IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
    Е уж би трябвало да отбираш от икономика...а изцепваш че Алкоа били били яко очакванията...

Кои очаквания бе Мишо? Занижените?

Ако аз ти заложа че тая година ще загубиш 5 % и ти загубиш 4.5 % ще си ми бил ли очакванията?

Я сега седни и прочети какво е положението с алкоа...наистина. Разгледай non GAPP ърнинга ....разглеадй какво правят. Колко пари имат...колко в действителност губят и после приказвай на ангро.

Щото то е лесно...СНБС - Алкое бие ...и готово - купувай те ти казват абсолютната истина.
    Ив, ти също знаеш, че лошите очаквания са включени в цената и нещата като се окажат по-малко лоши, всъщност за пазара са добри.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      Един приятел предложи да им изпратим Мавъра за да спасява късите на NYSE.
      Не вярвам СиП от тук да върви само нагоре. Според мене преди да стигне 2200 може да падне на 2075 или дори 2050. Трагедията на шорта ще е, че сигурно ще влезе още повече шорт и ще максимизира загубата.

Голдман и БлакРок предупреждают, че СиП не може повече да върви нагоре и че новините от Q3 и 4 няма да са особено добри. Така че аз СиП не го виждам над 2200 декември, но и много надолу също не го виждам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
        Съжалявам Ники, но ми се струва, че прекалена, несъразмерна част от приходите се събират от здравния отрасъл. Липсва баланс. А това рядко е устойчиво за дълго време. Може и да има нещо в Cvs, което я прави силно конкурентна спрямо подобните. Успех
        Смятал ли си я как се представя при хипотеза, че наритат всички програми, които завършват на care след изборите.
        Аз самия също ръчкам няколко дълги полупроводника, но си давам сметка, че при нормална парична политика са моментално делено на две.
        Като цяло нетно къс.
        Чакам 100 долара и продавам. Движат се между 90 и 105. Това е. Както и като даимлер падне под 60 аз купувам квото мога

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
          Ужасно е когато на някой ей така без никакъв проблем му лепваш подобен етикет. Това е много силна атака щото с една реплика поставяш някой в положение в което трябва да се защитава, оправдава...без да дадеш нито един аргумент нито да помислиш в действителност върху казаното и каквото и да каже човека...отговора е глупости това е теория на конспирацията и всичко "приключва".
          Същото важи и в обратната посока. Конспиративната теория казва, че някаква малка група хора контролира нещата. От там нататък всякакви логически обяснения на събитията автоматично отиват на боклука, защото който контролира може да си прави каквото си иска и логиката няма място.

Коментар

• Съжалявам Ники, но ми се струва, че прекалена, несъразмерна част от приходите се събират от здравния отрасъл. Липсва баланс. А това рядко е устойчиво за дълго време. Може и да има нещо в Cvs, което я прави силно конкурентна спрямо подобните. Успех
            Смятал ли си я как се представя при хипотеза, че наритат всички програми, които завършват на care след изборите.
            Аз самия също ръчкам няколко дълги полупроводника, но си давам сметка, че при нормална парична политика са моментално делено на две.
            Като цяло нетно къс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
              Ако някой нещо купува в момента - да сподели
              Да го обсъдим
              Може и да си купим.
              Да не е ситуцията никой не купува и чакаме други да ни качат пазара, че да продадем харно
              Cvs

Коментар

• Ако някой нещо купува в момента - да сподели
                Да го обсъдим
                Може и да си купим.
                Да не е ситуцията никой не купува и чакаме други да ни качат пазара, че да продадем харно

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                  Тръмп ще спечели поне така си мисля. На хората им е писнало от сегашният политически елит.
                  оооо днес като четох как тоя мишок сандърс е подкрепил клинтън продажник пълен
                  destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

пак да го кажа ,късите в банките не са ударени ,докато не стане това няма обръщане...
                    А и Тръмп диша във връта на Клинтъновица покрай тази сеч на хора в Щатите... и требва спокойствие за да я изберат...
                    Тръмп ще спечели поне така си мисля. На хората им е писнало от сегашният политически елит.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                      Продължават яко да надуват пазара напук на всякаква логика.

пак да го кажа ,късите в банките не са ударени ,докато не стане това няма обръщане...
                      А и Тръмп диша във връта на Клинтъновица покрай тази сеч на хора в Щатите... и требва спокойствие за да я изберат...

Коментар

• Един приятел предложи да им изпратим Мавъра за да спасява късите на NYSE.

Коментар

• Продължават яко да надуват пазара напук на всякаква логика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                            Къде е големия жмуц бе играчи?ако ви слуша човек ще фалира
                            нали големите трябва да си изчистят портфейлите и таксиджийте да купят на върха

Коментар

• Къде е големия жмуц бе играчи?ако ви слуша човек ще фалира
                              Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
                                Е нямаше как Икономиста да не вметне, че девалвациите водят до по-висок растеж Но къде го империческото доказателство след падането на еврото и йената спрямо долара , че това е наистина така... /дори и да не гледаме девалвациите на найрата и рублата/

А дали става дума за баба и дядо или за богат чичо и леля с КоКоСи?
                                CoCo tranches са по принцип 100к par4eto....

retail преz фонд. ина4е даржат предимно облигации

Коментар

Working...
                                X