IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
    Ами ако гледаме графиката където се показва как се развива ейфорията на борсите,

това което е започнало някъде през 2009-2010 г. според мен сега е в първата си 1/3 и е точно това което се казва беър трап

Но това е моята визия, просто споделям
    Това което почна тогава ако беше истински бичи пазар нямаше да има такива зверски пропадания всяко лято след които ФЕД спешно да пускат печатницата, че и покрая тях останалите централни банки.. Всички тези ралита си приличат колко са измъчени и без никакъв реален фундамен с все по-голямо противоречие с действителната икономика. И всички те завършват когато ФЕД отстъпи от пазара по катастрофален начин. И това няма да е по-различно ..
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Ами ако гледаме графиката където се показва как се развива ейфорията на борсите,

това което е започнало някъде през 2009-2010 г. според мен сега е в първата си 1/3 и е точно това което се казва беър трап

Виж сега - в момента имаме изключително динамични процеси на дълговия фронт, на икономическия фронт, на QE фронта. (данните се променят не с месеци, а с дни)

Зарежи графиките. Те в момента не помагат или по-точно - не помагат от 2008-ма насам.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        А, ако се намираме в "некласически" беър трап? Тогава какво да правим?!

Ама като ми почнете с разни клишета..... Няма лошо - развеселявате ме.

There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Аз си покрих шортите а вие?
          Като цяло разбрах ме, че си магьосник и само ти разбираш какво правиш... Просто не разбирам за какво "коментираш" въобще...
          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
            Покрих и аз, и стоп ударихме един. Сега нямам къси, но ми е мноооого некомфортно от посоката на Италия и Испания.
            За сега оставам отстрани и дебна. Да не забравяме, че 13000 е в игра тук. Ще бъде нещо като ключ следващото голямо движение накъде ще бъде. В крайна сметка и да не се предложи добър вход повече днес, все тая. Златно правило - dont overtrade.
            Custodite sortem vestram

Коментар

Според мен се намираме в класически беър трап, който е на първата 1/3 от бичия тренд

Така, че късаците много внивайте като шортите, да не ви скъсат шортите
              А, ако се намираме в "некласически" беър трап? Тогава какво да правим?!

Ама като ми почнете с разни клишета..... Няма лошо - развеселявате ме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                Аз си покрих шортите а вие?
                Покрих и аз, и стоп ударихме един. Сега нямам къси, но ми е мноооого некомфортно от посоката на Италия и Испания.

Коментар

• Според мен се намираме в класически беър трап, който е на първата 1/3 от бичия тренд

Така, че късаците много внивайте като шортите, да не ви скъсат шортите
                  There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнение
                    Интересно какво ще стане при Гуглето с новия проект,който са показали "Умни очила" ........ http://www.youtube.com/watch?v=9c6W4...layer_embedded

ПС:в този ред нещо интересно
                    На лекция по литература блондинка възмутено прекъсва лектора :
                    -Стига с този Гогол ! Гугъл се казва !
                    Този проект е страшно готин, но истинската революция ще е ако се комбинира с тази технология след няколко годинки - http://www.investor.bg/zoom/355/a/am...splei-,126561/
                    Това ще бъде страшно готино, със сигурност бих си го купил веднага щом се появи с високо качество!
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Аз си покрих шортите а вие?
                      Custodite sortem vestram

Коментар

Аз не съм нито скептик, нито оптимист.
                        Преди няколко дни казах кога ще ги скъсявам - 2-3 три дни преди отчета им за тримесечието.
                        Постът ми беше насочен не към Епъл, а към НАСДАК.
                        Най-важното събитие за годината на НАСДАК ще е Фейсбук. Мисля, че банките ще се погрижат да изглежда все едно хубавото тепърва предстои

Коментар

• Интересно какво ще стане при Гуглето с новия проект,който са показали "Умни очила" ........ http://www.youtube.com/watch?v=9c6W4...layer_embedded

ПС:в този ред нещо интересно
                          На лекция по литература блондинка възмутено прекъсва лектора :
                          -Стига с този Гогол ! Гугъл се казва !
                          Last edited by PapilloN*; 05.04.2012, 15:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                            Това мнение може само да ме радва...вече все по-малко стават скептиците :-) 1001 оправдава айфон 5 и апъл ТВ и какво ли още не..
                            Аз не съм нито скептик, нито оптимист.
                            Преди няколко дни казах кога ще ги скъсявам - 2-3 три дни преди отчета им за тримесечието.
                            Постът ми беше насочен не към Епъл, а към НАСДАК.

Коментар

Не я гледай Ябълката. Тя не отговаря на действителността в ИТ сектора. Акцията й се движи като на фармацевтична компания вече (т.е. defensive share). То и не е трудно да се предположи защо е така - зомбираните Епъл маниаци не могат без хапчетата си, наречени I-Pad и I-Phone. Вече са зарибени и пристрастени.
                              Това мнение може само да ме радва...вече все по-малко стават скептиците :-) 1001 оправдава айфон 5 и апъл ТВ и какво ли още не..

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                                Нищо не е свършено докато не падне ябълката.. Вчера предрекоха 1001
                                Не я гледай Ябълката. Тя не отговаря на действителността в ИТ сектора. Акцията й се движи като на фармацевтична компания вече (т.е. defensive share). То и не е трудно да се предположи защо е така - зомбираните Епъл маниаци не могат без хапчетата си, наречени I-Pad и I-Phone. Вече са зарибени и пристрастени.

Коментар

X