Има 8 ч до края на акциите на ET с право на дивидент.Преди няколко дена бяха.6.6 $ а сега са вече 7.06 на премаркета.Може и да ги продам че прескочиха ръста на дивидента от 30,5 цента.Стабилно се държи акцията.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Къде идва един келеш да се хвали какви акции е купил? Къде?
Че и съвети за акции на други "малолетни"? Къде това?
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеМиналото лято идва един 17 годишен келеш и ми се хвали, че си взел първата акция - AMD на 27. Обясняваше ми как имало смисъл, защото новият им процесор къртил. Другите съвети на малолетните бяха Tesla на 400. Вече слушам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеAMD за 2-3 седмици направи 50% ръст, страшна работа. Аз съм взел 2% от този ръст. Смешно нали. Показва липса на майсторство.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
опищях форума при цена 4 и 30% доходност. Оттогава 2 пъти дивидент и 70% капиталова. точно си викам, 'спокойно, не се нерви, поне някой направи мазнинки' и то кво излиза...
Вчера ме беше яд че продадох Nikola-та баш в една дупка (прословутата ми каръщина), а можех спокойно 300 долара отгоре да им взема. Сега видях че паднали с 3 долара след отчета, та леееко ми поолекна, че не съм се минала още повече. Но аз продължавам да вярвам в Nikola и пак ще си купя от тяхLast edited by IvelinaJensen; 05.08.2020, 10:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
АМ отдавна ги разкарах
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Изпусна влака за TALO, ако не взе досега. Или поне няма да си в първа класа. TALO Става да продадеш и на +7-8%, но компанията има и голям потенциал при не чак такъв риск. За нея трябва да се следят новините, че имат разправии с Мексико. Разрешат ли ги, може и 100% нагоре да направи.
Ако имах АМД, бих продавал. Не, че не може да скочи още, но просто не им вярвам на глупостите.
Ако имаш още от NIO и АМ - тези бих държал, като АМ сигурно ще падне малко тези дни. Ако си направила 50% печалба, можеш и да прибираш парите. Ще се повторя, но NIO горна граница няма.
TALO скочиха щото утре пускат отчет и трейдърите се надат на бърза печалба - тъй ми се струва
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеTerziev, тия TALO за дей трейдинг ли ги препоръчваш?
Не издържах на психическото напрежение и разкарах Nikola преждевременно - реших да се застраховам, че ми писна да се овъртям. Днес излизат отчетите им и съм някак си скептична. Вие как смятате - ще скочат ли след тях или ще се сринат?
А ралито на AMD как ще коментирате? И там турнах малко колкото да съм в играта ама май сгафих.
SE добре ми тръгнаха, пу, пу
Ако имах АМД, бих продавал. Не, че не може да скочи още, но просто не им вярвам на глупостите.
Ако имаш още от NIO и АМ - тези бих държал, като АМ сигурно ще падне малко тези дни. Ако си направила 50% печалба, можеш и да прибираш парите. Ще се повторя, но NIO горна граница няма.
Коментар
-
Terziev, тия TALO за дей трейдинг ли ги препоръчваш?
Не издържах на психическото напрежение и разкарах Nikola преждевременно - реших да се застраховам, че ми писна да се овъртям. Днес излизат отчетите им и съм някак си скептична. Вие как смятате - ще скочат ли след тях или ще се сринат?
А ралито на AMD как ще коментирате? И там турнах малко колкото да съм в играта ама май сгафих.
SE добре ми тръгнаха, пу, пуLast edited by IvelinaJensen; 04.08.2020, 23:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеBP скочи. Как ви се струва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеBP скочи. Как ви се струва?
Коментар
-
Днес яко кърти, чисти, извозва. За Westrock... толкова нарисувано беше. Направо не беше честно за три дни да изкарам 7%, че и дивидента да хвана.
Tkilata , изпуснах Antero. Не мога да повярвам просто. Не искам да ги гоня, но според теб има ли някакъв шанс да се кача?
RTX отива на добри нива. Дори да падне още малко, то средно-дългосрочно посоката е ясна. Сделката днес обаче е INGR; особено под 74-75. Пък ако някой вчера взе TALO, вече наистина ще си искам почерпка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
Виза и МастърКард имат проблем с бизнес модела. С няколко думи: Те се стремят към мрежа от доволни и лоялни крайни клиенти, а печелбите им в голямата си част идва от търговците. Търговците участват в тази схема с голямо нежелание, а напоследък започват и да се бунтуват, защото ако разшириш малко дефиницията си за рекет - ти ми кажи, какво виждаш.
Аз не бих участвал в бизнес, в който тези от които ми зависи печалбата ме мразят и се чудят как да ме заобиколят.
Същото между другото се забелязва и при Eпъл и Гугъл с техните магазини за приложения, а и с други цифрови платформи.
Рано или късно обществото ще намери начин да регулира това, а най-простото решение е ДКРКП - Държавна Комисия за регулиране на Картовата Платформа.
Бих могъл да разбера аргумента, че така е от 60 години, но не и да се съглася, че може да продължи още дълго.
Освен това, търговците се мръщят предимно на MIF-овете, а те не отиват във Виза или МастърКард, а в банката издател на картата. Така че проблемът е главно за банкитеLast edited by Money; 04.08.2020, 18:38.
Коментар
Коментар