If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само общи приказки мога да кажа по въпроса, а именно, че JPM и WFC имат много диверсифицирани експозиции и петролът е малка част от тях. Бях чел някъде, че най-големите експозиции са на регионални банки от регионите, където има най-много шистовци. Но не знам конкретни имена. От таблицата изглежда, че Ситигруп са били със силна експозиция, но дали не са се отървали между временно - не знам.
Как ви се струва UNG на тези нива ? Зад океана си мислят, че зимата ще им се размине ....
Някой търгува ли го това Wynn Resorts Ltd. (WYNN) ... или поне дайте мнение...
Откакто GS го препоръчаха като една от най-перспективните акции за 2016, все надолу върви - заедно с банката която го препоръчва ...
Вие с равния сте по тези..
Кои банки имат най малка и най голяма експозиция към енергия ( и по специално фракаджиите)
Само общи приказки мога да кажа по въпроса, а именно, че JPM и WFC имат много диверсифицирани експозиции и петролът е малка част от тях. Бях чел някъде, че най-големите експозиции са на регионални банки от регионите, където има най-много шистовци. Но не знам конкретни имена. От таблицата изглежда, че Ситигруп са били със силна експозиция, но дали не са се отървали между временно - не знам.
Е, да, очакванията като се занижат силно после е лесно да ги биеш.
Но все пак по-добре така, отколкото да си под тят. Според мене волатилността и вероятността СиП да отиде още малко надолу (1850-1800) ще си остане още два-три месеца дори и при отчети, които бият очакванията.
Но аз това го наблюдавам от чисто любопитство за пазарната реакция.
от тия нива си отива към 2100
стига мечешки лигавщини и апокалиптични картини.
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар