IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Той станал и друг Дизелгей бе - тоя път с Рено... аман вече, писна ми да бият моите акции заради някакви пущиняци.
    Пак ли хвана жокера

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Гъзъ да го почваме ли пак с покупките? Какво ще кажете?
      Иде студ...Може..

пп Но само толкова, колкото си готов да загубиш....

пп Купи и за мен за 1000 долара ...
      Last edited by 4i40; 14.01.2016, 22:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Гъзъ да го почваме ли пак с покупките? Какво ще кажете?
        Забелязах, че ефекта от седмичната инвентаризация на запасите не приключва първия ден...
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Той станал и друг Дизелгей бе - тоя път с Рено... аман вече, писна ми да бият моите акции заради някакви пущиняци.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Гъзъ да го почваме ли пак с покупките? Какво ще кажете?

Коментар

• Buy NSU.
              Buy JETS x 22$
              В днешно време мишън почти импосибъл да намериш растежен етф на 5 ебитда.

Коментар

• Buy Goldcorp

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                  шортете бързо щото Жей Пито нали каза, всеки връщок - шорт .....

@Айде Импе да им избушим кочините ние сме .... е сега само в началото после ше има още един връщок май но нищо малко да им се секне на шортаджиите
                  Не мога повече, драги - последните пари си дадох, за да купя Ford.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Да видим сипчо дъл ще се удържи над 1900 до края на сесията, ако ли не...още бол манджа с грозде ке има...

Какво сте си заплюли приоритетно за купуване бе пичове при още спадове...

Коментар

• шортете бързо щото Жей Пито нали каза, всеки връщок - шорт .....

@Айде Импе да им избушим кочините ние сме .... е сега само в началото после ше има още един връщок май но нищо малко да им се секне на шортаджиите

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Мерси, се е нещо.
                        Точно за WFC си мислех, ала все още ми е само на 4% под моята, ранко е за добавка, дано да се спихне по хубаво нататък...
                        Аз съм лонг Уелс на $34.75 и после на 41. Голяма позиция ми е и за сега не мисля да увеличавам.

Джей Пи увеличих през август и за сега съм пас.

Но също като тебе се надявам на още по-голям спих въпреки, че съм изцяло дълъг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                          Само общи приказки мога да кажа по въпроса, а именно, че JPM и WFC имат много диверсифицирани експозиции и петролът е малка част от тях. Бях чел някъде, че най-големите експозиции са на регионални банки от регионите, където има най-много шистовци. Но не знам конкретни имена. От таблицата изглежда, че Ситигруп са били със силна експозиция, но дали не са се отървали между временно - не знам.

Ето я таблица с данни, но е стара:

http://uk.businessinsider.com/us-ban...4-12?r=US&IR=T
                          Мерси, се е нещо.
                          Точно за WFC си мислех, ала все още ми е само на 4% под моята, ранко е за добавка, дано да се спихне по хубаво нататък...

Коментар

• Как ви се струва UNG на тези нива ? Зад океана си мислят, че зимата ще им се размине ....
                            Някой търгува ли го това Wynn Resorts Ltd. (WYNN) ... или поне дайте мнение...
                            Откакто GS го препоръчаха като една от най-перспективните акции за 2016, все надолу върви - заедно с банката която го препоръчва ...
                            Last edited by Protokol; 14.01.2016, 17:56.
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Вие с равния сте по тези..
                              Кои банки имат най малка и най голяма експозиция към енергия ( и по специално фракаджиите)
                              Само общи приказки мога да кажа по въпроса, а именно, че JPM и WFC имат много диверсифицирани експозиции и петролът е малка част от тях. Бях чел някъде, че най-големите експозиции са на регионални банки от регионите, където има най-много шистовци. Но не знам конкретни имена. От таблицата изглежда, че Ситигруп са били със силна експозиция, но дали не са се отървали между временно - не знам.

Ето я таблица с данни, но е стара:

http://uk.businessinsider.com/us-ban...4-12?r=US&IR=T

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                                Е, да, очакванията като се занижат силно после е лесно да ги биеш.

Но все пак по-добре така, отколкото да си под тят. Според мене волатилността и вероятността СиП да отиде още малко надолу (1850-1800) ще си остане още два-три месеца дори и при отчети, които бият очакванията.

Но аз това го наблюдавам от чисто любопитство за пазарната реакция.
                                от тия нива си отива към 2100
                                стига мечешки лигавщини и апокалиптични картини.
                                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Working...
                                X