да ме питат дали могат да помогнат
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеТой няма много,много за даване на този ред,но щом си успял да вземеш………..?!?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
След като на няколко пъти от ония дни от лакомия не излязох с малка печалба днес затворих на прилична загуба. Сипа едвам мърда а ФТСЕ-то полуде
А тия с тия комисионни направо ме разбиват ще местя към FXCM ама апа им е много зле днес се опитах да вкарам пари за втори път и отново една камара данни трябва да попълниш губиш няколко минути и накрая не мина транзакцията
Иначе кофти, че не дропи FTSE-то, но те разбирам напълно защо си решил да излизаш при такива нощни такси. Сега ще имаш възможност да се включиш от по-високи нива и без такова цоцане, което си е сериозна възможност за захлебване
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеМежду другото Тесла има потенциал за още поне 20 нагоре, но Сипа в момента ми е по-интересен и предпочитам да го следя изкъсо, щото очаквам нови върхове за скъсяване. Смятам си риска в момента на какви нива да влизам и с колко. Доста трудно катери и не съм сигурен дали ще докара до 4100.
А тия с тия комисионни направо ме разбиват ще местя към FXCM ама апа им е много зле днес се опитах да вкарам пари за втори път и отново една камара данни трябва да попълниш губиш няколко минути и накрая не мина транзакцията
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеБързи 10фигури и хилядарка в джоба от Бай Илон. Мерси. Кеш аут.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
.
А най-манипулираният актив, без конкуренция, е нафтата.
Коментар
� -
ЕВРЕИЧЕТААААААААААА
ХАНУКАТА ЛИ ВИ ИДВА
НИЩО НЕ СТЕ ВИДЯЛИLast edited by the architect; 23.11.2022, 03:21.
- 1 like
Коментар
�
Коментар