Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеterziev, кво ще купиш сега?
Mалко ме е страх да ти кажа какво дебна... ама понеже индиректно ти ми даде идеята - REML. Само дето твоите датчани ми правят въртели, защото е по-специален продукт. За по-дълго държане FRT е слязъл на много добра цена, SPG също. Според мен хората ще се юрнат по моловете, когато могат.
Според мен не бива да пипаш златото.
---
Добавка: наблюдавам и abev, че се гърчи и се надявах pipbel да рече кога е арно за допълване.Last edited by terziеv; 05.08.2020, 22:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениев момента на сплита на Епъл Дау ще падне ли с 300 пункта или не?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не продавай командитните д-ва, ако не си съвсем сигурен какво правиш. Това, което ЕT разпределя не е дивидент.Влизаш в много опасен данъчен режим. Писал съм го назад във форума и съм давал линкове.
Коментар
-
Еми ако ги беше взел сега щеше да си с едни 10% нагоре с тях
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
Единствено Дисни ми хваща окото. Най силния тренд който усещам през последните години е стремежът към преживявания. А пандемията държи този стремеж в тенджера под налягане.
Току що забелязах, че невероятният ми ум е закупил днес Virgin Galactic. Нещо, което очевидно съм искал, но не съм знаел, че съществува
Коментар
-
А, не казвам, че няма...
Но е интересно как тези малолетни идват при Терзо да му дават съвети...
Затова питам къде точно идват?
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
А, има си ги- познавам един подобен образ, който взе на 350, паникьоса се като върна до 200 и продаде веднага щом излезе на +
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИма 8 ч до края на акциите на ET с право на дивидент.Преди няколко дена бяха.6.6 $ а сега са вече 7.06 на премаркета.Може и да ги продам че прескочиха ръста на дивидента от 30,5 цента.Стабилно се държи акцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеКъде идва един келеш да се хвали какви акции е купил? Къде?
Че и съвети за акции на други "малолетни"? Къде това?
- 1 like
Коментар
Коментар