IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
    и аз и кайл бас и сорос следим много внимателно китай

аман от тези развиващи се пазари, я погледни нигерия и бразилия как са цъфнали и вързали в момента

поздрав с моя човек крис чапъл

https://www.youtube.com/watch?v=GrpAZ5qHSlU
    Когато всички излизат, аз влизам

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
      Да инвестираш базирано на мултипъли без грам понятие от основния бизнес е пълна загуба на време. Насочи си вниманието към развиващите се пазари и в частност Китай
      и аз и кайл бас и сорос следим много внимателно китай

аман от тези развиващи се пазари, я погледни нигерия и бразилия как са цъфнали и вързали в момента

поздрав с моя човек крис чапъл

https://www.youtube.com/watch?v=GrpAZ5qHSlU
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
        За следващите десет години VFC е много по-добре. На ритейла аз не бих залагал, с изключение на Home Depot. Иначе според мене също е добре S&P Global, Visa и Nike. Adidas също, но там еуфорията е голяма и моментът не е подходящ. Кефя се също на Starbucks, но тях ги чакам в близко време да забавят растежа.
        Кво му се обесняваш на Промо. Vfc плаща диведенди и е стабилна акция от времето на пра пра двдо му

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
          А толкова ти отиваше да пиеш студена вода.
          Не съм и очаквал добър съвет - дънки и обувки с нула бранд икуити.
          По-добре TJX и да не се притеснявам за разни марки, и много популярна марка да си, накрая пак продаваш в ТJ Maxx
          За следващите десет години VFC е много по-добре. На ритейла аз не бих залагал, с изключение на Home Depot. Иначе според мене също е добре S&P Global, Visa и Nike. Adidas също, но там еуфорията е голяма и моментът не е подходящ. Кефя се също на Starbucks, но тях ги чакам в близко време да забавят растежа.

Коментар

ако търсиш добри мултипъли, виж производителите на гуми, доста са евтини. например тея пичове от купър

http://investors.coopertire.com/Quarterly-Results
            Гилиъд имат страхотен мултипъл.

А и CAT бяха на ПЕ 9 неотдавна

Коментар

ако търсиш добри мултипъли, виж производителите на гуми, доста са евтини. например тея пичове от купър

Да инвестираш базирано на мултипъли без грам понятие от основния бизнес е пълна загуба на време. Насочи си вниманието към развиващите се пазари и в частност Китай

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                И аз се зачетох днес брат, белким отлича някой добър отчет. Обаче те 27 парчета, кое по-напред.
                Хванах първия, който ме интересува, този на Катерпилар - мизерия. Биха ниското очакване, което поставиха само преди месец-два и свалиха очакванията за следващите две 3-месечия още по-надолу. В резултат на това форуорд P/E=23. Като добавиш и дълга минус кеша - става 39 години избиване. А като вземеш предвид, че е нон гап -става мама си джаса. Гледам реакцията на пазара - еуфория.

Мисълта ми е, че си представях пазара някъде на границата между високо оценен и балон.
                И бях решил да го отигравам в рейндж. Понеже на мен конкретно вече ми излиза от представите за рейндж в разумни граници, остава или да бъркам, или да става балон.
                Затова закривам всичкото дълго и всичкото късо и ви пожелавам успех!

destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                  И аз се зачетох днес брат, белким отлича някой добър отчет. Обаче те 27 парчета, кое по-напред.
                  Хванах първия, който ме интересува, този на Катерпилар - мизерия. Биха ниското очакване, което поставиха само преди месец-два и свалиха очакванията за следващите две 3-месечия още по-надолу. В резултат на това форуорд P/E=23. Като добавиш и дълга минус кеша - става 39 години избиване. А като вземеш предвид, че е нон гап -става мама си джаса. Гледам реакцията на пазара - еуфория.

Мисълта ми е, че си представях пазара някъде на границата между високо оценен и балон.
                  И бях решил да го отигравам в рейндж. Понеже на мен конкретно вече ми излиза от представите за рейндж в разумни граници, остава или да бъркам, или да става балон.
                  Cvs на 90

Коментар

От отчетите днес, отличавам сателитното радио:
                    1. Уникален бизнес, богат на активи - сателити и честоти, изискващи нулева подръжка
                    2. Ръст на абонати, продажби, печалби, парични потоци
                    3. Замяргане на акционерите с кеш; масиран байбак 9% от акциите за едно Кю
                    4. Жоро Малон и Либърти

Коментар

• От отчетите днес, отличавам сателитното радио:
                      1. Уникален бизнес, богат на активи - сателити и честоти, изискващи нулева подръжка
                      2. Ръст на абонати, продажби, печалби, парични потоци
                      3. Замяргане на акционерите с кеш; масиран байбак 9% от акциите за едно Кю
                      4. Жоро Малон и Либърти

Коментар

• http://money.cnn.com/2016/07/26/news...%3A+Markets%29

Oф, мани мани, ми напълнете ги и тях с негра и латиноси за разнообразие де...няма значение колко им е пипето.
                        И някой друг индианец барабар с перата може...все пак са коренни..

Коментар

Отиди и пийни пак една студена вода. Ходи ти.
                          целувки

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                            пак се напаваш. нисто, времето ше те нау4и
                            Отиди и пийни пак една студена вода. Ходи ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                              Ако лихвите бяха малко по-високи и имахме дефлация нещата щяха да са още по-зле. Дефлацията увеличава бремето на дълговете.
                              Бремето на дълговете е бреме на длъжниците. Защо това бреме трябва да се прехвърли на здрава глава не е ясно. И резултатът е, че сега дълговете са още по-големи

Коментар

А толкова ти отиваше да пиеш студена вода.
                                Не съм и очаквал добър съвет - дънки и обувки с нула бранд икуити.
                                По-добре TJX и да не се притеснявам за разни марки, и много популярна марка да си, накрая пак продаваш в ТJ Maxx
                                пак се напаваш. нисто, времето ше те нау4и

Коментар

Working...
                                X