Някой да коментира продължаващия спад на VIX? Маса хора си загубиха парите от хеджиране....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Аз за QЕ3 съм на мнението общо взето на Форекс Мастъра
Че ще има такова , ще има , по скоро въпросът е кога....
Защото няма да чакат лошите данни да се натрупат , че чак тогава да
предприемат нещо,защото докато се усетят Дау есента ще е под 12 000
а аз също съм на мнение че това няма да се случи преди изборите , да предвиждам
скорошна корекция , но не и под 12 100 - 12 200 .Last edited by ВУЙЧО; 17.07.2012, 13:55.Мнението ми води до фалит !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВсички ли чакате къси заради миналият август ....Ами този може да е по различен . Особенно ако се намекне в края на месеца за едно К3......а то ще го има тази година като се уплаши маркета достатъчно. Долара е много силен и им отива износа за разлика от вноса..
Така че при К3 не виждам долара под 1,3-1,4 ....сори на колегите в темата на форекса който чакат паритет.....
Q3 ще има само ако пазарите и икономиката се оакат лошо...при текущо ниво ако налеят пари това ще удари една яка инфлация при горивата и храните.
както им е сушава година в щатите + средностатистическия американец се вълнува основно от цената на бензина и макдоналдса... едно качване на цените на горивата ще е кол в спиците на каляската на Обама.
+ че реално в момента има програма (удължения туист)
днес си мисля, че Бен ще шикалкави както обикновено + че ще обърне внимание на конгреса, че само с монетарни акции няма шанс икономиката да изплува
ако кризите се лекуваха с печатане на пари...нямаше да има кризи
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеКупува Dow Jones @ 12 640 , лимит 12 840 , стоп 12 600
Проба за утре и вероятно последната ми дълга за този месец.
Така че при К3 не виждам долара под 1,3-1,4 ....сори на колегите в темата на форекса който чакат паритет.....
Коментар
� -
Тука даже и по-надилу го чакат:http://www.forecasts.org/djia.htm
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеЗа S&P не знам , но усещате ли Dow Jones как ще се топне много скоро
до ниво 12000 горе долу
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениехубави,лоши данни-СиП-а си изпердаши нагоре едни 30 пункта!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеПазара е яко шизофреничен. Такива неща които се случват с цените на някои огромни компании са сигурна индикация за очаквания за фалити - примери - Нокия, Пежо, Веолия, Сони. Панасоник, Ресърч ин Мойшун. Повечето с големи дългове или драстична загуба на пазарен дял или и двете. Аз лично мисля че Сони няма да оцелее, Рисърч ин моушън ще се свие в много по-малка компания (господ ме предпази там от загуби), купух си днес Пежо и мисля да потъргувам нокия
Коментар
� -
Пазара е яко шизофреничен. Такива неща които се случват с цените на някои огромни компании са сигурна индикация за очаквания за фалити - примери - Нокия, Пежо, Веолия, Сони. Панасоник, Ресърч ин Мойшун. Повечето с големи дългове или драстична загуба на пазарен дял или и двете. Аз лично мисля че Сони няма да оцелее, Рисърч ин моушън ще се свие в много по-малка компания (господ ме предпази там от загуби), купух си днес Пежо и мисля да потъргувам нокия
Коментар
�
Коментар