IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
    Ей тази Нокия я размазаха. Стивън Елоп трябва да го изгонят незабавно. Този човек ще влезе в историята като най провалилия се (или продажен) мениджър. Имах си аз едно наум че така ще стане
    ще се помотаят още малко и трябва някой да ги купува
    аз си мисля за Майкрософт...
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
      Ей тази Нокия я размазаха. Стивън Елоп трябва да го изгонят незабавно. Този човек ще влезе в историята като най провалилия се (или продажен) мениджър. Имах си аз едно наум че така ще стане
      http://seekingalpha.com/article/7084...azon-buy-nokia
      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Ей тази Нокия я размазаха. Стивън Елоп трябва да го изгонят незабавно. Този човек ще влезе в историята като най провалилия се (или продажен) мениджър. Имах си аз едно наум че така ще стане

Коментар

• Много са стабилни. Не е истина. мор за мечките. Няма кой да продава.. това е

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Е как няма да има ръст. И за сламката ще се хванат за да се засилят на зелено.
            Утре 4 Юли
            Аха,нека да изядът пуйките пък ще видим
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнение
              Много силен ден за индексите въпреки лошите икономически данни глобално. Изглежда има много силни очаквания за QE3 (гледайки какво правят среброто и златото) и за силни ърнингс рипорти. Атила позна цялата вълна от 29.06...
              Е как няма да има ръст. И за сламката ще се хванат за да се засилят на зелено.
              Утре 4 Юли

Коментар

• Много силен ден за индексите въпреки лошите икономически данни глобално. Изглежда има много силни очаквания за QE3 (гледайки какво правят среброто и златото) и за силни ърнингс рипорти. Атила позна цялата вълна от 29.06...

Коментар

• Ееее бравос. Еваларката.
                  Кефите ме тука с тия анализи. Може много да попие човек стига да иска.
                  Това е конструктивен форум. А не като в много теми дето са се хванали гуша за гуша и се попържат като пъдари.

Аз тука на 26-ти, когато олиото беше 77 и нещо си напазарувах 5 разпродадени О&G
                  компанийки (понеже сектора ми е най познат от всички). BHI, HAL,TOT,SLB, KEG.
                  Вчера само бяха на +3.80, а общо на + 8.02. Кой ти ги дава тия пари за 4 дни
                  Лошото е че е демо . Всеки един свободен цент съм вкарал в БФБ.
                  И без това не се чувствам достатъчно готов за НИСЕ, а и времето е кът.
                  Ма нищо - за последния спад преди Коледното рали ще съм на линия.

Коментар

• и последно от мен!

Силния ъптик в последните минути е много знаков! Изроди са професионалистите в САЩ!
                    Знаят, че след такова рали, много мечета търсят вариант да затворят късите си позиции... и ако има тик надоле веднага ще го използват за това.
                    Професионалистите купуват края на сесията - за да извадят душите на мечетата - принуждавайки ги да затварят късите си позиции на овърмаркет! така протата постигат 2 неща:
                    - вземат максимум кръв на мечетата
                    - по-важното е че е Петък - и така избутвайки покупките на мечетата на овърмаркет пазара - ще провокират възходящ гап в Понеделник!

Нищо чудно СиП на премаркет в Понеделник сутринта да се търгува на 1370-74...

както казах - изроди са... дирижорите!

Коментар

• Графиките на водещите европейски босри са супер бичи... и освен ако не гръмне някоя "бомба" (а както знаем - тя не гърми случайно..) ралито в Еропа ще трае също няколко дни...
                      Лошото е, че финансовия сектор е с голяма тежест и в САС, и в ФУТСИ100, и в АЕX - което ги прави силно уязвими за евентуални "лоши новини"...

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Благодаря,че разсъждаваш на глас

но,нищо не каза за петрола,а при движение от ЦЕЛИ 7$ за един ден -неможем да го пропуснем!!!

Така си мисля и аз бичи са настроенията поне до средата на другата седмица,отчетите са важен момент за средносночното движение на индексите!!!

П.С. Още държа на мнението си ,че ADS ще рипнат доста,след отчетите и по скоро след покупките на спортните фенове покрай Европейското първенство
                        Мда, петрола рипна почти 10% - не си спомням откога не съм виждал такова движение за 1 сесия... май в началото на кризта около Египет преди време...
                        Мисля си че тук имаме два основни фатора - брутален шорт кавъринг + слаб долар!

Но петрола сега няма много сила за ръст си мисля! Чисто фундаментално погледнато.! Не че не могат да го закарат много нагоре - но 92$ (за крууда говоря) няма да може да го бие, според мен! единствено ако долара супер много го девалвират - което няма как да стане сега през летните месеци - предвид 'шоуто" което се задава с изборите в САЩ!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                          Интересно започва новото 6 месечие... Точно когато дребните ритейлъри капитулираха емоционално (супер ниските обеми на търговия в последните седмици) и започнаха да селват маркета...... и "биковете" се върнаха в играта!

