Докато ние тука: бльъ-бльъ-бльъ Щатите пак обърнаха - гледайте каква графика - как индексите днес похотливо един вид се усукват около петъчното ниво на затваряне.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСедя си и си мисля.... Вчера щатски самолет летя до Северна Корея. Как ли ще се отрази един руски бомбарабач близо до Саудитска Арабия
Просто някоя "заблудена" иранска ракета с много нетипичен заряд ке излети и ей го де Рияд...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениенезнам ше видим кой ше гръмне пръв ..... ако е Камилария ше се пукна от смях ....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеаз съм на кеш....ама утре ще акцентирам върху пазаруване на БФБ.....да видим къде каква промоция ще има...иначе си мисля че ДАКС-и ще се сурне по нанадолнището и ще се отворят и добри цени за вход и там
Няма да сурне според мене - дори и да падне още, ще е незначително.
А и другите работи - Китай лятото спря на 3000 (е за мънинко слезе мънинко под), надали ще продължи ного надолу, другите азиатски също не паднаха ного днес и утре може да им омръзне да следват Шанхаецът, дори да продължи надолу той, петролецът - падна достатъчно, не може да пада вечно - а и да пада - очевидно пазарите не щат да го следват повече с неговото темпо--- Европа и щатите се държат.
По-скоро време за обрат е.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениетея единичните акции не пипам да не вземе да го попуша кат миналия път или сбирщина от нещо или опция да нема олеле .... то не че пак нема олеле ама тогава кръвното ми е на 160 не е на 220 ....
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАре да видим кой пръв ще умре - камиларите - дето без петрол вода за пиене не могат да си купят, или руснаците - дето си произвеждат или могат да си произвеждат абсолютно всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеаз затова и не шортя(не ходя без шорти)да не останем по нищо накрая
това не е ли като да речем за купуване 52 седмично дънце...май двойно
http://finviz.com/quote.ashx?t=pbr
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениетоя петрол още малко и ше го раздават с червения кръст тея с чергите на тиквите като милостиня обаче руснаците не мрат и рачат да мрат .... ебаси железното племеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеОт няколко дена си мисля че зад ставащото с петрола седят руснаците ,колкото и нелогично да звучи това,при петрол 100$ годишно са необходими 2.5 трилиона долара а при 30 по-малко от 800 милиарда ,вярно че и те страдат но те са свикнали,цялата исторя им е такава,слабото място на краварите е петродолара и ниските цени намаляват търсенето му трикратно..
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнението да хванеш върха е да си майстор дъното е на 0 по-надолу няма да падне ..... лонга не е страшен шорта е по-страшен ......
това не е ли като да речем за купуване 52 седмично дънце...май двойно
http://finviz.com/quote.ashx?t=pbrLast edited by absd; 11.01.2016, 23:18."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеОт няколко дена си мисля че зад ставащото с петрола седят руснаците ,колкото и нелогично да звучи това,при петрол 100$ годишно са необходими 2.5 трилиона долара а при 30 по-малко от 800 милиарда ,вярно че и те страдат но те са свикнали,цялата исторя им е такава,слабото място на краварите е петродолара и ниските цени намаляват търсенето му трикратно.."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Ко стана с тоз петрол бе - 5-6%, въййй
Рашъ и саудитците заминаха. Днес четох, че май ще си имаме компания над трилион маркет кап, ама ще видим какво ще решат...
И силния долар помага на петрола, кат нищо ще чукнем едни 20 гущера и тогава ... война. Или за да се отърват от силния петродолар ще го дропнат и пак ... война.
Коментар
-
От няколко дена си мисля че зад ставащото с петрола седят руснаците ,колкото и нелогично да звучи това,при петрол 100$ годишно са необходими 2.5 трилиона долара а при 30 по-малко от 800 милиарда ,вярно че и те страдат но те са свикнали,цялата исторя им е такава,слабото място на краварите е петродолара и ниските цени намаляват търсенето му трикратно..
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениекойто успее да хване дъното при петрола ще е голям късметлия...ама то това дъно бездънно ве колеги
Коментар
Коментар