Първоначално изпратено от 4ubaka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Много волатилност днес... много нещо! Ама и обороцията много малка ... То се и очаква - предвид празниците...
Силно се набива на очи търсенето на акции от "защитните" сектори - Makdonalds, Уол март, Проктър-а, Джонсън'с, колите, Дисни... докато технологичния сектор е само една дума - Апълката... насдак се описва само с тази 'чудна" компания... Мисля си - като започне селофа от другата седмица - как ще я удържат Апълката??? и като вземе да се свлича - как ще реагира масовия 'играч"... май много малки сметки ще се трансформират в няколко големи... апъл си спомням че е падала и до 10% в единична сесия - Насдак 100 - сигурно 200 пункта ще загуби в тоя случай...
Алкоа рипортва във вторник - а вече доста се свлече цената...
Хаузинга - уж се възтановявал - пък хич не го щат! KBH в първи клас е вече... Ленард държи - ама ще го цепнат скоро...
другата седмица голям екшън ни чака.. ми се струва... свободното падане на Никей е показателно - 500 пункта за 24 часа...
оф стига - отдавам се на почивка... и до другата седмица - борси и прочее шит не съществуват в съзнанието ми!
Хубава почивка на всички!
Коментар
-
може и по-малко да струва,
зависи в графата "минус"
колко има
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеБати гадовете. Тия са способни да накарат всеки, който си е купил очевадни инвестиции да се чувства като идиот . Най накрая ще стане обаче подобно на Банк ъф америка и Renault - за 2-3 месеца 100% ръст. Възможно ли е компания с 35 млрд. оборот да струва 1 милиард ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЧе какво общо имат оборотите със стойността на една компания???!!!
П.П. Смяташ, че крадат от оборотите и така увеличават стойността си ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеВъзможно ли е компания с 35 млрд. оборот да струва 1 милиард ?
П.П. Смяташ, че крадат от оборотите и така увеличават стойността си ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеА тук си зимам кинтите.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеЗащо гледате икономикта и то на развитите страни?
Кой купува държаваи или икономика
Хората купуват компании, които се развиват и показва все по силни разултати - никога не са биле толкова силни корпорациите - на пук на икономиката - но те са таквиа които не оперират само на един пазар
Апъл е пример, поправете ме ако греша, но Апъл има близо 100 милиарда кеш излишен, и нито долар задължение - как да не струва трилион такава машина - какво им пука на тях икономикаI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеАпъл е пример, поправете ме ако греша, но Апъл има близо 100 милиарда кеш излишен, и нито долар задължение - как да не струва трилион такава машина - какво им пука на тях икономика
Не се заяждам с теб, но през годините доста шарани са се хващали на подобни "кукички".
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеТова което почна тогава ако беше истински бичи пазар нямаше да има такива зверски пропадания всяко лято след които ФЕД спешно да пускат печатницата, че и покрая тях останалите централни банки.. Всички тези ралита си приличат колко са измъчени и без никакъв реален фундамен с все по-голямо противоречие с действителната икономика. И всички те завършват когато ФЕД отстъпи от пазара по катастрофален начин. И това няма да е по-различно ..
Кой купува държаваи или икономика
Хората купуват компании, които се развиват и показва все по силни разултати - никога не са биле толкова силни корпорациите - на пук на икономиката - но те са таквиа които не оперират само на един пазар
Апъл е пример, поправете ме ако греша, но Апъл има близо 100 милиарда кеш излишен, и нито долар задължение - как да не струва трилион такава машина - какво им пука на тях икономикаThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
Коментар