За много години! Лека и доходна 2022г на всички!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
тамън готово за още толкова в обратната посока през Януари
Сърбят ме ръчичките да купя още Новавакс щото ми се струва на сериозна промоция, ама имам много от нея и не смея некакво си... Продължавам да недоумявам - само хубави новини, а тя надолу. Мирише ми на манипулация на едри риби, които искат да купуват на промоция. А самата акция е лесна за манипулация
https://www.fool.com/investing/2021/...mpaign=article
Подобно на интел, бави се а има други които да посрещнат търсенето.
Също омикрона бил слаб.
Добра е и за такс лос продажби.
Това че закъснява файлинга, за отчетите обикновено означава че има нещо неприятно в тях и се чудят как да го напудрят.
Има идеи патентите да се премахнат, защото неваксинираните държави генерират нови мутации, които прецакват ваксинираните
https://www.dnes.bg/koronavirus/2021...a-sveta.515500
Last edited by jori; 01.01.2022, 14:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
S&P за един месец - 4,36% нагоре.
Весело посрещане!
Сърбят ме ръчичките да купя още Новавакс щото ми се струва на сериозна промоция, ама имам много от нея и не смея некакво си... Продължавам да недоумявам - само хубави новини, а тя надолу. Мирише ми на манипулация на едри риби, които искат да купуват на промоция. А самата акция е лесна за манипулация
- 2 Харесвания
Коментар
-
Подсетих се че сам пропущил Варненските делфини еле ги поздрав.
https://bg.wikipedia.org/wiki/DJ_%D0...BC%D1%8F%D0%BD
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
Ще спечеля лека душевна компенсация за това че преди въобще не ми излезе анализа хи-хи...
С омикрона или не - индексите са силно за надолу. Време е за предколедно подстригване на стадото. Ако омикрона не свърши работа, друго ще измислят за да оправдаят срута. Има силна умора във възходящите движения, голямата пързалка ми изглежда че ще е скоро.
Весело посрещане!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнение
Това нещо не е ли на загуба вече няколко тримесечия?Защо да не може да падне цената още?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДай бе дедо Коледа, дай да дадем...нов ATH за празника, съвсем мънинко остана
:
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
купувай Novavax. Днес е на промоция без видима причина. Освен ако нямакой не знае защо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеУтре имам да вкарвам 2 хил. еврака с статичното портфейл. Седят цяла седмица вече в брокера.
Идеята беше допълване към Viatris, но напоследък много задачи и ги изпуснах при спада. Още стават, но десетината % най-лесни пари отлетяха. Кумя се на Unilever в Амстердам. Тъкмо да не се занимавам с други валути. Обаче... нали ще бягат изцяло към Лондон и не знам дали е добра идея. Някой държи ли? Къде сте купили?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеУтре имам да вкарвам 2 хил. еврака с статичното портфейл. Седят цяла седмица вече в брокера.
Идеята беше допълване към Viatris, но напоследък много задачи и ги изпуснах при спада. Още стават, но десетината % най-лесни пари отлетяха. Кумя се на Unilever в Амстердам. Тъкмо да не се занимавам с други валути. Обаче... нали ще бягат изцяло към Лондон и не знам дали е добра идея. Някой държи ли? Къде сте купили?
След брекзит плаща ли се данък за сделки на лондонската борса?
Коментар
-
Утре имам да вкарвам 2 хил. еврака с статичното портфейл. Седят цяла седмица вече в брокера.
Коментар
-
The Dutch Ministry of Economic Affairs and Climate announced today that Dutch coal-fired power stations will not be permitted to operate above 35% utilization starting Jan 1.
Коментар
Коментар