IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много положително и много уверен говори Бернанке относно икономиката на САЩ!
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнение
      Не е никаква загадка какво ще каже Бернанке. Същото, каквото пише в бежовата книга. Има леко подобрение, но още ръстът е слаб и нестабилен. Инфлацията е ниска. Данните за безработицата дават разнопосочни сигнали. ФЕД следи ситуацията и има готовност да приложи всякакви мерки за стимулиране на икономиката. И много дрън-дрън в същия дух.
      Така е но как ще го разтълкуват спекулантите....

Коментар

• Не е никаква загадка какво ще каже Бернанке. Същото, каквото пише в бежовата книга. Има леко подобрение, но още ръстът е слаб и нестабилен. Инфлацията е ниска. Данните за безработицата дават разнопосочни сигнали. ФЕД следи ситуацията и има готовност да приложи всякакви мерки за стимулиране на икономиката. И много дрън-дрън в същия дух.

Коментар

• Ще го слушаме .

Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнение
          Ще каже едно стихотворение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Какво ли ще каже днес Бернанке???
            Ще каже едно стихотворение.

Коментар

• Данните за Jobless claims не са лоши .

Коментар

• Малко остана до речта на Бернанке .

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  Какво ли ще каже днес Бернанке???
                  Бауууу!
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Какво ли ще каже днес Бернанке???

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                      SVU, VLO, LUKOY,BAC,GOOG, short AMZN и Йена,от европейските акции имам RWE(но не и с мои пари), Wolksvagen и Рено по малко . Гледам да имам само много волатилни акции където може да се търгува
                      Йената е интересна.. оттам може да почне голямата каша..Японските компании може да се окажат в момента на доста добра позиция т.е. евтини..
                      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                        Това да се чува.. Къде си дългосрочен ?
                        SVU, VLO, LUKOY,BAC,GOOG, short AMZN и Йена,от европейските акции имам RWE(но не и с мои пари), Wolksvagen и Рено по малко . Гледам да имам само много волатилни акции където може да се търгува

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                          Ха-ха, с 1 ден наваксах 1 месец спад на сметката. Взех си печалбата и оставам на дългосрочните си позиции. Шорт кавъринг беше това на най-големите и агресивни играчи, които докараха спада + ефект от скока на петрола, . Скоро ще имаме период, в които ще рушат появяващи се фигури за ръст така че когато ви се струва че нещо е съвсем сигурно означава да се прави точно обратното.
                          Това да се чува.. Къде си дългосрочен ?
                          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Ха-ха, с 1 ден наваксах 1 месец спад на сметката. Взех си печалбата и оставам на дългосрочните си позиции. Шорт кавъринг беше това на най-големите и агресивни играчи, които докараха спада + ефект от скока на петрола, . Скоро ще имаме период, в които ще рушат появяващи се фигури за ръст така че когато ви се струва че нещо е съвсем сигурно означава да се прави точно обратното.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                              Ето и моето мнение - мисля, че някои от следващите дни ще видим голямо движение нагоре..съпроводено с голяма волатилност. В този случай дневните и стоповете ще бъдат пометени..По-разумния подход би бил умерена позиция където има някаква стабилност въпреки срива- засега това са ценните метали и по-специално среброто..

Евро-йена - изглежда добре за дълги дори и в момента... Стоп под 95.96. Х&Ш не прилича, но има условия за добър ревърс..
                              А моето че някой от следващите дни ще видим голямо движение...НАДОЛУ..
                              Защото никой няма да чака последният ден да види гърците що ще измислят....
                              ДАХ около 5500 ще видим скоро и то при оптимистичен сценарии че нещата ще тръгнат към оправяне....

Коментар

• Най-вероятно речта на Бернанке утре ще определи посоката на индексите до 20-ти !

Коментар

X