If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не успя ли да изчакаш още малко за WFC - днес е екс-дивидентната дата но да винаги има и алтернативи
Не, не можех да чакам повече, а и дивидента там стана смешен
Освен това не виждам каква врътка може да се изиграе с pre и ex divident. Теоретично NPV-то на дивидента + цената на акцията не би трябвало да се влияе от това
Но най-важното, бях решл да взимам MasterCard, което и направих. Купих ги на $311.50 и сега са на $328 за два дни. Докато WFC са съвсем леко нагоре. Всъщност даже и не са в предварителната търговия
Силни отчети снощи, aко и да се надявах WELL да ги отвее с бая повече. Единствената дупка е SKT, но там мисля си научих урока и вече съм спец по всички видове молове, молчета и молища. В добавка добри новини за PFE и пак e бая близо до take profit.
Проблемът е CXW. Супер отчет, но ръководството сякаш е решило да срине цената. Oт една страна добрите фин показатели, от другата - мошеници начело и политически риск. Дали да излизам на -20% или да се надявам на общо събрание.
И пак - FRT на тази цена е бонбон. Може да остане дори за внуците.
Нещо не схванах за WELL. Погледнах набързо отчета им - ама те са надолу спрямо предни години. Кое му е силното? Или имаш предвид, че уж се очаквали по-лоши резултати?
Силни отчети снощи, aко и да се надявах WELL да ги отвее с бая повече. Единствената дупка е SKT, но там мисля си научих урока и вече съм спец по всички видове молове, молчета и молища. В добавка добри новини за PFE и пак e бая близо до take profit.
Проблемът е CXW. Супер отчет, но ръководството сякаш е решило да срине цената. Oт една страна добрите фин показатели, от другата - мошеници начело и политически риск. Дали да излизам на -20% или да се надявам на общо събрание.
И пак - FRT на тази цена е бонбон. Може да остане дори за внуците.
Е е не баш върхът. има още 50 -100 долара на горе преди да се сурне на доле. И това ще му е за тази година.
Да не си врачка, как ги сметна тия 50-100. Не че ще ги откажа де - и на малко се радвам.
Terziev, аз имам малко в WELL, но ги взех много скъпо и съм на минус от 2 месеца с тях. Бих допълнила, но некакво съм скептична за отчета. Като гледам и пазарът е скептичен. Нищо чудно да реагират на вътрешна информация още не стигнала до простосмъртните. Освен това не ми показва да раздават дивиденти тоя месец. Да не са ги резнали?
FRT и те чакат отчет днес и са надолу вероятно поради същата причина. SPG - същата музика. Но ще си помисля за тях де.
Ако се чудите що златото тръгна надолу - щото с небеизвестния си "късмет" го взех баш на върха. И взех МНОГО. И сега ме гони шизофрения - да се радвам ли, че долара расте или да ме е яд, че златото пада.
Кефят ме Николчовците как бутат акцията нгоре насила terziev, кво ще купиш сега?
Е е не баш върхът. има още 50 -100 долара на горе преди да се сурне на доле. И това ще му е за тази година.
Днес съм пас, радвам се на продажбите и на дивидентопада и чакам отчетa на WELL. Ако ти се играе хазарт, вземи тлъсто парче там. В абсолютно най-лошия случай ще падне до 48, докато при добър резултат ще лети поне два дни.
Mалко ме е страх да ти кажа какво дебна... ама понеже индиректно ти ми даде идеята - REML. Само дето твоите датчани ми правят въртели, защото е по-специален продукт. За по-дълго държане FRT е слязъл на много добра цена, SPG също. Според мен хората ще се юрнат по моловете, когато могат.
Според мен не бива да пипаш златото.
---
Добавка: наблюдавам и abev, че се гърчи и се надявах pipbel да рече кога е арно за допълване.
Ако се чудите що златото тръгна надолу - щото с небеизвестния си "късмет" го взех баш на върха. И взех МНОГО. И сега ме гони шизофрения - да се радвам ли, че долара расте или да ме е яд, че златото пада.
Кефят ме Николчовците как бутат акцията нгоре насила terziev, кво ще купиш сега?
Коментар