If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е то ако стигне до 7, най-вероятно ще го видим и на 0. В низходящ канал е. Кеширай половината ако слезе за 8,4/8,5.
Аз го играя със сертификати - вече кеширах една част така че съм си взел моето от спада, и от това което съм оставил ако тръгне в обратната посока загубата ми е ограничена, а ако от тук стигне до 7 печалбата ми е ще 90% на остатъка.
Най-грубо на банката и трубват според мен поне 5 милиарда увеличение на капитала. И това е оптимистична прогноза Това при 15 милиарда капитализация води до 30% спад от тук нататък. От 11 евро 30% ето я на 7,7 И пак казвам това според мен е оптимистичен сценарии. Може да и трябват и 10 милиарда и тогава цената удря 3 евро. Което пък за моите сертификати води до 280% печалба.
Аз пуснах един къс викс до утре, 8 сутринта в щатско. В последно време това е много смешна игричка, но доста елементарна и доходоносна. Ще повтарям докато се развали.
Продадох половината. 2,4% отскок от снощи не е зле. Политическите глупости не струват и 5 стинки на пазара. Е, не продадох в 8, а в 8:59, ама карай, пак добре. Ако бях изчакал до 9 с тъпата им анкета дето и те не знаят кво мери, щеше да има още 1% бонус. Кофтито е, че икономическия/борсов контекст е неблагоприятен и трябва да се внимава. Не става да се набутат повече пари. Само за удоволствие става това упражнение в момента, иначе акаунта заминава.
Изненадан съм от Клинтън и леко разочарован от Тръмп най вече щото поваряше това което повтаря непрекъснато.
Според мен най голямата изненада е че Клинтън не се издъни кардинално. Не сяматам в ниаккъв случай че е победила обаче.
Много е интересно какво мисли средния американец. Тръмп може да спечели само ако говори езика на средния американец. Ако бях аз там щях да кажа по силни и верни неща. Трябва да му туитна кво да каже...)))
И аз. Не прегледах всичко, ала нищо особено не ме впечатли.
Бабишкерата изглеждаше хладнокръвна, а Тръмпета ме разочарова - хванаха го в капан и често изпадаше в обяснителен режим.
Пък и не знам какъв тъпан трябва да си да си въобразиш че можеш да минеш за голяма работа без да си разкриваш данъците и дори да се самоласкаеш че си смарт понеже си намерил начин години наред никакви данъци да не плащаш.
Струва ми се че довечера соларите ще се представят по добре от въглищарите...
Коментар