Ще видим дали решенията на евролидерите ще бъдат реален "гейм чейнджинг" - засега изглежда така (щото са много радикални) - реално ръцете на ЕЦБ се развързаха за да може активно да интервенира (чрез много механизми) на пазарите!
                          Първоначално изглеждаше, че "големите пари" решително напускат "убежищата си" и се вливат в рисковите активи.. започнаха да селкат франка, йената и знаковата евро/паунд...
                          НО!!!!!!!!!! но реално това движение спря! Единствено йената продължават да разпродават - но тя в случая не е показателна.... освен това обемите на пазара на акции са ниски... особено в последния час-два... пазарите на европейски дълг също не реагират бурно - както би следвало!

В резюме!
                          Силния възходящ импулс е факт!!! и като такъв - той неизбежно ще продължи! Въпросът е да се ориентираме до кога и до къде! Днес я ясно - ще си лагва възходящо... със силен тик в последните минути (нo може и тик надоле- затваряне на дейтрейдове - по-малко вероятно)... В Понеделник, Вторник и Сряда (знакова USA дата ) - продължаваме нагоре! Едва Четвъртък маркета ще е узрял за сътресения - предвид срещата на ЕСБ и лихвеното решение. В ПЕтък имаме най-значимите данни за САЩ - месечна безработица, а от 9.07 - почваме с отчетите....
                          от гледна точка на графиките за седмицата - СиП без съмнение ще си тества връхчето при 1363... и най-вероятно ще го бие ... с потенциал да отиде до 1400 дори...

Принципно аз съм на страната на биковете! макар, че Юли, август винаги са слаби месеци - но тази година е необичайна... И в моите очи СиП ще си атакува 1400 +/-нивото... преди по-серионо движение надолу!

това е моето менние!

Успех на всички!! и хубав уикенд!
                          Благодаря,че разсъждаваш на глас

но,нищо не каза за петрола,а при движение от ЦЕЛИ 7$ за един ден -неможем да го пропуснем!!!

Така си мисля и аз бичи са настроенията поне до средата на другата седмица,отчетите са важен момент за средносночното движение на индексите!!!

П.С. Още държа на мнението си ,че ADS ще рипнат доста,след отчетите и по скоро след покупките на спортните фенове покрай Европейското първенство
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Интересно започва новото 6 месечие... Точно когато дребните ритейлъри капитулираха емоционално (супер ниските обеми на търговия в последните седмици) и започнаха да селват маркета...... и "биковете" се върнаха в играта!

Ще видим дали решенията на евролидерите ще бъдат реален "гейм чейнджинг" - засега изглежда така (щото са много радикални) - реално ръцете на ЕЦБ се развързаха за да може активно да интервенира (чрез много механизми) на пазарите!
                            Първоначално изглеждаше, че "големите пари" решително напускат "убежищата си" и се вливат в рисковите активи.. започнаха да селкат франка, йената и знаковата евро/паунд...
                            НО!!!!!!!!!! но реално това движение спря! Единствено йената продължават да разпродават - но тя в случая не е показателна.... освен това обемите на пазара на акции са ниски... особено в последния час-два... пазарите на европейски дълг също не реагират бурно - както би следвало!

В резюме!
                            Силния възходящ импулс е факт!!! и като такъв - той неизбежно ще продължи! Въпросът е да се ориентираме до кога и до къде! Днес я ясно - ще си лагва възходящо... със силен тик в последните минути (нo може и тик надоле- затваряне на дейтрейдове - по-малко вероятно)... В Понеделник, Вторник и Сряда (знакова USA дата ) - продължаваме нагоре! Едва Четвъртък маркета ще е узрял за сътресения - предвид срещата на ЕСБ и лихвеното решение. В ПЕтък имаме най-значимите данни за САЩ - месечна безработица, а от 9.07 - почваме с отчетите....
                            от гледна точка на графиките за седмицата - СиП без съмнение ще си тества връхчето при 1363... и най-вероятно ще го бие ... с потенциал да отиде до 1400 дори...

Принципно аз съм на страната на биковете! макар, че Юли, август винаги са слаби месеци - но тази година е необичайна... И в моите очи СиП ще си атакува 1400 +/-нивото... преди по-серионо движение надолу!

това е моето менние!

Успех на всички!! и хубав уикенд!

Коментар

Старото намаза филията!
                              Не може да се отрече, точна прогноза!!!

А какво ше прайме сега до края на фин. година, е върос за 1 мил $ ???

Коментар

Meрси! Разгадахме го тоя ход на дирижорите!

Аз най-се кефя на прогнозата си за Никей!

както и да е! От другата седмица - почва новото раздаване!
                                И то ще е .....

Коментар

Working...
                                X