IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За много години! Лека и доходна 2022г на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

тамън готово за още толкова в обратната посока през Януари

Сърбят ме ръчичките да купя още Новавакс щото ми се струва на сериозна промоция, ама имам много от нея и не смея некакво си... Продължавам да недоумявам - само хубави новини, а тя надолу. Мирише ми на манипулация на едри риби, които искат да купуват на промоция. А самата акция е лесна за манипулация
      Какво и е на NVAX днес? - закъснява и файлинга
      https://www.fool.com/investing/2021/...mpaign=article
      Подобно на интел, бави се а има други които да посрещнат търсенето.
      Също омикрона бил слаб.
      Добра е и за такс лос продажби.
      Това че закъснява файлинга, за отчетите обикновено означава че има нещо неприятно в тях и се чудят как да го напудрят.
      Има идеи патентите да се премахнат, защото неваксинираните държави генерират нови мутации, които прецакват ваксинираните
      https://www.dnes.bg/koronavirus/2021...a-sveta.515500
      Last edited by jori; 01.01.2022, 14:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

S&P за един месец - 4,36% нагоре.
        Весело посрещане!
        тамън готово за още толкова в обратната посока през Януари

Сърбят ме ръчичките да купя още Новавакс щото ми се струва на сериозна промоция, ама имам много от нея и не смея некакво си... Продължавам да недоумявам - само хубави новини, а тя надолу. Мирише ми на манипулация на едри риби, които искат да купуват на промоция. А самата акция е лесна за манипулация

Коментар

• Подсетих се че сам пропущил Варненските делфини еле ги поздрав.
          https://bg.wikipedia.org/wiki/DJ_%D0...BC%D1%8F%D0%BD

Коментар

• Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение

Ще спечеля лека душевна компенсация за това че преди въобще не ми излезе анализа хи-хи...

С омикрона или не - индексите са силно за надолу. Време е за предколедно подстригване на стадото. Ако омикрона не свърши работа, друго ще измислят за да оправдаят срута. Има силна умора във възходящите движения, голямата пързалка ми изглежда че ще е скоро.
            S&P за един месец - 4,36% нагоре.
            Весело посрещане!

Коментар

• Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнение

Това нещо не е ли на загуба вече няколко тримесечия?Защо да не може да падне цената още?
              всичко може, не съм врачка да пророкувам. Но се предполага, че това ще е най-безопасната ваксина за сега.

Коментар

• М-да, животът е прекрасен

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Стареца е пич, готин

Коментар

• С Posco какво става, бре? Егати преструктурирането. Много малко информация на английски.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Дай бе дедо Коледа, дай да дадем...нов ATH за празника, съвсем мънинко остана

:
                    Стареца е пич, готин

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

купувай Novavax. Днес е на промоция без видима причина. Освен ако нямакой не знае защо.
                      Това нещо не е ли на загуба вече няколко тримесечия?Защо да не може да падне цената още?

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                        Утре имам да вкарвам 2 хил. еврака с статичното портфейл. Седят цяла седмица вече в брокера.

Идеята беше допълване към Viatris, но напоследък много задачи и ги изпуснах при спада. Още стават, но десетината % най-лесни пари отлетяха. Кумя се на Unilever в Амстердам. Тъкмо да не се занимавам с други валути. Обаче... нали ще бягат изцяло към Лондон и не знам дали е добра идея. Някой държи ли? Къде сте купили?
                        купувай Novavax. Днес е на промоция без видима причина. Освен ако нямакой не знае защо.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                          Утре имам да вкарвам 2 хил. еврака с статичното портфейл. Седят цяла седмица вече в брокера.

Идеята беше допълване към Viatris, но напоследък много задачи и ги изпуснах при спада. Още стават, но десетината % най-лесни пари отлетяха. Кумя се на Unilever в Амстердам. Тъкмо да не се занимавам с други валути. Обаче... нали ще бягат изцяло към Лондон и не знам дали е добра идея. Някой държи ли? Къде сте купили?
                          Виждам само новини от миналата година че са си сляли клоновете, за махане от амстердамската борса не виждам нищо.
                          След брекзит плаща ли се данък за сделки на лондонската борса?

Коментар

• Утре имам да вкарвам 2 хил. еврака с статичното портфейл. Седят цяла седмица вече в брокера.

Коментар

• Дай бе дедо Коледа, дай да дадем...нов ATH за празника, съвсем мънинко остана

PS YTD Spy + 26% ARKK - 21%, спред 47....евала Кати, ашколсун, машалла
                              Last edited by pipbel; 23.12.2021, 18:51.

Коментар

• The Dutch Ministry of Economic Affairs and Climate announced today that Dutch coal-fired power stations will not be permitted to operate above 35% utilization starting Jan 1.
                                Кефи ме "свободният пазар". Нищо чудно след година две да обвинят руски агенти за всичките мерзавщини, които правят. Малко боли, че стратегически правилно играх Vermillion, но с прекалено близък стоп и излетях без време.

Коментар

Working...
                                X