IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има тука едни флагчета,едно каначе-да видим
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
      ей сега гледай испанското цунами с 6-7% лихва по дълга и увеличаване на ДДС-то..
      Испанците са цъфнали като пролетно дърво през май остава и да вържат 6-7 % ЕЦБ трябва да интервира в дърводобива и печатното мастило е бъдещето да знаеш

Коментар

• ей сега гледай испанското цунами с 6-7% лихва по дълга и увеличаване на ДДС-то..
        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Я земетресение в Индонезия опасност от цунами седя си в една кръчма и питам какво се прави при цунами и всички ме гледат все едно съм им изял баницата с бозата един се провиква ами бяга се, а аз не бе цунами винаги се скъсява

Коментар

• http://www.google.com/finance?q=NASDAQ:TSLA

Тесла електрически коли
            в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
              ще те разочаровам,
              това не е хеджиране
              има същия ефект..
              Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• ще те разочаровам,
                това не е хеджиране
                Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
                Да имам си на идея.. на нивото при което си мислил да излезеш от пазара не излизаш , ами отваряш поръчка в обратна посока със същия обем. Така загубата ти остава постоянна , след като пазара тръгне в твоята посока , затваряш поръчката която си отворил в обратната посока. Но при липса на опит не си прави експерименти , ако не си добър в предсказването на пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                  чудесно, и как се хеджира,
                  имаш ли си на идея
                  Да имам си на идея.. на нивото при което си мислил да излезеш от пазара не излизаш , ами отваряш поръчка в обратна посока със същия обем. Така загубата ти остава постоянна , след като пазара тръгне в твоята посока , затваряш поръчката която си отворил в обратната посока. Но при липса на опит не си прави експерименти , ако не си добър в предсказването на пазара.
                  Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    И сега кава стана тя? Я си признайте кой открадна шортите на Г.Геко
                    Стискаш ли TVIX? Аз им дадох 1/3 VXX

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                      Ябълката съвсем скоро ще пада от дървото!
                      Dark Cloud Cover

Чакаме Алкоа...
                      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Изчакай, че остават 13 минути до затваряне и може да има "страхотно" рали при ДАУ и да затвори "само" на минус 100.

П.П. Някой спомена за Епъл - днес е доста сериозен обема на изтъргуваните акции, а пада....
                        Ябълката съвсем скоро ще пада от дървото!

Коментар

• значи грешката в изказа е моя,
                          та при нормални условия на търгуване
                          на бфб, няма как да ме убедиш ,
                          че пазарната...опааа ДА може и да
                          си прав, тъй като при нормални условия
                          на търгуване ще влезнат и чужди
                          спекулативни капитали ...
                          Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Ако имаше шорт-селинг на БФБ, в момента Софикс щеше да е поне на 500-600, ако не и повече.
                          Не се заблуждавай, че шорт-селинга само сваля един индекс.

Това не можаха да разберат нашите "трейдъри", но пък добре го знаят мажоритарите им.

Коментар

Изчакай, че остават 13 минути до затваряне и може да има "страхотно" рали при ДАУ и да затвори "само" на минус 100.

П.П. Някой спомена за Епъл - днес е доста сериозен обема на изтъргуваните акции, а пада....

Коментар

Аз бях ама няма да казваш на никого Честна пионерска обещай

Коментар

• И сега кава стана тя? Я си признайте кой открадна шортите на Г.Геко
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X