IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой да коментира продължаващия спад на VIX? Маса хора си загубиха парите от хеджиране....

Коментар

• Купува Dow Jones @ 12 640 , лимит 12 840 , стоп 12 600
      Мислих тази сутрин да затварям на +30/40 пункта но мисля че отчетите днес
      ще ми вземат лимита или поне ще се приближим доста до него . Стоп на 0 и
      оттук нататък ще слушам сърцето
      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Бертрам и Вуйчо - Q3 ще има каквото и да казва Майстора. Просто времето си лети и вече сме на половин месец в него.

Друг въпрос е дали ще има QE3.

Коментар

• Аз за QЕ3 съм на мнението общо взето на Форекс Мастъра
          Че ще има такова , ще има , по скоро въпросът е кога....
          Защото няма да чакат лошите данни да се натрупат , че чак тогава да
          предприемат нещо,защото докато се усетят Дау есента ще е под 12 000
          а аз също съм на мнение че това няма да се случи преди изборите , да предвиждам
          скорошна корекция , но не и под 12 100 - 12 200 .
          Last edited by ВУЙЧО; 17.07.2012, 13:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Всички ли чакате къси заради миналият август ....Ами този може да е по различен . Особенно ако се намекне в края на месеца за едно К3......а то ще го има тази година като се уплаши маркета достатъчно. Долара е много силен и им отива износа за разлика от вноса..
            Така че при К3 не виждам долара под 1,3-1,4 ....сори на колегите в темата на форекса който чакат паритет.....
            хем е така хем не така
            Q3 ще има само ако пазарите и икономиката се оакат лошо...при текущо ниво ако налеят пари това ще удари една яка инфлация при горивата и храните.

както им е сушава година в щатите + средностатистическия американец се вълнува основно от цената на бензина и макдоналдса... едно качване на цените на горивата ще е кол в спиците на каляската на Обама.

+ че реално в момента има програма (удължения туист)

днес си мисля, че Бен ще шикалкави както обикновено + че ще обърне внимание на конгреса, че само с монетарни акции няма шанс икономиката да изплува

ако кризите се лекуваха с печатане на пари...нямаше да има кризи

поздрави
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ами този може да е по различен
              Ами възможно е разбира се , точно затова позицията си има и лимит и стоп .

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                Купува Dow Jones @ 12 640 , лимит 12 840 , стоп 12 600
                Проба за утре и вероятно последната ми дълга за този месец.
                Всички ли чакате къси заради миналият август ....Ами този може да е по различен . Особенно ако се намекне в края на месеца за едно К3......а то ще го има тази година като се уплаши маркета достатъчно. Долара е много силен и им отива износа за разлика от вноса..
                Така че при К3 не виждам долара под 1,3-1,4 ....сори на колегите в темата на форекса който чакат паритет.....

Коментар

• Купува Dow Jones @ 12 640 , лимит 12 840 , стоп 12 600
                  Проба за утре и вероятно последната ми дълга за този месец.

Коментар

• Тука даже и по-надилу го чакат :http://www.forecasts.org/djia.htm
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                      За S&P не знам , но усещате ли Dow Jones как ще се топне много скоро
                      до ниво 12000 горе долу
                      i az sym na sy6toto mnenie

Коментар

• За S&P не знам , но усещате ли Dow Jones как ще се топне много скоро
                        до ниво 12000 горе долу

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                          хубави,лоши данни-СиП-а си изпердаши нагоре едни 30 пункта!
                          Мечо рали..Ще видим на 1370. Засега изглежда е нвъзможно, но ...
                          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• хубави,лоши данни-СиП-а си изпердаши нагоре едни 30 пункта!
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                              Пазара е яко шизофреничен. Такива неща които се случват с цените на някои огромни компании са сигурна индикация за очаквания за фалити - примери - Нокия, Пежо, Веолия, Сони. Панасоник, Ресърч ин Мойшун. Повечето с големи дългове или драстична загуба на пазарен дял или и двете. Аз лично мисля че Сони няма да оцелее, Рисърч ин моушън ще се свие в много по-малка компания (господ ме предпази там от загуби), купух си днес Пежо и мисля да потъргувам нокия
                              И азмисля че ще има доста искания за защита от кредитори ама до реален фалит няма да се стига

Коментар

• Пазара е яко шизофреничен. Такива неща които се случват с цените на някои огромни компании са сигурна индикация за очаквания за фалити - примери - Нокия, Пежо, Веолия, Сони. Панасоник, Ресърч ин Мойшун. Повечето с големи дългове или драстична загуба на пазарен дял или и двете. Аз лично мисля че Сони няма да оцелее, Рисърч ин моушън ще се свие в много по-малка компания (господ ме предпази там от загуби), купух си днес Пежо и мисля да потъргувам нокия

Коментар

Working...
                                X