IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
    който успее да хване дъното при петрола ще е голям късметлия...ама то това дъно бездънно ве колеги
    Ми на БФБ всички са хванали дъното дет се вика лесна работа

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
      който успее да хване дъното при петрола ще е голям късметлия...ама то това дъно бездънно ве колеги
      то да хванеш върха е да си майстор дъното е на 0 по-надолу няма да падне ..... лонга не е страшен шорта е по-страшен ......

Коментар

• аз съм на кеш....ама утре ще акцентирам върху пазаруване на БФБ.....да видим къде каква промоция ще има...иначе си мисля че ДАКС-и ще се сурне по нанадолнището и ще се отворят и добри цени за вход и там
        "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• който успее да хване дъното при петрола ще е голям късметлия...ама то това дъно бездънно ве колеги
          "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• тоя петрол още малко и ше го раздават с червения кръст тея с чергите на тиквите като милостиня обаче руснаците не мрат и рачат да мрат .... ебаси железното племе

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
              чаршафи ли бе майкъле
              тея с одеалата чумата да ги тръшне ......

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                да мрат тея чаршафи бе мама им гадна ......
                чаршафи ли бе майкъле

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                  Смело се бори вермахта ама натиска при петрола е голем
                  Бори не като при Сталинград.
                  Такава минимална загуба при такъв срив на петролът и Китай показва, че сме около дъно. Ако ще петролецът по пет кинта да стане, ного по-ниско пазарите няма да слязат.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

ше се довлекат тогава всичките тука на талази тряя да прайм барикади кат при Сталинград .....
                    100 граничари с шмайзери стигат.

Коментар

• Смело се бори вермахта ама натиска при петрола е голем

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Достатъчно е да станат обикновени крастави и некъпани камилари, каквито и трябва да са.
                        ше се довлекат тогава всичките тука на талази тряя да прайм барикади кат при Сталинград .....

Коментар

Достатъчно е да станат обикновени крастави и некъпани камилари, каквито и трябва да са.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Въх, що му стана на целгеня бе...минус 7%..
                            То че понадуто -понадуто, ама все пак...

Равен ?
                            Да не би да е заради тоя гайдънс нещо да е недоволен пазаря...

http://finance.yahoo.com/news/celgen...160500790.html
                            а леле майко тва през 1999 е било 17 стинки и са го дават за 140$ ти падладела ли си бе Кастро до 90тка ше си ходи мисля и после там да си затвори дупките нагоре ама след това ...... ше му е тегаво на това и то доста тегаво .....

Коментар

• Въх, що му стана на целгеня бе...минус 7%..
                              То че понадуто -понадуто, ама все пак...

Равен ?
                              Да не би да е заради тоя гайдънс нещо да е недоволен пазаря...

http://finance.yahoo.com/news/celgen...160500790.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Абе що пак се продъниха надолу пазарите, макар нежестоко? Още ли пропадна петролецът? Абе, арапите още малко ще почнат да го раздават без пари, бе...

Коментар

Working...
                                X