IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
    Днес почти никакви движения май това ще му е върха на СП за ноември от утре по пързалката няколко дни та да има мегдан декември пак да катери
    Вчера беше Thanksgiving. Пазарите не работеха. И днес ще е вяла търговията вероятно. Наблюдавал си фючърсите

Коментар

Днес почти никакви движения май това ще му е върха на СП за ноември от утре по пързалката няколко дни та да има мегдан декември пак да катери
      Ще пробият върха, ама да видим с ква сила ще върви нагоре. Ако загуби скорост. Директно опъваме късото без притеснения.

Коментар

• Днес почти никакви движения май това ще му е върха на СП за ноември от утре по пързалката няколко дни та да има мегдан декември пак да катери

Коментар

Другите които разгледах са им все по дървени условията на късите не ми се занимава повече да търся. Сега свалих десктоп версията ще опитам с нея

Иначе съпорта е ОК днес след като не мина транзакцията ми звъняха да ме питат дали могат да помогнат
          Там поне няма да имаш ядове, класически Метатрейдър е. Аз с други шаренийки така и не свикнах

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Да, досадно взискателни са понякога. Виж, там някъв customer service, доста помагат при проблем. Иначе, ако те дразни апа пробвай с други, има доста, също стабилни, често и с по-добри условия.

Иначе кофти, че не дропи FTSE-то, но те разбирам напълно защо си решил да излизаш при такива нощни такси. Сега ще имаш възможност да се включиш от по-високи нива и без такова цоцане, което си е сериозна възможност за захлебване
            Другите които разгледах са им все по дървени условията на късите не ми се занимава повече да търся. Сега свалих десктоп версията ще опитам с нея

Иначе съпорта е ОК днес след като не мина транзакцията ми звъняха да ме питат дали могат да помогнат

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
              Той няма много,много за даване на този ред,но щом си успял да вземеш………..?!?
              А, днеска доволно си възвърна, няма какво да се оплаква.(8%) Утре има сериозна вероятност да удари още толкова и да видим 190+, но има риск и за надоле. При пикови нива на Сипа, не ми се играе с огъня на дългите Тесли. От 169 до 179 за 2 дена рискова инвестиция стигат.

Коментар

След като на няколко пъти от ония дни от лакомия не излязох с малка печалба днес затворих на прилична загуба. Сипа едвам мърда а ФТСЕ-то полуде

А тия с тия комисионни направо ме разбиват ще местя към FXCM ама апа им е много зле днес се опитах да вкарам пари за втори път и отново една камара данни трябва да попълниш губиш няколко минути и накрая не мина транзакцията
                Да, досадно взискателни са понякога. Виж, там някъв customer service, доста помагат при проблем. Иначе, ако те дразни апа пробвай с други, има доста, също стабилни, често и с по-добри условия.

Иначе кофти, че не дропи FTSE-то, но те разбирам напълно защо си решил да излизаш при такива нощни такси. Сега ще имаш възможност да се включиш от по-високи нива и без такова цоцане, което си е сериозна възможност за захлебване

Коментар

Между другото Тесла има потенциал за още поне 20 нагоре, но Сипа в момента ми е по-интересен и предпочитам да го следя изкъсо, щото очаквам нови върхове за скъсяване. Смятам си риска в момента на какви нива да влизам и с колко. Доста трудно катери и не съм сигурен дали ще докара до 4100.
                  След като на няколко пъти от ония дни от лакомия не излязох с малка печалба днес затворих на прилична загуба. Сипа едвам мърда а ФТСЕ-то полуде

А тия с тия комисионни направо ме разбиват ще местя към FXCM ама апа им е много зле днес се опитах да вкарам пари за втори път и отново една камара данни трябва да попълниш губиш няколко минути и накрая не мина транзакцията

Коментар

Бързи 10фигури и хилядарка в джоба от Бай Илон. Мерси. Кеш аут.
                    Той няма много,много за даване на този ред,но щом си успял да вземеш………..?!?

Коментар

• Между другото Тесла има потенциал за още поне 20 нагоре, но Сипа в момента ми е по-интересен и предпочитам да го следя изкъсо, щото очаквам нови върхове за скъсяване. Смятам си риска в момента на какви нива да влизам и с колко. Доста трудно катери и не съм сигурен дали ще докара до 4100.

Коментар

• Бързи 10фигури и хилядарка в джоба от Бай Илон. Мерси. Кеш аут.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

.

А най-манипулираният актив, без конкуренция, е нафтата.
                          Да кажем че са си по-скоро конкуренти в този имиджов показател.

Коментар

• Архитектът е човекът!

По въпроса за "пазара":

Click image for larger version

Name:	zivmoo9ush1a1.jpg
Views:	1
Size:	83.3 КБ
ID:	3994291

Коментар

• БОЖЕ БОЖЕ

ЕВРЕЙЧЕТАТА ИЗМИСЛИХА ТОП НОВИНА

ПРОСТО ИМ СЕ ПРЕКЛАНЯМ

Американските борси се оцветиха зелено, тъй като Wall Street залага на успокояване на инфлацията

Коментар

• ЕВРЕИЧЕТААААААААААА

ХАНУКАТА ЛИ ВИ ИДВА
                                НИЩО НЕ СТЕ ВИДЯЛИ
                                Last edited by the architect; 23.11.2022, 03:21.

Коментар

Working...
                                X