Първоначално изпратено от RInvestor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
Моята идея беше същата.Продадох 2/3 от Гугъл и Мета.Ако даде възможност сгодна ,ще изчистя и останалото.Напълно вън съм от петрол.В началото на седмицата я бях докарал до 5% кеш.Буквално ме хвана страх.Към момента съм 20% кеш и ще гоня 30+ максимално скоро.
Страхотен пазар днес и даде еб.си благините, но не виждам какво толкова се промени като тенденция след това CPI.
Оставам твърдо зад злато/среброкопачите и продължавам да вярвам че поне средносрочно,там ще е по-устойчиво.Днес предпазарно,което не е в мой стил увеличих позициите си там до 16+ % от портфолиото си.
Добре ,зле това е към момента.
- 1 like
Коментар
-
оп оп вижте мазната му еврейска усмивчица от днес . дори имало и новинка . няма какво повече да кажа . освен късо при наличие на оптимистична еврейска новинка
Dow напредна с 1200 пункта в една от най-добрите си сесии от пандемията насам
Last edited by the architect; 11.11.2022, 03:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеИдеята ми беше да продавам яко днес. Уж не бях алчен, но нещо не се получи съвсем. От немай къде натоварих Mativ. Пуснах един скенер на моите и това излезе с много сгодно p/b. Обаче се оказа, че повечето са някакви нематериални глупости и се ядосах на себе си.
Страхотен пазар днес и даде еб.си благините, но не виждам какво толкова се промени като тенденция след това CPI.
Оставам твърдо зад злато/среброкопачите и продължавам да вярвам че поне средносрочно,там ще е по-устойчиво.Днес предпазарно,което не е в мой стил увеличих позициите си там до 16+ % от портфолиото си.
Добре ,зле това е към момента.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Е случва се на човек да му поразбият носа... Моят от началото на годината е кървав.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
И аз. Още съм на грамаден плюс от тех фъшкиите. Допълнително смятам, че и сега е добър момент за скъсяваме.
Катастрофирах обаче с хеджа. При такъв срив на s&p е назад с близо 50%. И историята със съдебната забрана за плащане на дивидент от Петробраз.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение
Изгорял е като факла, но не очаквай да си признае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеАрхи, ти ли скъсяваш еврейските индекси?
Катастрофирах обаче с хеджа. При такъв срив на s&p е назад с близо 50%. И историята със съдебната забрана за плащане на дивидент от Петробраз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеНефтените растат от 2г вече, време е за почивка. После пак. Нищо чудно сега златарите да тръгнат да наваксват
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеАрхи, ти ли скъсяваш еврейските индекси?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
В нафтата стана пренаселено. Може и да греша, но временно ще вървят надолу. Гледам ,че почти всички големи имена имат прогноза за понижение в EPS за следващото тримесечие
less than 3% of the S&P 500echnology is around 25%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКво му беше интересното. Разгром при крипто лайната, което доведе до разпродажби за покриване на загубите. Който досега не е накупил нафта, и сега не го е направил.
Коментар
Коментар