Първоначално изпратено от G.Gekko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеАми ако гледаме графиката където се показва как се развива ейфорията на борсите,
това което е започнало някъде през 2009-2010 г. според мен сега е в първата си 1/3 и е точно това което се казва беър трап
Но това е моята визия, просто споделям
Зарежи графиките. Те в момента не помагат или по-точно - не помагат от 2008-ма насам.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеА, ако се намираме в "некласически" беър трап? Тогава какво да правим?!
Ама като ми почнете с разни клишета.....Няма лошо - развеселявате ме.
това което е започнало някъде през 2009-2010 г. според мен сега е в първата си 1/3 и е точно това което се казва беър трап
Но това е моята визия, просто споделямThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАз си покрих шортитеа вие?
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
� -
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеПокрих и аз, и стоп ударихме един. Сега нямам къси, но ми е мноооого некомфортно от посоката на Италия и Испания.Custodite sortem vestram
Коментар
� -
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеСпоред мен се намираме в класически беър трап, който е на първата 1/3 от бичия тренд
Така, че късаците много внивайте като шортите, да не ви скъсат шортите
Ама като ми почнете с разни клишета.....Няма лошо - развеселявате ме.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАз си покрих шортитеа вие?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнениеИнтересно какво ще стане при Гуглето с новия проект,който са показали "Умни очила" ........ http://www.youtube.com/watch?v=9c6W4...layer_embedded
ПС:в този ред нещо интересно
На лекция по литература блондинка възмутено прекъсва лектора :
-Стига с този Гогол ! Гугъл се казва !
Това ще бъде страшно готино, със сигурност бих си го купил веднага щом се появи с високо качество!Custodite sortem vestram
Коментар
� -
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАз не съм нито скептик, нито оптимист.
Преди няколко дни казах кога ще ги скъсявам - 2-3 три дни преди отчета им за тримесечието.
Постът ми беше насочен не към Епъл, а към НАСДАК.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
� -
Интересно какво ще стане при Гуглето с новия проект,който са показали "Умни очила" ........ http://www.youtube.com/watch?v=9c6W4...layer_embedded
ПС:в този ред нещо интересно
На лекция по литература блондинка възмутено прекъсва лектора :
-Стига с този Гогол ! Гугъл се казва !Last edited by PapilloN*; 05.04.2012, 15:34.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеТова мнение може само да ме радва...вече все по-малко стават скептиците :-) 1001 оправдава айфон 5 и апъл ТВ и какво ли още не..
Преди няколко дни казах кога ще ги скъсявам - 2-3 три дни преди отчета им за тримесечието.
Постът ми беше насочен не към Епъл, а към НАСДАК.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе я гледай Ябълката. Тя не отговаря на действителността в ИТ сектора. Акцията й се движи като на фармацевтична компания вече (т.е. defensive share). То и не е трудно да се предположи защо е така - зомбираните Епъл маниаци не могат без хапчетата си, наречени I-Pad и I-Phone. Вече са зарибени и пристрастени.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеНищо не е свършено докато не падне ябълката.. Вчера предрекоха 1001
Коментар
�
Коментар