IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://events.apple.com.edgesuite.ne...ent/index.html
    Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• http://www.google.com/finance?chdnp=...NYSE:KO&ntsp=0
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• И утре максимум да устиска суинга - до падежите на опциите...

А другата седмица - лавината от лайна ще се се изсипе...

Каквито и спекулации за КИ да има - трябва да поизспуснат въздух.... все пак 13 Септември е много далече...

Коментар

• VIX

При VXX,UVXY,TVIX има загуба от ролванета както при UNG
          Виж една дългосрочна графика и я сравни с индекса VIX и всичко
          е ясно.
          Защо имаше забрана за продажби на UVXY!!! Нали и при покупка и при продажба
          го хеджират с фючърсите и с опции! Тук са поставени к-р капани и то
          сериозни,като се има впредвид оборотите.UVXY падна 20 пъти! дори и да има ряз,ама ряз нагоре - няма да го компенсира.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
            Някой да коментира продължаващия спад на VIX? Маса хора си загубиха парите от хеджиране....
            Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            МанЕ, аз имам VXX 14, 13,5 и 13 Добре че бъкето не предлага от по лошите виксове
            Колеги, внимавайте много с тези виксове, че в последно време не работят както трябва. В последните сесии особено беше много тегаво. Примерно S&P-то прави -0,5%, а VXX -2% Тотално сбъркана работа. И така вече доста пъти. Предполагам, че това идва от изтичането на юлските опции. Ако има някои по-запознат да ме освети по въпроса.

Когато търгувате с тези ETN-и, никога не ги дръжте дългосрочно. Няколко сесии макс. Идеалното е дори дайтрайдинг. Те не следят добре S&P-то, нито VIX-а. Иначе са доста волатилни и са си супер И да не се ушиете с TVIX-a. Аз направих тази съдбоносна грешка Добре, че се усетих навреме и се изнизах. Този продукт е тотално счупен. Предполагам сте чули де, доста врява се вдигна, дори до съд се стигна.

Иначе за истнския VIX, CBOE VIX-a, в момента е на доста ниска стойност. Рядко стига до тези нива и почти никога не се задържа. В зоната 14-17 има нещо като съпротива, ако можем така да го наречем и обикновено отскача рязко нагоре, над 20 когато е на тези нива. А както знаете може да стигне и доста далеч. Ако не се лъжа под 13,125 никога не е слизал, ама това можете да си го проверите, говоря наизуст. Като цяло изгоден момент за вход, но трябва доста да се внимава. Печатарите могат да ви причинят много тежки загуби. Бъдете нащрек

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
              Как мислите дали ште видим нива на BAC отново под 4.95.Ас лично очаквам ниво 4 за дългосрочен вход.
              Безумно звучи, но да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                Хе-хе! Както обикновено - звучиш супер позитивно!
                Радвам се че оптимистичният ти дух е несломим!

БФБ не може да остаене в тия л.... твърде дълго! Въпросът е кой ще направи големи пари от предстоящото движение (когато и да дойде то)... Предвид факта че вече 6-та година само унищожение виждаме - склонен съм да приема, че няма ние да сме големите печаливши.... НО, важното е да се стабилизира пазара - щото реално той е предстваителната "оценка" на БГ активите - от бизнес, та до котка за домашен любимец....

Както и да е - продължаваме да гледаме мача... от терена! И чакаме светлината!
                А ще дойде ли.....
                Бях влезнах в Еларг и Атерата без мното зор продадох до тук лесно ...
                От пет дни се мъча да излезна от Фармата ,Инд.кап. холдинг и Стара планина....
                Сега гледам и аз като ДФ ми останаха шит като ССВ , ХИМ ,ЗХБГ и Емка / за мен не е шит/ и търся ДАХ защото там банките са на много добри цени. Погледни Комерса и Дойчебанк....не можеш да ги сравниш с ФИБ и ССВ....

Така че къде е този рицар ....

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                  Бива, имало някава криза, с която досаждат

Иначе БФБ изглежда че възбужда някава алчност на тези нива, а така или иначе, рано или късно ще огрее и в кучия..
                  Хе-хе! Както обикновено - звучиш супер позитивно!
                  Радвам се че оптимистичният ти дух е несломим!

БФБ не може да остаене в тия л.... твърде дълго! Въпросът е кой ще направи големи пари от предстоящото движение (когато и да дойде то)... Предвид факта че вече 6-та година само унищожение виждаме - склонен съм да приема, че няма ние да сме големите печаливши.... НО, важното е да се стабилизира пазара - щото реално той е предстваителната "оценка" на БГ активите - от бизнес, та до котка за домашен любимец....

Както и да е - продължаваме да гледаме мача... от терена! И чакаме светлината!

Коментар

Привет!

Как я караш? Отдавна не съм те засичал във форума!

Ще я дигаме ли БФБ-то? Или за умярял по-добре да не се говори... освен някой хубав спомен от далечното минало да си припомним...
                    Бива, имало някава криза, с която досаждат

Иначе БФБ изглежда че възбужда някава алчност на тези нива, а така или иначе, рано или късно ще огрее и в кучия..

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                      Шият ли шият, а

Каквото пускат това ще танцуваме, ако въобще ни се танцува де..

Поздрави
                      Привет!

Как я караш? Отдавна не съм те засичал във форума!

Ще я дигаме ли БФБ-то? Или за умярял по-добре да не се говори... освен някой хубав спомен от далечното минало да си припомним...

Коментар

• Но все пак в петък падежират месечните опции..... Мисля, че са сетнати към нива 1370 (така ми изглежда от графиките)....
                        А от другата седмица - спад ми се види (корекция) .. още повече че галимацията с Европата има накъде да се обостри... Освен това вече "важните" отчети вече ще са "изконсумирани" (като повод за силни движения...

евентуално по-активни действия на ЕЦБ, които да окрепят еврака... може да развалят тоя сценарий! Виждаме, че 0% лихва по овърнайт депозитите вече работи - европейските борси са стабилни,,,, Така че всичко в тази посока може да даде повод за нови покупки и по американските борси! Още повече, че късаците пак са с рекордна стойност!

Успех на всички!

..............
                        П.С. БАК не знам тоя юнак как си я представя на 4 долара! Аз не мога!

Коментар

Маркета е толкова тънък, че изродите си правят буквално гаргара!

Ни Бен, ни евро имат значение сега,,,, каквото решат няколкото големи на пазара!
                          Шият ли шият, а

Каквото пускат това ще танцуваме, ако въобще ни се танцува де..

Поздрави

Коментар

• Маркета е толкова тънък, че изродите си правят буквално гаргара!

Ни Бен, ни евро имат значение сега,,,, каквото решат няколкото големи на пазара!

Коментар

• Как мислите дали ште видим нива на BAC отново под 4.95.Ас лично очаквам ниво 4 за дългосрочен вход.
                              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                                Някой да коментира продължаващия спад на VIX? Маса хора си загубиха парите от хеджиране....
                                МанЕ, аз имам VXX 14, 13,5 и 13 Добре че бъкето не предлага от по лошите виксове

Коментар

Working...
                                X