If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ей сега гледай испанското цунами с 6-7% лихва по дълга и увеличаване на ДДС-то..
Испанците са цъфнали като пролетно дърво през май остава и да вържат 6-7 % ЕЦБ трябва да интервира в дърводобива и печатното мастило е бъдещето да знаеш
Я земетресение в Индонезия опасност от цунами седя си в една кръчма и питам какво се прави при цунами и всички ме гледат все едно съм им изял баницата с бозата един се провиква ами бяга се, а аз не бе цунами винаги се скъсява
Да имам си на идея.. на нивото при което си мислил да излезеш от пазара не излизаш , ами отваряш поръчка в обратна посока със същия обем. Така загубата ти остава постоянна , след като пазара тръгне в твоята посока , затваряш поръчката която си отворил в обратната посока. Но при липса на опит не си прави експерименти , ако не си добър в предсказването на пазара.
Да имам си на идея.. на нивото при което си мислил да излезеш от пазара не излизаш , ами отваряш поръчка в обратна посока със същия обем. Така загубата ти остава постоянна , след като пазара тръгне в твоята посока , затваряш поръчката която си отворил в обратната посока. Но при липса на опит не си прави експерименти , ако не си добър в предсказването на пазара.
значи грешката в изказа е моя,
та при нормални условия на търгуване
на бфб, няма как да ме убедиш ,
че пазарната...опааа ДА може и да
си прав, тъй като при нормални условия
на търгуване ще влезнат и чужди
спекулативни капитали ...
Коментар