If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вързал си се на хорото вече-ама що си решил точно на 4,75
Аз там мисля да усреднявам.
Тя започва да става привлекателна за купуване вече-едва ли под 4,5 ще падне-ама знае ли човек
Търси си дъното в момента според мен,щото фейс бука се закрепи вече,а тя още не си е намерила мястото .
Успех ти желая,дано не пада повече!
Такива филми търси си дъното, не се прожектират зад океана. Предпочитам да изляза и да забравя. Не ща да се женя за нея
по-различен е амазона, но там се пее от нялколко години мантрата колко як модел и какво ще се случи, а показателите му са все като на надценено дружество.
там много зависи какво ще направят другите големи, защото може спокойно да им отхапят сериозна част от бизнеса....
не бих си купил амазон...по-скоро бих го скъсил в момент като този.
не е препоръка
поздрави
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Може, то тук е опасното. Под 5 големите фондове разпродават. Както и да е. Средна 5.65 със стоп 4.75, който може да взема още днес
Вързал си се на хорото вече-ама що си решил точно на 4,75
Аз там мисля да усреднявам.
Тя започва да става привлекателна за купуване вече-едва ли под 4,5 ще падне-ама знае ли човек
Търси си дъното в момента според мен,щото фейс бука се закрепи вече,а тя още не си е намерила мястото .
Успех ти желая,дано не пада повече!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Spoko!
Бъди търпелив,дано не ти е голяма позицията,ще им дойде времето и на тях.
Аз изчаквам още малко да падне за да усредня и я оставям да си стои-хляб и вода не ще
Освен ако не Фалират
Мамун-може ли Дзингата да фалират
Е то компания дето не може да фалира няма. Ама на Дзингата няма да и се случи това или поне не скоро. Докато има балъци да копат градинки всичко ще си е както преди А такива колкото щеш. Както се казва "Само балъците са по-многобройни от китайците" Споко.
А иначе положението взе да става много мътно. Днешната сесия в Европа, но и в Америка беше меко казано "странна". Отворихме с най-големия скок за 2012 сутринта, а къде финиширахме направо не е за разправяне. Аз си бях заел много приятна позиция още миналата седмица с акцийки на SocGen и малък "хедж" върху S&P-то за всеки случай. Обаче сглупих лошо. Продадох си покритието тази сутрин, без да продам акциите Пуста лакомия. Много тъпа грешка. Анулирах печалбите от предните две седмици и съм с акции на SocGen . Лошо.
Тук ме е много срам. Макар че осерих, до 6,60 има още много ляб да ям. Имам си двоен ордер и у 5.50 и троен в 5. На 4.75 се разделям с цялото си имущество в Дзинга
Spoko!
Бъди търпелив,дано не ти е голяма позицията,ще им дойде времето и на тях.
Аз изчаквам още малко да падне за да усредня и я оставям да си стои-хляб и вода не ще
Освен ако не Фалират
Коментар