Първоначално изпратено от absd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениекойто успее да хване дъното при петрола ще е голям късметлия...ама то това дъно бездънно ве колеги
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениечаршафи ли бе майкъле
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеда мрат тея чаршафи бе мама им гадна ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеСмело се бори вермахта ама натиска при петрола е голем
Такава минимална загуба при такъв срив на петролът и Китай показва, че сме около дъно. Ако ще петролецът по пет кинта да стане, ного по-ниско пазарите няма да слязат.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеше се довлекат тогава всичките тука на талази тряя да прайм барикади кат при Сталинград .....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДостатъчно е да станат обикновени крастави и некъпани камилари, каквито и трябва да са.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеда мрат тея чаршафи бе мама им гадна ......Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВъх, що му стана на целгеня бе...минус 7%..
То че понадуто -понадуто, ама все пак...
Равен ?
Да не би да е заради тоя гайдънс нещо да е недоволен пазаря...
http://finance.yahoo.com/news/celgen...160500790.html
Коментар
-
Въх, що му стана на целгеня бе...минус 7%..
То че понадуто -понадуто, ама все пак...
Равен ?
Да не би да е заради тоя гайдънс нещо да е недоволен пазаря...
http://finance.yahoo.com/news/celgen...160500790.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАбе що пак се продъниха надолу пазарите, макар нежестоко? Още ли пропадна петролецът? Абе, арапите още малко ще почнат да го раздават без пари, бе...
Коментар
Коментар