Първоначално изпратено от Hermes73
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Пътека се прави камък по камък!
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеВ случая визирам потреблението в САЩ,а именно че се свива,никой незатваря магазини ако има работа и печели от тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСигурно е както го казваш, но не са единствените на света. Догодина ако отворят 38 нови магазина, ще кажеш, че има ръст на световно потребление ли?
Аз пък гледам около 18 автомобилни концерни и всички-всички отчитат сериозен ръст на продажбите.
А може би тлъстите американци най-после са решили да поизсъхнат малко?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеАко знаеше това коетао аз знам за Уоу-Март,за начина им на работа,за снабдителните им вериги ,не би ми писал,за пояснение за силата на магазините им-1 кг филе от сьомга е около 5 $,десетки рибовъдни ферми в Чили гледат сьомга само за тях,така е и с другите над 120 000 артикула ,те са царете на ниските цени,оборота им е около полвин трилион долара
Аз пък гледам около 18 автомобилни концерни и всички-всички отчитат сериозен ръст на продажбите.
А може би тлъстите американци най-после са решили да поизсъхнат малко?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеНадали,продават основно храна и там оперативната печалба не носи на разходи за доставка до дома.
Дсота много неща могат да се купят от амазон. При това амазон не е специализиран сайт за храни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА защо не предположиш нещо друго? Например, че проблемът е в самата Уоу-Март? Или че друга - по-добра верига за която още не сме чували, я измества - например Уоу-Април? Или че хората просто пазаруват все повече и повече и повече през Интернет - през Амазонката и през Бейското и през други такива?
И преди ти казах, че е абсурдно да съдиш за едва ли не световното потребление по някаква верига за търговия с дъвки и балончета.Last edited by Hermes73; 25.01.2016, 19:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеНадали,продават основно храна и там оперативната печалба не носи на разходи за доставка до дома.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеЕдна новина от днес,след като миналата година Уоу-Март затвори 264 магазина от големия си формат , за тази плануват да затворят 102 магазина от малкия формат ,коита са ситуирани в малки градчета.Още ли има оптимисти за това че потреблението в САЩ не се свива
И преди ти казах, че е абсурдно да съдиш за едва ли не световното потребление по някаква верига за търговия с дъвки и балончета.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеАмазон?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе - вместо психология, изучавай шаманство - викат му Технически анализ“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеЕдна новина от днес,след като миналата година Уоу-Март затвори 264 магазина от големия си формат , за тази плануват да затворят 102 магазина от малкия формат ,коита са ситуирани в малки градчета.Още ли има оптимисти за това че потреблението в САЩ не се свива
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДокато не затворят американците нищо не е ясно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеТова го разбирам, че би следвало поне три години от петгодишен курс по икономика да се изучава психологияТова ще го запомня да го разискваме следващият път на бира или вино
Другото, което ми е още по-странно. Приемам че икономистите не могат да предвидят бъдещето, но се оказва че те дори не могат да обяснят спадовете в момента. Как мога да разсъждавам къде да инвестирам ако нямам идея кои са факторите. които са докарали цените до текущото положение?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз не залагам че пазара смята грешно вероятностите. Приемам че при всички положения ги смята по-добре от колкото аз. Залагам че самото разпределение на вероятностите ще се промени с времето. Че ще се приближава повече към нормално разпределение, а екстремумите ще намалеят значително. И горе долу това е сигурно нещо в дълъг период. При висока несигурност или се получава ужасно лош резултат или се получава намаляване на несигурността.Проблемът ми е че не мога да губя пари и съм прекалено предпазлив. Ако бях по-непукист щях и да съм и доста по-успешен.
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
Коментар