Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеГъзъ да го почваме ли пак с покупките? Какво ще кажете?
Тези тикери отдолу имат голяма експозиция към US газ-ът
SWN - 100% почти;
RICE - 100% почти;
EQT - 97%;
UPL - 85%;
GPOR - 77%;
RRC - 75%;
COG - 73%;
AR - 70%;
ECA - 65%;
WPX - 50%;
CNX - 100% (след като внимателно отразим 200% въглища, но поне няма шистов петрол)
Ако има мераклии, да си ги разпределяме и да ги разнищим.
Щото за някой от тях евентуално повишение на газта вероятно ще е закъсняло.Last edited by Tkilata; 14.01.2016, 22:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТой станал и друг Дизелгей бе - тоя път с Рено... аман вече, писна ми да бият моите акции заради някакви пущиняци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеГъзъ да го почваме ли пак с покупките? Какво ще кажете?
пп Но само толкова, колкото си готов да загубиш....
пп Купи и за мен за 1000 долара ...Last edited by 4i40; 14.01.2016, 22:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеГъзъ да го почваме ли пак с покупките? Какво ще кажете?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениешортете бързо щото Жей Пито нали каза, всеки връщок - шорт .....
@Айде Импе да им избушим кочините ние сме .... е сега само в началото после ше има още един връщок май но нищо малко да им се секне на шортаджиитеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМерси, се е нещо.
Точно за WFC си мислех, ала все още ми е само на 4% под моята, ранко е за добавка, дано да се спихне по хубаво нататък...
Джей Пи увеличих през август и за сега съм пас.
Но също като тебе се надявам на още по-голям спих въпреки, че съм изцяло дълъг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеСамо общи приказки мога да кажа по въпроса, а именно, че JPM и WFC имат много диверсифицирани експозиции и петролът е малка част от тях. Бях чел някъде, че най-големите експозиции са на регионални банки от регионите, където има най-много шистовци. Но не знам конкретни имена. От таблицата изглежда, че Ситигруп са били със силна експозиция, но дали не са се отървали между временно - не знам.
Ето я таблица с данни, но е стара:
http://uk.businessinsider.com/us-ban...4-12?r=US&IR=T
Точно за WFC си мислех, ала все още ми е само на 4% под моята, ранко е за добавка, дано да се спихне по хубаво нататък...
Коментар
-
Как ви се струва UNG на тези нива ? Зад океана си мислят, че зимата ще им се размине ....
Някой търгува ли го това Wynn Resorts Ltd. (WYNN) ... или поне дайте мнение...
Откакто GS го препоръчаха като една от най-перспективните акции за 2016, все надолу върви - заедно с банката която го препоръчва ...Last edited by Protokol; 14.01.2016, 17:56.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар